Προς το περιεχόμενο

COD Vs MoH:AA (Multiplayer)

NiColaO_@SRaiL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Να ρωτήσω ένα δύο πράγματα από περιέργεια:

Δεν με παίρνει να τα αγοράσω και τα δύο παιχνίδια για να δοκιμάσω ποιο μου αρεσει/βολέυει περισσότερο:

Άρα πρέπει να αποφασίσω με βάση τα παρακάτω:

Ποιο έχει πιο πολλους servers στην ελλάδα?

Προς το παρόν παίζω μόνο enemyterirrory αλλά σπάνια βρίσκω servers στην ελλάδα (στους οποίους έχω σαφέστερα πολύ χαμηλότερο Ping).

Δημοσ.

Το enemyteritorry ειναι plugin του return to the castle wolfenstein.

Η ερώτησή μου αφορά σύγκριση στα COD και moh

(ποια η διαφορά μεταξύ moh και mohaa)?

Δημοσ.

το medal oh honor:allied assault είναι σαφέστατα πιο παλιό και εκεί παίζεις πιο πολυ σε στιλ james bond δηλαδή είσαι μόνος σου και πρέπει να ολοκληρώσεις κάποια objectives στο call of duty είσαι ένας στρατιώτης (στην αρχή αμερικανός μετά άγγλος και τέλος ρώσος) μελος μιας ομάδας και πρέπει να φέρεις εις πέρασ καποια obj εγώ θα σου πρότινα μάλλον το call of duty επειδή έχει πολλά νέα χαρακτηριστικα όμως αν σε ενδιαφέρει κυρίως το online πρέπει να ξές οτι επειδή είναι σχετικά νέο δεν έχει αρκετο κοσμο μέσα (προς το παρρόν)

Δημοσ.
το medal oh honor:allied assault είναι σαφέστατα πιο παλιό και εκεί παίζεις πιο πολυ σε στιλ james bond

god damn you nicolao.oxi kai james bond to mohaa.gia sobarepsou ligo kai otan mathis ela gia ena challenge.se exo barethei pleon esena kai to megalo sou stoma.

Δημοσ.

πήρες την απαντηση σου απο τον προλαλησαντα :) :D :o

Δηλαδή εσυ τι θα έλεγες για το campaign του medal οτι είναι ένας εξομοιωτής πολέμου :shock: !! ε lol !?!?! Αντίθετα στο cod εχεις μια ομάδα (σαφέστατα πιο ρεαλιστικο, για να μην σχολιάσω πόσο καλύτερο γίνετε το gameplay!! ) Ισως να υπερέβαλα όταν το χαρακτήρισα james bond ΑΛΛΑ η αλήθεια παραμένει οτι δηλαδή στο mohaa είσαι ο ένας (THE ONE) και όλα εξαρτώνται από εσένα!!!!!!! :D

Δημοσ.

α και για να μην το ξεχάσω ο λόγος που προτιμώ το mohaa έναντι του cod στο MULTIPLAYER είναι γιατί 1.)πεθαίνεις πολύ εύκολα, πολλή γρήγορα! και επειδή έχω συνηθισει το medal τώρα δυσκολεύομαι να συνηθίσω το cod

Δημοσ.

Μάγκες, χαλαρώστε.Είναι διαφορετικά παιχνίδια, και εννοείται πως επειδή και τα 2 είναι φοβερα, το καθένα θα έχει και τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Έγώ δίνω μια ψήφο στο mohaaΒλέπετε, εκεί είμαι καλός :D :D :D .Πέρα από την πλάκα, όταν θα παίξω αρκετά το cod on-line τότε θα μπορέσω να εκφέρω 100% την άποψή μου. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...