Προς το περιεχόμενο

Ram και windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 98% μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και να μην σημαίνει. Σίγουρα έχεις κάνει όχι πολλές αλλά αρκετούτσικες εγγραφές και σε βάθος 5ετίας σε πραγματικές μέρες χρήσης (όχι ημερολογιακές) θα φτάσεις αρκετά ΤΒ εγγραφών. Προσπάθησε να αποθηκεύεις σε δίσκο και όχι στον ssd. Δίσκο έχεις ή μόνο τον ssd?

Γράψε λάθος. Δεν έχεις κάνει πολλές εγγραφές.

Αν δεις ξαφνική πτώση της υγείας σε κάποιους από τους επόμενους μήνες το ξαναβλέπουμε.

Δεν έχω άλλο δίσκο. Και σε αυτόν σβήνω συνέχεια για να μπορώ να βάζω. Τώρα έχει 20gb free μόνο και θα χρειαστεί να εγκαταστήσω σύντομα κι άλλα 2 προγράμματα. Μέχρι στιγμής έχω ένα παιχνίδι από steam και 10-11 σχεδιαστικά προγράμματα. Αν βάζω προγράμματα σε hdd θα δουλεύουν καλά; Σκέφτομαι να πάρω 1 tb hdd ή 128ssd που πάνω κάτω είναι στα ίδια χρήματα.

Επίσης παιζει να πειράζει που τον έχω χύμα μέσα στο κουτί να κρέμεται σε κάτι καλώδια; Έβγαλα κάτι θέσεις που είχε για να βάλω ανεμιστήρες.

Αν σου έβγαλε εντάξει όλα τα sectors στο surface test τότε το 2% μπορεί να είναι κάτι επιδιορθώσιμο. Θυμάσαι τι ακριβώς έλεγε στις πληροφορίες του σφάλματος;

Το hirens μπορείς να το κάψεις σε cd με το πρόγραμμα εγγραφής σου (σαν αρχείο εικόνας ή image file) ή με το imageburn και να μπουτάρεις από αυτό, δε χρειάζεται να το κάνεις με usb.

Δε θυμάμαι θα ξανακάνω τα τεστ θα ψάξω και google αν είναι
Δημοσ.

Πάρε έναν δίσκο. Αυτό που κάνεις να τα ρίχνεις όλα στον ssd θα τον φθείρεις πριν την ώρα του. 

Πόσα gb είναι ο evo? 

Όχι δεν παίζει ρόλο που κρέμεται.

Δημοσ.

Πάρε έναν δίσκο. Αυτό που κάνεις να τα ρίχνεις όλα στον ssd θα τον φθείρεις πριν την ώρα του. 

Πόσα gb είναι ο evo? 

Όχι δεν παίζει ρόλο που κρέμεται.

250gb είναι ο evo. Βρήκα κατά τύχη σε ένα παλιό λαπτοπ ένα toshiba hdd  650gb, 100% health 431 days 6.352start/stop, είχε linux πάνω των έκανα format και τον έβαλα σε θήκη με usb που τον κάνει εξωτερικό σκληρό. Καλύτερα να τον βάλω σε sata της μητρικής και να τον έχω ως αποθηκευτικό χώρο ή κομπλέ είναι κι έτσι; 

Αυτός εδώ είναι https://www.ebay.com/p/Toshiba-640-GB-Internal-5400-RPM-2-5-MK6459GSXP-Hard-Drive/114553487 .  

Να του εμπιστευτώ τα αρχεία μου όλα και να τα πετάξω μέσα λες και να κρατήσω τα προγράμματα μόνο στον ssd ;

Δημοσ.

1) Να αποφορτίσεις λίγο τον ssd. Δώσε του και άλλο χώρο όχι μόνο 20gb. Δώσε του 40. Καλά είναι.

2) Δεν θα εμπιστεύεσαι κανέναν δίσκο/ssd. Θα πάρεις έναν δίσκο και θα τον έχεις για αποθήκη και ακεί θα κρατάς όλα σου τα αρχεία. Στον ssd θα έχεις αυτά που ανοίγεις πιο συχνά.

3) Στον δίσκο από το λάπτοπ θα κάνεις backup τα αρχεία που θα βάλεις έχεις στον δίσκο αλλά τα πιο χρησιμοποιούμενα αρχεία που θα έχεις στον ssd. Με λίγα λόγια όλα σου τα αρχεία θα έχεις σε δυο μεριές. Μία δεν φτάνει γιατί αν πάει κάτι στραβα θα ψάχνεις τα αρχεία σου. Να παρουσιάσουν ταυτόχρονα 2 δίσκοι είναι απίθανο. Τον  δίσκο από το λάπτοπ θα τον έχεις πάντα εκτός σύνδεσης με το pc για να αποφύγεις και τους ιους ransomware.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...