the0sr21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα παρέλαβα καινούρια ηχεία http://www.e-shop.gr/akai-ht014a-5086f-51-active-hi-fi-105w-usb-sd-card-black-p-PER.703698 αλλά μάλλον θέλουν ενισχυτή λόγω συνδεσμολογίας, μάλλον, και δεν εχώ ιδέα για το τι να ψάξω. Έχετε να μου προτείνετε κάτι οικονομικό που να ταιριάζει με τα ηχεία; Ή απλά δεν κανούν για pc;
aposporis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Από τη σελίδα του eshop. Τύπος συσκευής: Ηχεία με ενσωματωμένο ενισχυτή Απλά τα συνδέεις στον υπολογιστή. Τι σε προβληματίζει;
the0sr21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Από τη σελίδα του eshop. Τύπος συσκευής: Ηχεία με ενσωματωμένο ενισχυτή Απλά τα συνδέεις στον υπολογιστή. Τι σε προβληματίζει; Από τη σελίδα του eshop. Τύπος συσκευής: Ηχεία με ενσωματωμένο ενισχυτή Απλά τα συνδέεις στον υπολογιστή. Τι σε προβληματίζει; Δέν μπαίνουν στο γούφερ τα ηχεία. Θέλουν ενισχυτή λογικά. Δέν μπαίνουν στο γούφερ τα ηχεία. Θέλουν ενισχυτή λογικά. Δεν έθεσα και σωστά την ερώτηση.
ziaba Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 αυτό το ψιψιψίνι απ το ηχείο μπαίνει σ αυτά τα κοκοψόψαρα πάνω στο sub 5
Alexlooker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 εχεις 5 φιρφιρικια και 5 οπες, χωνειs το αντιστοιχο στην καταλληλη οπη (ναι εκει κατω)
chios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το παλικάρι αγόρασε κάτι που δεν έχει ιδέα τι κάνει και πως δουλεύει, αν διάβαζες οδηγίες χρήσης θα τα είχες καταφέρει.
@topos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Οπου "active"=αυτοενισχυομενο=δεν χρειαζετε εξωτερικο ενισχυτη..
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μάλλον το κατάλαβε και τα σύνδεσε για να μην έχει ξανα απαντήσει
zeekstar09 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Καλησπερα παιδια . βρηκα κατι παλια ηχεια μαρκας Sony και μοντελο ss-750 και το καθε ηχειο ειναι 36w και ηταν μαζι με πικαπ και εινισχυτη . δυστυχως εχω χασει το πικαπ και τον ενισχυτη . εχω στο μυαλο μου ενα πικαπ της φεντον αλλα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ενισχυτη γιατι τα ηχεια ειναι πολλοι παλια θα ελεγα δεκαετιας 60-70 αλλα πολυ μπομπα ηχεια . Ευχαριστω εκ των προτερων !!!!! το πικαπ που σας ελεγα οτι θελω να αγορασω http://www.djmarket.gr/ajax/index/options/product_id/6365/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα