Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι με 6gb. Ξεκιναω να φτιαχνω κατι σχεδια. Ξεκιναει να τρωει 600-800 mb..μετα απο κατι ωρες, αρχιζει και ανεβαινει. Εφτασε τα 5gb χρησης! Υποψιν. Απο απορια, εκλεισα ολες τι εργασιες και απλα το αφησα ετσι ανοιχτο. Συνεχιζε να τρωει 5gb χωρις να εχω κατι ανοιχτο. Δεν κατεβαινε με τιποτα. Επρεπε να κλεισω τελειως το προγραμμα για να κατεβει η ram.

Δημοσ.

Το Photoshop είναι φαγάνα, όπως άλλωστε κάθε σχεδιαστικό πρόγραμμα. Φυσιολογική κατανάλωση είναι.

Εάν έχεις πρόβλημα απόκρισης στο PC, πήγαινε στις ρυθμίσεις στην καρτέλα "Performace" και βάλε στο "Memory Usage" πόσο θέλεις να σου δεσμεύει.

Επίσης εάν ΔΕΝ έχεις SSD, πήγαινε και στην καρτέλα "Scratch Disks" και επέλεξε να χρησιμοποιεί τον πιο γρήγορο δίσκο σου. Εάν ΕΧΕΙΣ SSD βγάλε το τικ, γιατί δε του κάνει καλό.

Δημοσ.

Καταλαβαινω οτι ειναι φαγανα. Αλλα ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει? Να τρωει τοση πολλη ram χωρις να ανοιξω καποιο αρχειο? Οχι δυστυχως αυτο το pc δεν εχει ssd. Θα τα κοιταξω αυτα που ειπες.

Μολις τα ειδα. Στο scratch εχει τικαρει τον σκληρο μου, αυτον που εχει το λειτουργικο και στην ram εχει να χρησιμοποιει τα 2935

*Εναν σκληρο εχω επανω χωρισμενο στα 2. Λειτουργικο και data

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...