Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

860Κ το 2017? Να ξεστοκαρει θελει?

1151 socket που παιρνει μεχρι i7 φυσικα

Ή am4. Ειχα στην κατοχη μου 860k και δεβ ξετρελαθηκα. 1000φορες να βρεις ελαφρως μεταχειρισμενο PC με εγγυηση απο insomnia με 500ευρω. Επισης εαν πας σε 1151 με kabylake cpu+mobo 2xx μπορεις να βαλεις optane memory με συμβατικο δισκο (επιδοσεις καλυτερες απο hybrid)

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις γρηγορές προτάσεις τους. Η αλήθεια είναι πως με τους pentium δεν τα πάω και ιδιαίτερα καλά οπότε θα σκεφτόμουν κι από μόνος μου για i3 ή i5. Νομίζω οτι η λύση του @LambisElef είναι πολύ κοντά σε αυτά που κοιτάω οπότε μαλλόν σε κάτι τετοιό θα κινήθω. Τωρα αυτό για τα Windows που είπατε με το κλειδάκι των 10 ευρώ θα κάνω δουλειά ή θα ειναι σαν νατα έχω σπασμένα. Χωρις updates κλπ κλπ?

γιατι δε τα πας καλα με τους pentium?

Δημοσ.

γιατι δε τα πας καλα με τους pentium?

Γιατι αν ο ανθρωπος δεν πολυ ασχολειται, μπορει να του εχει μεινει απο παλια το pentium 4 κτλ που μετα απο λιγο σερνοντουσαν ολα και αυτο συνεπαγεται οτι δεν ξερει πως πλεον ειναι αρκετα πιο δυνατοι.

Επισης σιγουρα δεν θα ξερει οτι ο g4560 που ονομαζεται pentium, στην ουσια ειναι i3! Αφου το λεει και στο ιδιο ποστ πιο πανω οτι απο μονος του σκεφτοταν για ι3 η΄ ι5 και δεν εμπιστευεται τους pentium, μην γνωριζοντας φυσικα οτι ο 4560 ειναι ενας ι3 σε φανταστικη τιμη απλα με υποδεεστερο ονομα! :-)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω πηρα προ εβδομάδας τον g4560 Πρώτη φορα σε intel και πραγματικά για τα λεφτά του πετάει δεν υπάρχει, ερχόμενος απο phenom ii x4 955,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...