GeorgeSony Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στο forum!!! Έχω το speedport entry 2i του ΟΤΕ Και έχω θέμα με το ping.... είναι ένα γνωστό μοντέλο Κ πιστεύω όλο και κάποιος από εδώ θα μπορεί να με βοηθήσει... αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εάν γίνεται αν το ρυθμίσω να δίνει όση ταχύτητα χρειζεται ο υπολογιστής μου Κ αυτή που περισσεύει Να πηγαίνει στα κινητά κτλ... ;; και εάν γίνεται πως ρυθμίζεται;;; δλδ με λίγα λιγια να δώσω προτεραιότητα πρώτα στον υπολογιστή μου και μετά σε τρίτες συσκευές!!
chios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Για το συγκεκριμένο μόντεμ υπάρχει θέμα γιατί δεν ρωτάς πρώτα εκεί;;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν γίνεται αυτό που λες στο entry 2i, και ουτε κανένα ρουτερ το κανει, αυτό που κανουν κάποια ρουτερ είναι, που σου επιτρέπουν να βάλεις ορια, δηλαδη το α μηχανημα μεχρι τόσο.
GeorgeSony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δεν γίνεται αυτό που λες στο entry 2i, και ουτε κανένα ρουτερ το κανει, αυτό που κανουν κάποια ρουτερ είναι, που σου επιτρέπουν να βάλεις ορια, δηλαδη το α μηχανημα μεχρι τόσο.Καταρχάς ευχαριστώ για της απαντήσεις σας!! Ωραία φίλε μου και πως ρυθμίζω αυτό ξέρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα