Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Διαβάζοντας το νήμα προσπαθώ να καταλάβω ποιό ακριβώς θα είναι το όφελος, ειδικά για τόσο παλαιότητας αυτοκίνητα που οι περισσότερες εταιρίες δεν δέχονται να τα ασφαλίσουν (για κλοπή).... ματαίως βέβαια αφού ως γνωστόν οι ασφαλιστικές βαδίζουν στις δικές τους πολιτικές (βλέπε ψιλά γράμματα συμβολαίων). Καποιες όμως δεχοντε και βαζουν λογικα ορια αλλα τους ενδιαφερει ποτε πρωτο κυκλοφορησε το αμαξι Παράδειγμα η anytime Άλλο κουφο ότι σε αμαξι 9 ετων όπως το Honda CRV αξιας αγορας 37.000 ευρω από Ελλαδα καινουργιο που εχει εμπορικη αξια 12-15 χιλιαδες η Allianze δινει μονο 5850 οριο για κλοπη !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μου απαντησαν από carenta για ακριβη ημερομηνια κατασκευης των αυτοκινητων και μαλιστα ότι για το ένα εκκρεμει recall 28E9 Ψαχνω να βρω τι αφορα και αν είναι ακομα σε ισχυ μας και μιλαμε για 17 χρονια από τη ημερομηνια παραγωγης. Αψογη συμπεριφορα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μου απαντησαν από carenta για ακριβη ημερομηνια κατασκευης των αυτοκινητων και μαλιστα ότι για το ένα εκκρεμει recall 28E9 Ψαχνω να βρω τι αφορα και αν είναι ακομα σε ισχυ μας και μιλαμε για 17 χρονια από τη ημερομηνια παραγωγης. Αψογη συμπεριφορα ! για πολλαπλασιαστες ειναι, δε χανεις κάτι να το πας, δωρεαν ειναι αυτα. Οσον αφορά την ημερομηνία κατασκευης, συνηθως απεχει το πολυ 2-3 μηνες απο την πωληση. το δικο μου εχει 21/02/08 κατασκευη και 10/03/08 αγορά στην Ελλάδα (ουτε μηνα δηλαδη)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 για πολλαπλασιαστες ειναι, δε χανεις κάτι να το πας, δωρεαν ειναι αυτα. Οσον αφορά την ημερομηνία κατασκευης, συνηθως απεχει το πολυ 2-3 μηνες απο την πωληση. το δικο μου εχει 21/02/08 κατασκευη και 10/03/08 αγορά στην Ελλάδα (ουτε μηνα δηλαδη)... Για το πιο παλιο η ημεριμηνια ταυτιζεται ακριβως με αυτη που λεει η αδεια κυκλοφοριας για Ελλαδα 1/3/1999 Μου εστειλαν και απο customercar της carenta και για το πιο νεο ΤΤ λενε οτι ειναι του 2001 με βαση τον αριθμο πλαισιου ενω απο το infocarenta λενε το 2000. Αραγε θα ισχυει αυτη η ανακλιση και που μπορει να ελεγθει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Για το πιο παλιο η ημεριμηνια ταυτιζεται ακριβως με αυτη που λεει η αδεια κυκλοφοριας για Ελλαδα 1/3/1999 Μου εστειλαν και απο customercar της carenta και για το πιο νεο ΤΤ λενε οτι ειναι του 2001 με βαση τον αριθμο πλαισιου ενω απο το infocarenta λενε το 2000. Αραγε θα ισχυει αυτη η ανακλιση και που μπορει να ελεγθει ? Στην ουσία τώρα, άντε και ήταν του 1998 ή του 2000, θα άλλαζε κάτι όσον αφορά την εμπορική του αξία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Στην ουσία τώρα, άντε και ήταν του 1998 ή του 2000, θα άλλαζε κάτι όσον αφορά την εμπορική του αξία? Κι ομως στην anytime αλλαζει το περιθωριο που σου δινει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Και περιμένεις σε περίπτωση κλοπής να πάρεις το ποσό που εσύ θα γράψεις στο κουτάκι στην Anytime; ΧΑ χα χα.... Γιατί νομίζεις ότι αν το βάλεις 3000 και 6000 αλλάζουν τα ασφάλιστρα κατά μερικά μόλις ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Και περιμένεις σε περίπτωση κλοπής να πάρεις το ποσό που εσύ θα γράψεις στο κουτάκι στην Anytime; ΧΑ χα χα.... Γιατί νομίζεις ότι αν το βάλεις 3000 και 6000 αλλάζουν τα ασφάλιστρα κατά μερικά μόλις ευρώ; Μπορει οχι ευκολα αλλα δικαστικως νομιζω θα τα παρω....Αφου εποδεχοντε την τιμη που θα βαλω νομιζω ειναι δεσμευση για αυτους.Γενικα νομιζω τις ασφαλιστικες δεν τις συμφερει να πανε δικαστικα γιατι οι τοκοι αν δεν κανω λαθος μετρανε απο την ημερομηνια της αγωγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 για πολλαπλασιαστες ειναι, δε χανεις κάτι να το πας, δωρεαν ειναι αυτα. Οσον αφορά την ημερομηνία κατασκευης, συνηθως απεχει το πολυ 2-3 μηνες απο την πωληση. το δικο μου εχει 21/02/08 κατασκευη και 10/03/08 αγορά στην Ελλάδα (ουτε μηνα δηλαδη)... Πηγα σημερα , αψογη εξυπηρετηση , το εβαλαν στο υπογειο αν και λογω υγραεριου απαγορευεται , τα part number των πολλαπλασιαστων ηταν στην λιστα και τους αλλαξαν δωτρεαν . Κερασαν και καφεδακι !!! Παλι καλα γιατι σε ενα Ibiza ειχα πληρωσει πριν 5 χρονια 130 ευρω τους δυο .Σε audi καταλαβαινουμε ποσο θα εκαναν ...Μου εκανε εντυπωση οτι στα 16 χρονια δεν ειχν αλλαχτει . Η Carenta μου ελεγε ετος κυκλοφορας 13/9/2000 ενω η Cosmocar μοντελλο 2001 σχετο . Μου εξηγησαν οτι πιανουν σαν ετος απο τα μεσα του 2000 έως τα μεσα του 2001 σαν μοντελλο 2001 κοκ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η Carenta μου ελεγε ετος κυκλοφορας 13/9/2000 ενω η Cosmocar μοντελλο 2001 σχετο . Μου εξηγησαν οτι πιανουν σαν ετος απο τα μεσα του 2000 έως τα μεσα του 2001 σαν μοντελλο 2001 κοκ... Για να μην μπερδεύεσαι model year(MY) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει πότε παράχθηκε ένα αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα MY 2001 σημαίνει πως έχει παραχθεί από τον Ιούλιο ή Αύγουστο του 2000 ως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2001. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Για να μην μπερδεύεσαι model year(MY) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει πότε παράχθηκε ένα αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα MY 2001 σημαίνει πως έχει παραχθεί από τον Ιούλιο ή Αύγουστο του 2000 ως τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του 2001. Αυτα ακριβως μου ειπαν.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα