wooddoll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Έχει γελοιοποιηθεί το αίτημα του φίλου που άνοιξε το θέμα ή μου φαίνεται? -Κάποια πρόταση στα 500 ευρώ με αυτά που θέλει να κάνει ο φίλος έχεις? ..η απλά στρατονομία η φάση και κόβω κλήσεις/κρατάω το επίπεδο για να μην ξεφύγουμε? (-Μην με banάρεις Plz αν έχεις άκρες εδώ πέρα έτσι )
DooM_STeR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Υ.Γ -Προς όλους τους Ιντελάδες με τον Intel Pentium G4560 που θα πεταχτούν απο το πουθενά με την μητρική Η110 στο χέρι σαν ευαγγέλιο Τυχαίο ? https://www.youtube.com/watch?v=Q-j92ulh108
wooddoll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τυχαίο ? https://www.youtube.com/watch?v=Q-j92ulh108 ε ναι νταξ κλασσικά πράγματα... έλα δείξε μας και πόσο έχει σε multitasking τώρα
wooddoll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Κάποιος να τον συμμαζέψει? Please. -Βασικά όντως και σοβαρά τώρα, κάποια πρόταση έχεις να δώσεις στον άνθρωπο που θέλει να κάνει την δουλειά του η θα ασχολείσαι με εμένα προσωπικά?
billiboo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 "καλά νταξ" είσαι τυχερός.. -δικό μου comment απο άλλο post χθεσινό.. -μπες e-shop.gr και βάλε αυτά τα κομμάτια και πάτα συναρμολόγηση: MICROSOFT WINDOWS 10 HOME 64-BIT GREEK DSP 110.00 € CASE BITFENIX NEOS MIDI TOWER BLACK/BLUE 40.43 € PSU CORSAIR VS SERIES VS450 - 450W 44.90 € CPU AMD ATHLON X4 860K 3.70GHZ BOX WITH LOW-NOISE FAN 64.90 € ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-F2A68HM-S1 RETAIL 51.69 € RAM HYPERX HX318C10FR/8 8GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY RED SERIES 65.60 € VGA SAPPHIRE PULSE RADEON RX550 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL 105.52 € ASUS DRW-24D5MT DVD-RW BLACK BULK 15.07 € Γενικό Σύνολο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ): 498.11 € Υ.Γ -Προς όλους τους Ιντελάδες με τον Intel Pentium G4560 που θα πεταχτούν απο το πουθενά με την μητρική Η110 στο χέρι σαν ευαγγέλιο Υ.Γ2 -Μην ξεκινήσετε τα "Μα Είναι Αρχαία η Μνήμη DDR3" και τα λοιπά όμορφα... ..Let the bodies hit the floor! Αγάπη Μόνο ρε <Edit> Ώπα!.. Ξέχασα και τον Σκληρό Δίσκο μαν μου! έλα πάμε εδώ HDD SEAGATE ST1000DM010 BARRACUDA 1TB SATA3 και το νέο σύνολο πάει στα: 552.45 € (Μέσα στο όριο έτσι) απλα η τραγικοτερη προταση που εχω δει τον τελευταιο καιρο.... δεν ντρεπεσαι λιγο να περνεις στον λαιμο σου κοσμο? απο που να αρχησω και που να τελειωσω μητρικη χωρις ψυκτρες, τροφοδοτικο ουτε καν bronze, ram προηγουμενης γενιας στην ιδια τιμη με την νεα,και καρτα γραφικων 550 λιγο πιο κατω απτην 1050 ti.... και 110 ευρω για windows?και μετα εισαι amd γιατι η ιντελ ειναι καπιταλες... 2
LambisElef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Φτηνότερη λύση: Case: Aerocool QS-240 ~32€ (ή οποιοδήποτε της αρεσκείας σου) PSU: EVGA 430W ~39€ CPU: Intel Pentium G4560 ~62€ M/B: Asrock B150M-HDS ~56€ (ζητάς bios update από το κατάστημα αγοράς) RAM: Crucial Ballistix Sport LT 8GB 2400MHz ~61€ SSD: Samsung 850 Evo 250GB ~93€ HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB ~50€ Σύνολο ~400€ Ακριβότερη λύση: Αλλάζεις τον 2c/4t pentium g4560 με έναν 4c/4t i5 7400 στα 175€. Edit: Σίγουρα δεν αξίζει τη χρηματική διαφορά για 2 παραπάνω cores, αλλά η intel είναι η intel και οι διπλάσιοι πυρήνες είναι διπλάσιοι πυρήνες... Edit2: Μόλις είδα και ότι θέλεις windows 10. Υπάρχουν sites από τα οποία μπορείς να αγοράσεις κλειδάκι με ~10€, κάποιος που τα ξέρει θα βρεθεί να δώσει κάνα link, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να ψάξω αυτή τη στιγμή. Ένα Ryzen APU θα ήταν ότι πρέπει στην περίπτωσή σου, κρίμα όμως που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα 2
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τι έχει το τροφοδοτικό? 80 Plus White είναι με 3 χρόνια εγγύηση και DOA 7 ημερών δλδ για να πεις "ΟΥΑΟΥ" -πρέπει να είναι 80%~85% Plus Bronze η Gold με 5 ή 10 ή παραπάνω χρόνια εγγύηση?! πραγματικά το έχω απορία θέλω να μου στείλεις link που το τεστάρουν και όντως βγαίνει μούφα-μάπα αυτή η σειρά όλη! (Και μην μου πεις για SLI η CrossFireX ή τίποτα τραγικά overclock's έτσι.. σε αυτό το PSU γιατί θα είναι άκυρο εντελώς...) -Και Windows θα βάλεις Αυθεντικά με το DvD τους και το Product Key τους και όχι Keys απο το Μαρακές ή απ το Τζιμπουτί με 10 ευρώ και ότι να ναι.. Τα VS γενικα δεν εχουν πολυ καλη φημη φιλτατε.. Φυσικα το οτι θα το παρει δεν σημαινει οτι ειναι χαλια και εννοειται οτι απο τα " του κιλου" ειναι πολυ καλυτερο.. Απλα σε περιπου ιδια λεφτα υπαρχουν και πιο αξιοπιστα... Οσον αφορα στο λειτουργικο, επειδη ειναι ηδη στενο το χρηματικο οριο του ανθρωπου, αμα του πεις οτι θα γλιτωσει τα 110 ευρω και αντι για την cpu που προτεινες η΄τον g4560, μπορει να παρει τον R1400 4c/8t ,να σαι σιγουρος οτι ξερεις ηδη τι θα επιλεξει ο καθενας... Τελος, απαγορευεται ρητα καρτα γραφικων απο το συγκεκριμενο καταστημα λογο υπερτιμολογησης και τα περισσοτερα τα βρισκεις φθηνοτερα στον μπαρμπα σκρουτζ. Καπως ετσι εχει η δουλεια... Απλα συνηθως ρε φιλε βαριεμαι να κατσω να φτιαξω συνθεση και προσπαθω να δειξω τον δρομο... Υπαρχουν πολλα παιδια ομως που εχουν περισσοτερη ορεξη και παρουσιαζουν ωραια συστηματακια για τις αναγκες του καθενος... Και ειναι ηδη αναμεσα μας αλλα δεχονται....παρεμβολες! :P ΥΓ. Οπως ειδες, σε κραζουν και amdακηδες και intelακηδες αρα δεν ειναι τυχαιο...Κατι λαθος κανεις....Δεν ειναι κακο...Ανθρωποι ειμαστε... 3
jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 AMD 860Κ με τεχνολογία πυρήνων 10 χρόνια πίσω? ρε παιδιά 2017 έχουμε όχι 2007. ας πάρει ryzen τουλάχιστον να έχει τα πολλά threads & futureproof για άλλοθι. σε λίγο θα προτείνετε και phenom , τελικά η AMD κατέληξε για πάσα νόσο και μ@λ@κια να μην πουμε για λειτουργικό 110ευρώ σε 500ευρώ pc. Γιατί δεν του λέτε να πληρώσει windows server 2016 με 300ευρώ και να πάρει pc με τα υπόλοιπα 200? 1
LambisElef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ryzen δυστυχώς δε χοράει στο σύστημα, εκτός και αν ο TS αποφασίσει να θυσιάσει τον HDD. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά, οπότε ανεβαίνει αρκετά το κόστος αν είναι να μπει και μια GT 1030.
kakabum Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις γρηγορές προτάσεις τους. Η αλήθεια είναι πως με τους pentium δεν τα πάω και ιδιαίτερα καλά οπότε θα σκεφτόμουν κι από μόνος μου για i3 ή i5. Νομίζω οτι η λύση του @LambisElef είναι πολύ κοντά σε αυτά που κοιτάω οπότε μαλλόν σε κάτι τετοιό θα κινήθω. Τωρα αυτό για τα Windows που είπατε με το κλειδάκι των 10 ευρώ θα κάνω δουλειά ή θα ειναι σαν νατα έχω σπασμένα. Χωρις updates κλπ κλπ? 1
wooddoll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 απλα η τραγικοτερη προταση που εχω δει τον τελευταιο καιρο.... δεν ντρεπεσαι λιγο να περνεις στον λαιμο σου κοσμο? απο που να αρχησω και που να τελειωσω μητρικη χωρις ψυκτρες, τροφοδοτικο ουτε καν bronze, ram προηγουμενης γενιας στην ιδια τιμη με την νεα,και καρτα γραφικων 550 λιγο πιο κατω απτην 1050 ti.... και 110 ευρω για windows?και μετα εισαι amd γιατι η ιντελ ειναι καπιταλες... μητρικη χωρις ψυκτρες -...?!WTF? τροφοδοτικο ουτε καν bronze -..Δηλαδή πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 Plus Bronze για να νοιώσεις "όμορφα"? 80 Plus White δεν σου κάνει έτσι?.. ram προηγουμενης γενιας -..Οι μνήμες "έξυπνε" είναι 1866 MHZ ποιο είναι το πρόβλημα? -Αχχχχ ναι δεν είναι "DDR4" 2400 ΜΗΖ καρτα γραφικων 550 λιγο πιο κατω απτην 1050 ti -..Ο Άνθρωπος δεν θέλει Gaming να κάνει εξ αρχής.. Αλλά βέβαια ας ρίξεις και το Ti στο τέλος έτσι για να νοιώσεις πως πάς με το υπόλοιπο κοπάδι.. Εγώ λέω να βάλει GTX 1060 γιατί όχι?! (ακόμα καλύτερα θα είναι) και 110 ευρω για windows? -..Α Ναι ξέρω με 10 ευρώ αγοράζεις κλειδάκι απο το Μπαγκλαντές "ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΝΤΑ"
billiboo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις γρηγορές προτάσεις τους. Η αλήθεια είναι πως με τους pentium δεν τα πάω και ιδιαίτερα καλά οπότε θα σκεφτόμουν κι από μόνος μου για i3 ή i5. Νομίζω οτι η λύση του @LambisElef είναι πολύ κοντά σε αυτά που κοιτάω οπότε μαλλόν σε κάτι τετοιό θα κινήθω. Τωρα αυτό για τα Windows που είπατε με το κλειδάκι των 10 ευρώ θα κάνω δουλειά ή θα ειναι σαν νατα έχω σπασμένα. Χωρις updates κλπ κλπ? τα windows ειναι κανονικα δεν θα εχεις θεμα, επισης μπορει να χωρεσει και i5 μεσα χωρις καρτα γραφικων η οποια αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν χρειαζεται. παραδειγμα case https://www.skroutz.gr/s/8445248/Aerocool-QS-240.html mobo https://www.skroutz.gr/s/7411613/Asrock-B150M-HDV.html psu https://www.skroutz.gr/s/8728254/XFX-Power-Supply-500w.html ssd https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html hdd https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html cpu https://www.skroutz.gr/s/10787286/Intel-Core-i5-7500-Box.html ram https://www.skroutz.gr/s/8944329/Crucial-Ballistix-Sport-LT-8GB-DDR4-2400MHz-BLS8G4D240FSC.html συνολο 570 περιπου με i5 χωρις gpu δεν βρισκω στο λογο να πας σε I3 αντι για pentium βεβαια τσαμπα η διπλη τιμη,η μονη ουσιαστικη αναβαθμιση θαναι απο pentium σε i5. και επαναλαμβανω εαν δεν θες καποιο απαιτητιτκο παιχνιδι καλυτερα ειναι να πας με i5 και τα intel graphics και αργοτερα αν στην βαρεσει περνεις και μια gpu και κανεις τo gaming σου.
kakabum Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 τα windows ειναι κανονικα δεν θα εχεις θεμα, επισης μπορει να χωρεσει και i5 μεσα χωρις καρτα γραφικων η οποια αν δεν παιζεις παιχνιδια δεν χρειαζεται. Επειδή το παρατήρησα οτι δεν υπήρχε επιλογή καρτα γραφικών. Δεν θα υπαρχει προβλημα για απλα γραφικα για καποια ταινια ίσως ή την βασική χρήση. Δηλαδη δεν χρειάζομαι μια απλη. Επίσης ψύκτρα κι ανεμιστηρακια ειναι μαζι με την cpu ή επιπλεον?
billiboo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 μητρικη χωρις ψυκτρες -...?!WTF? τροφοδοτικο ουτε καν bronze -..Δηλαδή πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 Plus Bronze για να νοιώσεις "όμορφα"? 80 Plus White δεν σου κάνει έτσι?.. ram προηγουμενης γενιας -..Οι μνήμες "έξυπνε" είναι 1866 MHZ ποιο είναι το πρόβλημα? -Αχχχχ ναι δεν είναι "DDR4" 2400 ΜΗΖ καρτα γραφικων 550 λιγο πιο κατω απτην 1050 ti -..Ο Άνθρωπος δεν θέλει Gaming να κάνει εξ αρχής.. Αλλά βέβαια ας ρίξεις και το Ti στο τέλος έτσι για να νοιώσεις πως πάς με το υπόλοιπο κοπάδι.. Εγώ λέω να βάλει GTX 1060 γιατί όχι?! (ακόμα καλύτερα θα είναι) και 110 ευρω για windows? -..Α Ναι ξέρω με 10 ευρώ αγοράζεις κλειδάκι απο το Μπαγκλαντές "ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΝΤΑ" αμα δεις οι μητρικες εχουν κατι heat sink αυτα ειναι ψυξη, ναι το τροφοδοτικο που ειναι το ποιο σημαντικο μερος του συστηματος καλο ειναι να εχει οσο ποιο πολλες πιστοποιησεις γινετε, ραμ οκ παει με το συστημα αλλα γιατι να πληρωσει το ιδιο με την νεα γενια? τωρα για την 550 δεν ειπα οτι ειναι gaming απλα λεω οτι δεν αξιζει στα 100 κατι που ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα