Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε  εσυ εισαι με υδροψυξη τερας,λογικο δεν ειναι?

Και εγω στα 4,2 σε prime 95 μεχρι κανα 70αρι εφτανε.Σε παιχνιδια πανω απο 60 δεν εχω δει.

Δημοσ.

70 μια χαρά είναι. Και ειδικά για τις ζέστες που έχουμε τώρα. (Εντάξει προς Ιούλιο Αύγουστο θα αυξηθούν αλλά λογικά θα περάσω πάστα μέχρι τότε).

Δημοσ.

Τις θερμοκρασιες του prime δε προκειται να τις δεις εξαλλου σε κανονικες συνθηκες.Στα 4,6 που επαιζα πχ τα 62-63 τα επιανε,αλλα σε prime 75αρια.

Δημοσ.

Τις θερμοκρασιες του prime δε προκειται να τις δεις εξαλλου σε κανονικες συνθηκες.Στα 4,6 που επαιζα πχ τα 62-63 τα επιανε,αλλα σε prime 75αρια.

Στα 4.6GHz, εσύ πόσο τάση είχες δώσει;

Δημοσ.

1,21.

Γενικα το δικο μου πρεπει να ειναι καλο κομματι,καθως ειδα οτι για τα 4,6 αλλοι θελανε 1,25-1,3

Καλό είναι όντως, άνω του μετρίου αρκετά μπορώ να πω.

Τυχερός.

Δημοσ.

Σήμερα καθώς έπαιζα Rocket League μου έριξε ένα BSOD και το πήγα στα 1.09V. Περίεργο μάλιστα, γιατί η χρήση cpu ήταν 50-60%. Για να δούμε πως θα μείνει στα 1.09V τώρα.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ειναι 100% για να φας bsod.

Δυστυχως ετσι παει η δοκιμη εαν δεν εχεις ορεξη να το αφηνεις με τις ωρες σε prime κτλ.

Δημοσ.

1000 θενκσ για τις πληροφορίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες cpus ως αναφορά. Έχω ένα gigabyte mobo που ενώ έβαζα (για παράδειγμα) +0.2v offset, αυτό ανέβαινε παραπάνω, και μόλις μου έλυσες την απορία. Αφού ανέβαζα τα clocks, άλλαζε η βάση που θα προσθέσει το offset που του έβαζα.

Μήπως υπάρχει και το λινκ του βίντεο που αναφέρεσαι?

Επίσης, στο κείμενο σου: 1.15-1.1=0.05 και όχι 0.5. Ειναι τυπογραφικό λάθος ή μήπως κατάλαβα κάτι λάθος??

Για κάποιο λόγο δεν έχω ειδοποίηση όταν μου κάνουν quote.

Είναι λάθος, ναι. Η διαφορά τους είναι 0,05.

Εδώ το λινκ, αν και ο derbauer τελικά κλοκάρει σε manual mode χωρίς speedstep.

https://www.youtube.com/watch?v=w-oAf2tVDcg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...