Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες έπεσα πάνω σε κάτι video σχετικά με burning laser που πραγματικά έκαιγαν τα πάντα... Ο ένας τύπος το είχε moddarei σε zippo αναπτήρα και 'σκότωνε'. Ψαχτηκα λοιπον λίγο και είδα ότι δουλειά μπορεις να κάνεις με laser απο DVD recorder... Αγόρασα λοιπον απο Amazon ενα driver για να συγκολλησω επανω το laser όπως έλεγε ο τύπος... Αυτό λοιπον με laser απο DVD είναι ήπιο γύρω στα 150-200mw... Ο τύπος με το zippo έβγαζε output κάπου στο 1W και ψάχνοντας ebay τσίμπησα ενα laser diode τέτοιο ... Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι driver έχετε να προτείνετε για αυτήν την περίπτωση??? Βλέπω στο ebay αρκετά και κοντά στο 10αρικο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει οτι αντέχουν το 1w+ που γράφουν...

Δημοσ.

Το ξέρεις ότι το 1W+ laser είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και χωρίς να πέσει κατευθείαν πάνω σε κάποιον έτσι;

Υποθέτω είναι και παράνομο αλλά αυτό στα τέτοια μας κλασικά.

Δημοσ.

Φίλε μου μην εντυπωσιάζεται με τέτοια

Εκτός ότι μπορεί κάποιος να πάθει σοβαρή ζημιά και έγκαυμα κτλπ μπορεί να ξεκινήσεις και μια φωτιά ή οτιδήποτε άλλο με τέτοια δυνατά μαραφετια.

Καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς με τέτοια πράγματα γιατί εύκολα μπορεί να γίνει μία στραβή!!

Δημοσ.

Δες αυτόν τον τρελό είναι Ελληνας και πουλάει στο ebay....έχει πολλά μοντέλα..http://www.ebay.com/itm/Super-Powerful-Blue-Laser-Pointer-Pen-445nm-Focusable-Beam-Wicked-Burning-Lazer-/282503090884?hash=item41c67f12c4:g:T6IAAOSw42JZB4xl

την ειδε iron man ο τυπος

μετα η στολη εχει σειρα να φτιαξει κ ετοιμος  :ph34r:  :ph34r:

Δημοσ.

Παιδιά δεν ειμαι πυρομανης μην αγχώνεστε... Απλά θελω να ασχοληθώ να το φτιάξω μονος μου... Ετοιμα έχω βρει αλλά το θέμα είναι να ασχοληθώ να δω τι μπορω να φτιάξω... Τέσπα αν έχετε να προτείνετε κάτι δωστε μου κάποιο link!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2w + ? φυσικα και ειναι παράνομο .... Οτι πρέπει για τους μπατσους που θα περνανε απο τα εξαρχεια - ετοιμαζεσαι για τη διαδηλωση ; :devil: Εδω δε μας αφηνουνε ενα σκοπευτικό red dot και ο αλλος πουλάει φονικά όπλα έτσι ανενόχλητος ;

Επεξ/σία από Damachi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...