m32s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ήμουν 100% σαφής, λέξη προς λέξη μάλιστα, στο προηγούμενο μου post το οποίο μάλλον δεν διάβασες. Τέλος δεν πρόκειται να απαντήσω περαιτέρω στο παραπάνω ποστ, διότι σου απάντησα ακριβώς στο ερώτημα σου πριν. Επίσης πρόσεξε το ύφος σου γιατί δεν μιλάς στα φιλαράκια σου ούτε γράφεις στη σελίδα του Χίου και στο πρώτο θέμα. Γράφεις σε forum οπότε έλεγξε το ύφος σου, τα νεύρα σου και το τι γράφεις. Από το 2013 ήταν γνωστό το τι θα γίνει όλα τα επόμενα χρόνια (2013 και μετά) και το project ακολουθείται, best effort μεν, όσο το δυνατότερον κατά γράμμα δε. Δωράκι από την Claudia Nemat, όταν βρίσκει χρόνο από τα "κομμωτήρια".. https://www.youtube.com/watch?v=M9hHsD4NW5o Τί να πεις και συ... Εγώ ξέρω αυτά που ακούγαμε, το λόγο που αισθάνεσαι την ανάγκη να αντδράσεις εσύ τον ξέρεις. Θα σου πω μόνο ότι το φόρουμ έχει δικό του moderation και δεν είναι το support της όποιας εταιρείας. Θα σου πω ένα. Το κακό με το ψέμα είναι ότι όταν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί, γυρνάει σε αυτόν που το ξεστόμισε. Μόνο τον πρώτο χρόνο το ψέμα αποδίδει, μετά ο ψεύτης καλείται να αναλάβει το βάρος των λόγων του. ΥΓ: Η κυρία Claudia μπορεί να πάει να κουρεύεται και αυτό είναι το νόημα με το κομμωτήριο. Τα λόγια της κυρίας μετράνε στους υπαλλήλους της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Κανένα νευράκι από δικού μου μέρους.
l337 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τί να πεις και συ... Εγώ ξέρω αυτά που ακούγαμε, το λόγο που αισθάνεσαι την ανάγκη να αντδράσεις εσύ τον ξέρεις. Θα σου πω μόνο ότι το φόρουμ έχει δικό του moderation και δεν είναι το support της όποιας εταιρείας. Θα σου πω ένα. Το κακό με το ψέμα είναι όταν ότι κάποια στιγμή αποκαλυφθεί, γυρνάει σε αυτόν που το ξεστόμισε. Μόνο τον πρώτο χρόνο το ψέμα αποδίδει. Δεν γνωρίζω αν κάποιοι υπάλληλοι λέγανε τα δικά τους ή παραμύθια ή δεν ξέρω κι εγώ τι και δεν εξέτάζω κάτι τέτοιο. Δεν με αφορά κιόλας. Κακώς φυσικά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Tο μόνο που ισχύει όμως, όσον αφορά την στρατηγική τους, είναι αυτά που αναφέρονται στο Webinar της Claudia Nemat (για να σε βοηθήσω στο έβαλα link παραπάνω) Όσο για τον λόγο που αισθάνομαι να αντιδράσω είναι γιατί δεν μπορώ να διαβάζω ανοησίες. Σε forum γράφουμε. Επίσης τα υπόλοιπα που γράφεις για το forum, για άλλη μια φορά είναι κάτι άσχετο. Το μόνο σχετικό θα ήταν, και στο θυμίζω εγώ τώρα, πως αν νιώθεις ότι κάποιο μήνυμα μου παραβαίνει κάποιον από τους όρους χρήσης μπορείς φυσικά να μου κάνεις report στο αντίστοιχο μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα όμως να εστιάζεις στο θέμα και την ουσία του νήματος και της κουβέντας και να μην αφήνεις ανώριμους.. υπαινιγμούς. Αυτά.. και προτείνω να σοβαρευτούμε. Δεν είμαστε όλοι παιδάκια εδώ μέσα για να γράφουμε για πλάκα.
m32s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του, και σοβαρότητα έχουν και οι ισχυρισμοί. Και αυτό ισχύει για όλους. Έτσι και για τους υπαλλήλους του ΟΤΕ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω και φαντάζομαι και οι mods θα έχουν την ίδια γνώμη ότι έχουμε ελευθερία λόγου. Ο κόσμος κι η αγορά έφαγαν παραμύθι και ζημιώθηκαν. Θα μπορεί να μιλάει καθένας ελεύθερα, και να φέρνει στο νου τα λεγόμενα και τη σοβαρότητα του καθενός. Και δε δέχομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι που να υπερβαίνει τα όρια της ελευθερίας του λόγου. ΥΓ: Συγκεκριμένα δεν ασχολήθηκα με συνφορουμίτη για να δεχτώ επίθεση, αλλά αν συνφορουμίτης αισθάνεται ότι έπαιξε το τριπάκι μιας εταιρείας πρεπει μόνος του να δεχτεί το βάρος των λόγων του. ΥΓ2: Αυτό που συνεχίζουμε να αναφερόμαστε στους παρόχους γενικά και πάλι χρεώνουμε στην αγορά ολόκληρη τις επιλογές της κυρίας DT, του κυρίου ΟΤΕ και της κυρίας Claudia, καλά δεν ακούγεται ακόμα στα αυτιά μου είναι η αλήθεια και ζητώ συγχώρεση για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα