Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα μου ήρθε μήνυμα ότι εκδόθηκε στο όνομα μου μηδενικός λογαρισμός από τον ΟΤΕ, εγώ ανήκω στην βονταφον. Είχα μιλήσει πριν ένα μηνα περίπου μήπως αλλάξω πάροχο και ζήτησα μια προσφορα και μου έστειλαν με μειλ το συμβόλαιο να το δω και ένα έγγραφο ότι δέχομαι να αλλάξω πάροχο και να τα στειλω υπογεγραμμένα, εγώ όμως δεν έχω υπογράψει τίποτα ούτε συμφώνησα τηλεφωνικά. Τι συμβαίνει ?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Κάποιος πηρε το bonus των συμβολαίων με μαϊμού συμβόλαια χαχαααα 1
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μηδενικος δεν ειναι? Τι αγχωνεσαι? μηπως ο επομενος δεν είναι και αρχίσουν τα προβλήματα Κάποιος πηρε το bonus των συμβολαίων με μαϊμού συμβόλαια χαχαααα λες να παρω τον οτε να το πω ?
volleyball Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 μηπως ο επομενος δεν είναι και αρχίσουν τα προβλήματα λες να παρω τον οτε να το πω ? Βάλε εδώ τον αριθμό σου για να δεις σε ποιον πάροχο βρίσκεσαι. http://www.foritotita.gr/?page_id=362
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Βάλε εδώ τον αριθμό σου για να δεις σε ποιον πάροχο βρίσκεσαι. http://www.foritotita.gr/?page_id=362 δεν βγαζει κατι
volleyball Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 δεν βγαζει κατι Έβαλες σωστά το νούμερο (10 αριθμούς θέλει ) χωρίς κενά και πάτησες την επιλογή από κάτω που λέει για το ρομπότ ; Αν το κάνεις σωστά, σου βγάζει στα δεξιά το αποτέλεσμα, αν θυμάμαι σωστά.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Έβαλες σωστά το νούμερο (10 αριθμούς θέλει ) χωρίς κενά και πάτησες την επιλογή από κάτω που λέει για το ρομπότ ; Αν το κάνεις σωστά, σου βγάζει στα δεξιά το αποτέλεσμα, αν θυμάμαι σωστά. Αν δεν εχει γινει ποτέ φορητοτητα δεν βγαζει αποτελέσματα
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Έβαλες σωστά το νούμερο (10 αριθμούς θέλει ) χωρίς κενά και πάτησες την επιλογή από κάτω που λέει για το ρομπότ ; Αν το κάνεις σωστά, σου βγάζει στα δεξιά το αποτέλεσμα, αν θυμάμαι σωστά. μου βγαζει το νουμερο αυτό ανηκει και μετα κενο Αν δεν εχει γινει ποτέ φορητοτητα δεν βγαζει αποτελέσματα εχω κανει από τον οτε στην ον το 2008 και από την ον στην βοντα το 2015 EDIT Δοκιμασα από αλλα browser και τωρα εβγαλε ότι είμαι στν βονταφον-παναφον, οποτε λογικα είμαι οκ ε ?
volleyball Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 μου βγαζει το νουμερο αυτό ανηκει και μετα κενο εχω κανει από τον οτε στην ον το 2008 και από την ον στην βοντα το 2015 EDIT Δοκιμασα από αλλα browser και τωρα εβγαλε ότι είμαι στν βονταφον-παναφον, οποτε λογικα είμαι οκ ε ? Αφού σου έβγαλε βόνταφον, λογικά καλά είσαι. Αλλά ο οτε πως σου έστειλε λογαριασμό ; είχες δώσει όνομα, διεύθυνση, αφμ τα πάντα όλα όταν μίλησες μαζί τους ; (από περιέργεια, σε ποιον browser δοκίμαζες στην αρχή και σε ποιον μετά που σου έβγαλε αποτέλεσμα ; )
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αφού σου έβγαλε βόνταφον, λογικά καλά είσαι. Αλλά ο οτε πως σου έστειλε λογαριασμό ; είχες δώσει όνομα, διεύθυνση, αφμ τα πάντα όλα όταν μίλησες μαζί τους ; (από περιέργεια, σε ποιον browser δοκίμαζες στην αρχή και σε ποιον μετά που σου έβγαλε αποτέλεσμα ; ) ναι τα ειχα δωσει για να μου στειλει την προσφορα γραπτως και αν είναι να υπογραψω τα χαρτια και να τα στειλω πισω αλλα εγω δεν εστειλα τιποτα και φυσικα δεν υπέγραψα. Στην αρχη δοκιμασα με chrome αλλα ειχε θεμα με το captcha και τελικα το εκανα με τον edge
volleyball Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ναι τα ειχα δωσει για να μου στειλει την προσφορα γραπτως και αν είναι να υπογραψω τα χαρτια και να τα στειλω πισω αλλα εγω δεν εστειλα τιποτα και φυσικα δεν υπέγραψα. Στην αρχη δοκιμασα με chrome αλλα ειχε θεμα με το captcha και τελικα το εκανα με τον edge Κατάλαβα. Τι να πω, εγώ παίζει να έπαιρνα τηλέφωνο στον οτε για να ρωτήσω τι γίνεται. Ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το θέμα και μετά πράξε αναλόγως.
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κατάλαβα. Τι να πω, εγώ παίζει να έπαιρνα τηλέφωνο στον οτε για να ρωτήσω τι γίνεται. Ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το θέμα και μετά πράξε αναλόγως. Το σκέφτομαι αυτό ή να πάω σε έναν Γερμανό να ρωτήσω
bill2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 παιδία και εγω κάλεσα γτ και εγω ενω είμαι vodafone μου έκδοσαν 0 λογαρισμό αν ξαναεκδόδουν θα καλέσω
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν χρειάζεται παιδιά. Δεν μπορείτε να ανήκετε σε δυο διαφορετικές εταιρίες για το ίδιο νούμερο σταθερής. Από μια μόνο θα λαμβάνετε λογαριασμούς/υπηρεσίες. Ο μηδενικός λογαριασμός είναι συνήθως συστημικός γιατί "προετοιμάζεται" το σύστημα να αρχίσει να μοιράζει υπηρεσίες. Ο άνθρωπος που μίλησες και σου είπε ότι θα σου στείλει τα χαρτιά προφανώς και πέρασε κάποια στοιχεία στο σύστημα για την έκδοση και αποστολή τους. Δεν σημαίνει ότι γίνατε και πελάτης τους όμως. Γενικά μην φοβάστε. Απλά βγαίνει ο λογαριασμός μηδενικός και δεν δίνετε σημασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα