Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με ασφαλιση αυτοκινητων

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον αλλο μηνα ληγουν 3 ασφαλιστηρια σε 3 αυτκινητα στο ονομα μου αλλα τα δυο ειναι των παιδιων μου .

Εχουν καλυψη  μονο την αστικης ευθυνης και οδικη βοηθεια και θελω να προσθεσω κλοπη

Η Allianze που τα εχω ηδη μεσω ασφαλιστη δεν ασφαλιζει τα δυο για κλοπη λογω παλαιοτητας ( Audi TT του 1999 και 2001).Εχουν εμπορικη αξια γυρω στις 5000-6000 ευρω με βαση το car.gr και autotriti.

Στο Honda CRV του 2008 με αξια αγορας καινουργιου 35.000 ευρω μου το ασφαλιζει μονο για 6.000 ευρω ενω η εμπορικη του αξια ειναι γυρω στις 12.000 ευρω με βαση το car.gr και autotriti

Ιδιο προβλημα μη ασφαλισης λογω παλιοτητας και με Mydirect που δοκιμασα πριν λιγο .

Υπαρχει καποια να μετεχει σε φιλικο διακανονισμο απαραιτητα και να ασφαλιζει τα δυο παλια .

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ασφαλιζει  λογω παλαιοτητας τα δυο ΤΤ

Μονο την anytime εχω βρει για  την ωρα

To screenshot που έχεις βάλει είναι από τη mydirect, όχι από την Link.png Site: HellasDirect . Δεν έχει αυτά τα προγράμματα.

To screenshot που έχεις βάλει είναι από τη mydirect, όχι από την Link.png Site: HellasDirect . Δεν έχει αυτά τα προγράμματα.

Σωστα αλλα και η HellasDirect

Ασφαλιζόμενο κεφάλαιο: €2.435

Παρα πολυ χαμηλο

post-40980-0-39516700-1497803977_thumb.jpg

Τελικα κατεληξα στην anytime και απο αρχες του μηνα θα αρχισω συμβολαια . Ληγουν 5 ,18 και 20/7 .

Μου ασφαλιζει για κλοπη μερικη και ολικη  12.000 το Honda CRV και για 5000 και 6000 τα δυο ΤΤ με 164 ,140 και 143 ευρω το εξαμηνο

Για καθε συμβολαιο gifcard 20 ευρω για καυσιμα απο shell ή 5% με κωδικο απο Cosmote .

Ελπιζω να μην εκανα λαθος επιλογη .

Μια χαρά είναι η anytime απλώς ρίχνουν πολύ γρήγορα την αξία του οχήματος και πολύ χαμηλά. Αυτός ήταν και ο ένας λόγος που έφυγα - πέρα του ότι ήθελα πλέον μικτή και της ταλαιπωρίας που έκαναν στον πατέρα μου όταν τον τράκαραν.

Εχω σε Εθνικη ένα C1 του 2011 μεσω insurancmarket και ζητησα προσθετη πραξη ασφλισης κλοπης για 5000 ευρω .

Πληρωσα 27 ευρω περασε πραγματογνώμονας (εξαιρετιoκς σαν ανθρωπος από ότι μου ειπε η γυναικα μου) και με πηραν τωρα από Insurance ότι εγινε δεκτη για 5.500 χωρις να πληρωσω κατι άλλο και μου την εστειλαν με email.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...