Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Στην περιοχή μου βάζουν 2 καμπίνες ο ΟΤΕ με αποτέλεσμα να μην έχουμε σταθερό ίντερνετ. Ξέρετε πόσες μέρες θα πάρει? Γενικά ξεκίνησαν χθες το πρωί. Απλά χρειάζομαι ίντερνετ λόγω εξεταστικής και δεν θέλω να είμαι όλη μέρα έξω σε κάποιο μαγαζί....

Μου έδωσαν 10 gb ίντερνετ στο κινητό μου, αλλά χωρίς σήμα είναι δώρο άδωρον.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

...και που να ξερουμε εμεις, δεν τους ρώτησες;

Παντως λιγο περίεργο μου ακούγετε δεν μου εχει ξανα τυχη κατι τέτοιο

Έλεγα μήπως υπάρχει μέσος όρος. Εν τω μεταξύ την ίδια μέρα που τους πήρα τηλ, μου ήρθε μήνυμα ότι όντως γίνονται εργασίες και αργότερα το βράδυ ήρθε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκαν.

2η μέρα σήμερα και είπα να δοκιμάσω με το greek WPA finder να συνδεθώ σε κάποιο WiFi και έχει κανονικά ίντερνετ εκείνο. Το WiFi κατά 99% είναι της από πάνω.

Ιδέες γιατί δεν ανάβει η ένδειξη DSL? Δοκίμασα και με splitter αλλά και χωρίς. Έκανα και reset.

Δημοσ.

Αρα φιλε ειναι καθαρά σε βλαβη, με την τοποθέτηση των καμπινών δεν πειράζουν τα λειτουργούντα τηλεφώνα

Με μπέρδεψε αυτο που έγραψες για το κινητο, αυτά γιατί στα έδωσαν?

Δημοσ.

Μάλλον και καλά για να έχω ίντερνετ μέχρι να φτιαχτεί. Καμία ιδέα γιατί δεν ανάβει η DSL? Με 2 τηλέφωνα δεν κατάφεραν να φτιάξουν κάτι και θεώρησαν ότι είναι θέμα της καινούργιας καμπίνας.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε πρόβλημα μόνο σε εμένα?

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο σου και δήλωσε το βλάβη

Το τελευταίο ποστ γράφει ξεκάθαρα ότι έγιναν 2 τηλέφωνα. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στην περιοχή μου βάζουν 2 καμπίνες ο ΟΤΕ με αποτέλεσμα να μην έχουμε σταθερό ίντερνετ. Ξέρετε πόσες μέρες θα πάρει? Γενικά ξεκίνησαν χθες το πρωί. Απλά χρειάζομαι ίντερνετ λόγω εξεταστικής και δεν θέλω να είμαι όλη μέρα έξω σε κάποιο μαγαζί....

Μου έδωσαν 10 gb ίντερνετ στο κινητό μου, αλλά χωρίς σήμα είναι δώρο άδωρον.

Η μετάθεση των ζευγαριών καλωδίων από το παλιό στο νέο KV είναι θέμα ωρών και όχι ημερών.

Μπορεί να έγινε κάτι λάθος στη σύνδεση του δικού σου ζευγαριού αλλά σ\ αυτή την περίπτωση δεν θα είχες και τηλέφωνο.

Επικοινώνησε με τον πάροχό σου να δώσει βλάβη στον ΟΤΕ αφού στο KV μόνο τεχνικός του ΟΤΕ μπορεί να πάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...