Tony10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, επειδη εψαξα και δεν βρηκα κατι σχετικο... στο ελληνικο site της acer αναγραφει οτι τα λαπτοπ της εχουν 1 χρονο εγγυηση ,ωστοσο στο international εχει ξεχωριστη κατηγορια για τα predators για δυο χρονια.Ξερει κανεις τι παιζει να ισχυει απο τα δυο?
Tony10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω για την απαντηση, ειναι σιγουρο αυτο? επειδη εψαξα και βρηκα αρκετες περιπτωσεις που δεν δεχοντουσταν και σε ενα site ανεφερε οτι δεν μπορεις να επιβαλεις 2ετη στον κατασκευαστη (ή τπυλαχιστον κατι τετοιο παιζοταν με την νομοθεσια). Λογικα θα παρω να ρωτησω την ιδια την acer για να ειμαι σιγουρος.
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Στο κατάστημα μπορείς να επιβάλλεις. Η νομοθεσία το λέει ξεκάθαρα, ο πωλητής έχει διετή υποχρέωση. Disclaimer νομικός δεν είμαι, αλλά αυτό το έχω διαβάσει αρκετά καλά.
Tony10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Το καταστημα θα ειναι το γερμανικο computeruniverse (απλα το αναφερω μηπως αλλαζει κατι). ευχαριστω πολυ θα το εχω υποψη μου τοτε
Tony10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Κατι τελευταιο, επειδη εριξα μια ματια στο σαιτ computeruniverse.Αναγραφει οτι δινει εγγυηση 2 χρονια για καταναλωτες και 1 χρονο για business partners (merchants το λεει ).Επειδη εγω σκοπευω να αγορασω με τιμολογιο, ισχυει αυτο που λεει νομικα ή απλα κανουν τα κοροϊδα σχετικα με τον νομο για 2ετια ?
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λογικά εκεί ισχύει για 1 χρόνο, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
ma3stros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λογικά είναι 1 έτος για τιμολογιο. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα και χώρες εκτός αν ο κατασκευαστής θέλει να δώσει 2 έτη. Επίσης είναι παρεξηγημενο αυτό που λέει ο sheo διότι όταν το εψαξα τελικά δεν είναι νομοθεσία αλλά οδηγία δυστυχώς
Tony10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ωραια αρα 1 ετος εγγυησης :ρ οχι οτι με χαλαει πολυ...απλα αρκετα μ Ωραια αρα 1 ετος εγγυησης :ρ οχι οτι με χαλαει πολυ...απλα αρκετοι κραζαν τα acer και προσωπικη εμπειρα δεν εχω οποτε ηθελα να δω με την εγγυηση τι παιζει αν και λογικα θα το παρω το hellios 300 αφου βγουνε μερικα reviews και συγκρινω με asus rog σε θερμοκρασιες.
ma3stros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το σωστο είναι να μιλησεις με τον πωλητη και φυσικά με την acer!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα