skiabox Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Κοιτούσα ένα tutorial πριν από λίγο και εκεί που ο τυπάς έδειχνε ένα κομμάτι του κωδικά ξαφνικά βλέπω κάποια tags μέσα στον html code με διαφορετικό font (για παράδειγμα τα src και href είχαν άλλο font). Μπορεί να γίνει αυτό; Και από ποιους editors υποστηρίζεται; Ευχαριστώ. Update1: Από ότι είδα στη συνέχεια του video ο τυπάς χρησιμοποιεί sublime text.
GReaperEx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Πολλοί editors χρωματίζουν και αλλάζουν font στην HTML, το Notepad++ και το gedit για παράδειγμα. Πρέπει κάποιες φορές όμως πρέπει να τους το πεις εσύ ο ίδιος, μέσω μενού και επιλογών. ΕΔΙΤ: Α, εσύ όμως λες να δίνει διαφορετικό font σε διαφορετικά tags... Δε ξέρω, δεν το έχω συναντήσει αυτό πουθενά.
skiabox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Και εγώ δεν το είχα ξαναδεί και κόλησα.Θα κοιτάξω αύριο να ξαναβρώ το video και να το ποσταρω.
skiabox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ορίστε το βίντεο το βρήκα! https://scotch.io/courses/routing-angular-2-applications/getting-started
skiabox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Από ότι φαίνεται μόνο το sublime text το έχει καταφέρει αυτό. Ολόκληροι κολοσσοί όπως η jetbrains ξεπεράστηκαν από ένα project που είναι inactive από το Σεπτέμβριο του 2016.
k33theod Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γιατί θεωρείς τόσο σπουδαίο επειδή έβαλε μια παράμετρο ακόμα που αλλάζει το font εκτός το color, είναι τόσο σημαντικό;
skiabox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Η Jetbrains έχει ένα σύστημα όπου ψηφίζεις τι καινούριο feature θέλεις να μπει. Τώρα εγώ που ψήφισα σε ένα σχετικό thread το featute αυτό πήγε στις 17 ψήφους. Δεν ξέρω βέβαια στις πόσους ψήφους γίνεται trigger το development του συγκεκριμένου feature.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα