apple2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλημέρα και καλό καλοκαίρι (ο Θεός να το κάνει)...απο σήμερα τα ξημερώματα εχω θεματάκι ενω μπαινω κανονικά σε σελίδες εχω θέμα με τη νέα σελίδα.. Οταν ανοιγα το safari ή επέλεγα καινουργια σελιδα μου έβγαζε αυτο: τωρα ομως στο ανοιγμα ή στην επιλογή καινουργιας σελίδας μου βγάζει αυτό: Παρατηρήστε οτι στο url αυτα τα κινέζικα που γραφει... Τι εχει πατηθει άραγε? Και πως διορθώνεται? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τσέκαρε τα extensions τού Safari και βγάλε ό,τι δεν έχεις βάλει εσύ με τα χέρια σου. Απεγκατάστησε ότι app τύπου cleaner (π.χ. clean my mac) έχεις (αν έχεις). Κάνε ένα scan μ' αυτό. https://www.malwarebytes.com/mac/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Εν τω μεταξυ το πρόβλημα διορθωθηκε μονο του.... Κρατάω την απάντησή σου για την επόμενη φορά ου μη γέννητω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα