Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το κάνεις. Θα μετατρέψει τον δίσκο σου σε gpt και δεν θα μπορείς να bootαρεις γιατί έχεις παλιό bios και όχι gpt.

Μα αυτό ειναι το θέμα. Να μετατρέψει το BIOS σε UEFI. Ναι και να το κάνει τι; Αν δε τον βοηθήσει το κάνει ξανα convert σε mbr. -_-

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μια μοτοσυκλετα 2χρονη αρα αμα περασουν αλλα 2 χρονια θα γινει τετραχρονη? :blink: :blink: :blink:

Η ειρωνία ειναι δείγμα εξυπνάδας. Μάλλον πρέπει να σαι πολύύύύ έξυπνος :lol:  :lol:

Δημοσ.

Εχω μια μοτοσυκλετα 2χρονη αρα αμα περασουν αλλα 2 χρονια θα γινει τετραχρονη? :blink: :blink: :blink:

Αυτο γραφτηκε σαν επισημανση, δωστε ΠΡΟΣΟΧΗ σε οτι διαβαζετε εδω.

Σε συσχετισμο μοτοσυκλετας-υπολογιστη εχουν γραφτει κατι αντιστοιχο.

Δημοσ.

Η ειρωνία ειναι δείγμα εξυπνάδας. Μάλλον πρέπει να σαι πολύύύύ έξυπνος :lol:  :lol:

Το bios δεν μετατρεπεται σε uefi, τι αλλο να πω?Ο ανθρωπος εχει μητρικη με bios απ΄ ο,τι ειπε! :-D Αν ειναι ετσι τοτε να κανουμε και τα ide  sata και τις agp  pci-e! (Χωρις ανταπτορες...) :-D 

Α!  Και το 775 σε 1151 ! Η΄  καλυτερα σε 1331 ?!?.....

Ειρωνιες....! :P

Οταν 2 ανθρωποι δεν γνωριζονται μεταξυ τους, η πλακα του ενος κατευθειαν φαινεται σαν ειρωνια στον αλλον...Ειναι λογικο και το σεβομαι...Αλλοι το παιρνουν ετσι, αλλοι με μεγαλυτερη αισθηση του χιουμορ θα το παρουν στο χαβαλε....

Απαξ και το εγραψες σοβαρα αυτο ομως με το bios, σημαινει αυτοματως οτι δεν ξερεις πως  δεν στεκει αυτο που λες αρα συνεπαγεται οτι δεν μπορεις να καταλαβεις το χιουμορ τουλαχιστον στην συγκεκριμενη περιπτωση σιγουρα! Λες τελικα να ειμαι πολυ εξυπνος οπως λες? :P :P :P

ΥΓ.  Επαναλαμβανω, φιλικα παντα και με χαβαλε παντα...! :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...