Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,χρειαζομαι τη βοηθεια σας για ακομα μια φορα,απο τοτε που εγκατεστησα τα 10αρια εχω αρκετα προβληματα. Ενα προβλημα ειναι οτι κολλανε τα βιντεο,βλεπω πχ στο youtube ενα βιντεο το οποιο εχει φορτωσει πληρως(οποτε δεν ειναι θεμα συνδεσης) και ξαφνικα κολλαει και πρεπει να πατησω λιγο πισω για να ξαναξεκινησει. Επισης σε ταινιες που εχω κατεβασει ξαφνικα σταματαει ο ηχος και πρεπει να τη κλεισω και να την ξανανοιξω. Και τελος ενω σερφαρω crassarei o mozilla και κανει καποια δευτερολεπτα για να ξεκολλησει(εχω δοκιμασει και google chrome και ειχα το ιδιο προβλημα)  Τι μπορει να φταει? Λογικα απο drivers ειμαι οκ!

Δημοσ.

Καλησπερα,χρειαζομαι τη βοηθεια σας για ακομα μια φορα,απο τοτε που εγκατεστησα τα 10αρια εχω αρκετα προβληματα. Ενα προβλημα ειναι οτι κολλανε τα βιντεο,βλεπω πχ στο youtube ενα βιντεο το οποιο εχει φορτωσει πληρως(οποτε δεν ειναι θεμα συνδεσης) και ξαφνικα κολλαει και πρεπει να πατησω λιγο πισω για να ξαναξεκινησει. Επισης σε ταινιες που εχω κατεβασει ξαφνικα σταματαει ο ηχος και πρεπει να τη κλεισω και να την ξανανοιξω. Και τελος ενω σερφαρω crassarei o mozilla και κανει καποια δευτερολεπτα για να ξεκολλησει(εχω δοκιμασει και google chrome και ειχα το ιδιο προβλημα)  Τι μπορει να φταει? Λογικα απο drivers ειμαι οκ!

έβαλες του τελευταίους driver επίσης ποιο μηχάνημα έχεις  

Δημοσ.

Λογικα τους εχω βαλει,τα στοιχεια τα εβαλα στην υπογραφη μου

κατέβασε από εδώ το appcenter και δες θα το κάνει αυτόματα  (επίσης δεν μπορούσα να δω την υπογραφή σου διότι της έχω κάνει όλες αγνόηση )

Δημοσ.

Ευχαριστω , το κατεβασα και μ βγαζει 11 utilities προς εγκατσατση, πρεπει να κατεβασω καποιο συγκεκριμενο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα γιατι το προβλημα με τα κρασαρισματα εχει γινει μονιμο.Αρκετα συχνα ο υπολογιστης κολλαει για λιγα δευτερολεπτα(browser,παιχνιδια,απλη λειτουργια) τι πρεπει να κοιταξω? Μπορει να φταει η motherboard ή η καρτα γραφικων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...