Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 CPU vcore θες να αλλάξεις, φαίνεται ότι δίνει στο auto 1.1v που είναι αρκετά καλά. Επίσης θα σου πρότεινα να δεις για turbo boost overclocking αντί για clock ratio που έχεις, απλά για να κρατάς και power saving features. Η μητρική φαίνεται καλή πάντως από features που έχει. Το offset overclocking είναι ακόμα καλύτερο αλλα θέλει λίγο να το ψάξεις, να ξέρεις πιο είναι το vid του CPU και να κανεις μερικά απλά μαθηματικά. 1,284 δινει στο auto.
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Στα ποσα θες να τον πας? Για τα 4,3 βαλε χοντρικα vcore 1,3 uncore 36 και multi 43. Τα αλλα ολα αστα ησυχα. Δεν χρειάζεται 1.3 vcore για 4.3, εδώ στο auto του δίνει 1.1...
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 CPU vcore θες να αλλάξεις, φαίνεται ότι δίνει στο auto 1.1v που είναι αρκετά καλά. Επίσης θα σου πρότεινα να δεις για turbo boost overclocking αντί για clock ratio που έχεις, απλά για να κρατάς και power saving features. Η μητρική φαίνεται καλή πάντως από features που έχει. Το offset overclocking είναι ακόμα καλύτερο αλλα θέλει λίγο να το ψάξεις, να ξέρεις πιο είναι το vid του CPU και να κανεις μερικά απλά μαθηματικά. Δεν χάνει power savings, αυτά μονο αν μπεί καρφωτα ρεύμα δεν δουλεύουν.
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν χρειάζεται 1.3 vcore για 4.3, εδώ στο auto του δίνει 1.1... Ναι λαθος μου 1,1 ηθελα. Παντως στο πρωτο screen γραφει πανω 1,284. Δεν χάνει power savings, αυτά μονο αν μπεί καρφωτα ρεύμα δεν δουλεύουν. Με καρφωτα εμενα παιζουν παντως τα power saving.
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 CPU vcore θες να αλλάξεις, φαίνεται ότι δίνει στο auto 1.1v που είναι αρκετά καλά. Επίσης θα σου πρότεινα να δεις για turbo boost overclocking αντί για clock ratio που έχεις, απλά για να κρατάς και power saving features. Η μητρική φαίνεται καλή πάντως από features που έχει. Το offset overclocking είναι ακόμα καλύτερο αλλα θέλει λίγο να το ψάξεις, να ξέρεις πιο είναι το vid του CPU και να κανεις μερικά απλά μαθηματικά. Από τη στιγμή που το έχω στο auto δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει παραπάνω από 1.1V; Ή αυτό είναι το peak που θα φτάνει; Στα ποσα θες να τον πας? Για τα 4,3 βαλε χοντρικα vcore 1,3 uncore 36 και multi 43. Τα αλλα ολα αστα ησυχα. Αυτό το multi που λες ποιο ακριβώς είναι?
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 1,284 δινει στο auto. Δεν χάνει power savings, αυτά μονο αν μπεί καρφωτα ρεύμα δεν δουλεύουν. Ναι αλλα άμα το αλλάξει από clock ratio τότε ο επεξεργαστής παραμένει πάντοτε στα 4.3 χωρίς downclock/downvolt σε idle.
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 To clock ratio που εχεις 43. Προσεχε οχι vcore 1,3 αλλα 1,1. 1
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ναι αλλα άμα το αλλάξει από clock ratio τότε ο επεξεργαστής παραμένει πάντοτε στα 4.3 χωρίς downclock/downvolt σε idle. Μη κοιτας αυτη τη ταση,δεν ειναι αυτη που δινει. Πανω αριστερα λεει τη πραγματικη. Εχω gigabyte και εχει ακριβως ιδιο interface και η δικια μου. 1
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το 1.1 που βλέπεις δεν είναι Turbo Αφού όταν αλλάζει το clock ratio ο επεξεργαστής τρέχει πάντα στα 4.3, άρα πάντα turbo, άρα το 1.1 είναι αυτό που του δίνει στα 4.3. Άμα θέλει να έχει turbo τότε αλλάζει αυτά: Απλά χρειάζεται και enhanced turbo για να τρέχει όλα τα cores στην ίδια συχνότητα.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Να ρωτήσω κάτι επειδή αναφέρθηκες σε emulator. Παίζει τόσο ρόλο στον cemu ο επεξεργαστής; Έχω την εντύπωση πως δε θα κερδίσεις κάτι από αυτόν, αλλά από την κάρτα γραφικών.
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ναι αλλα άμα το αλλάξει από clock ratio τότε ο επεξεργαστής παραμένει πάντοτε στα 4.3 χωρίς downclock/downvolt σε idle. Αυτό δεν παίζει. Δεν ορκίζομαι βέβαια μιας και μόνο με Asus έχω ασχοληθεί οπότε ο ts θα πρέπει να πει
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μη κοιτας αυτη τη ταση,δεν ειναι αυτη που δινει. Πανω αριστερα λεει τη πραγματικη. Εχω gigabyte και εχει ακριβως ιδιο interface και η δικια μου. Άκυρο τότε, ωραίος, δεν το είχα δει είναι η αλήθεια. Σε Ivy στην μητρική που είχα μου έδειχνε το turbo vcore πάντα.
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αφού όταν αλλάζει το clock ratio ο επεξεργαστής τρέχει πάντα στα 4.3, άρα πάντα turbo, άρα το 1.1 είναι αυτό που του δίνει στα 4.3. Άμα θέλει να έχει turbo τότε αλλάζει αυτά: Απλά χρειάζεται και enhanced turbo για να τρέχει όλα τα cores στην ίδια συχνότητα. Στο BIOS η Asus είχαν ρύθμιση για να τρέχει σε Turbo και εκεί διαφορετικά τρέχει στην μέγιστη non Turbo 1
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Παντως απο το clock ratio το εχω αλλαξει και εγω και κατεβαζει κανονικα συχνοτητες και τασεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα