Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:180€

2) Την χρήση του κινητού: Βαριά χρήση! Τώρα έχω το lg g2 mini και έχω ίντερνετ μέσω vpn, το youtube να παίζει τραγούδια στο background messeger να γράφω και chrome me 3-4 tabs και κολλάει, και αμ δεν το κάνω επανεκκίνηση μια φορά την ημέρα θα αρχίσει να μου πετάει έξω το youtube Η και να κλείνει το messeger.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5+ SOS εδώ είναι το κύριο χαρακτηριστικό δεν θέλω να είναι 5.5" και να έχει περιθώρια και να είναι σαν ταβλετ μέγεθος θέλω μαζεμένο κινητό 74%+ να πιάνει η οθόνη.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν με ενδιαφέρει

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Δεν με ενδιαφέρει

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με ενδιαφέρει

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; What? Ότι έχει το ψυγείο ένα απλό 4g αν πιάνει και είμαι ΟΚ

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Από παντού

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);-

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; New

Δεν είχα σκοπό να πάρω κινητό για αυτό και το ποσό τον 180 ευρό max! Αλλά με αυτό που μου κλείνει εφαρμογές Έτσι στα ξαφνικά θέλω να το πετάξω. Έψαξα λίγο και έπεσα σε αυτό όπως είπα 74%+ screen to body ratio.

https://m.banggood.com/DOOGEE-MIX-5_5-Inch-Android-7_0-6GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-2_5GHz-4G-Smartphone-p-1155524.html?utm_source=tradetracker&utm_medium=tradetracker_sp&utm_campaign=12&utm_content=219346

Καλο???

Δημοσ.

Καλό κινητό φαίνεται αλλά δεν θα έχεις εγγύηση αυτό πρέπει να το κοιτάξεις και ειδικά σε κινητό που έχει super AMOLED οθόνη και bezless εγώ θα σου έλεγα να πας σε άλλο καλύτερα

Δημοσ.

Xiaomi note 4 με snapdragon, είτε από σκρουτζ, η αν το βρεις σφραγισμένο από αγγελίες εδώ στο ινσομνια. Θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς με το παραπάνω.

Δημοσ.

Καλό κινητό φαίνεται αλλά δεν θα έχεις εγγύηση αυτό πρέπει να το κοιτάξεις και ειδικά σε κινητό που έχει super AMOLED οθόνη και bezless εγώ θα σου έλεγα να πας σε άλλο καλύτερα

Σαν μάρκα η doogee Είναι καλη? Δεν έχει κανένας δικός μου να ξέρω

Xiaomi note 4 με snapdragon, είτε από σκρουτζ, η αν το βρεις σφραγισμένο από αγγελίες εδώ στο ινσομνια. Θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς με το παραπάνω.

Ποιό μικρά περιθώρια θέλω η αν ήταν 5.7 σε αυτό το μέγεθος τότε οκ

Δημοσ.

το dogee που κοιτάς δεν έχει βγει ακόμα ...θα  το χεις στα χέρια σε κάνα τρίμηνο και βάλε + 180$ για 6GB RAM και amoled οθόνη κάτι παίζει 

Δημοσ.

το dogee που κοιτάς δεν έχει βγει ακόμα ...θα  το χεις στα χέρια σε κάνα τρίμηνο και βάλε + 180$ για 6GB RAM και amoled οθόνη κάτι παίζει

3μηνο? Είσαι σιγουρος? Γιατί λέει pre order 15-20 Jun όποτε φανταστικά μετά τα στέλνουν.

Να κάνουμε και μια άλλη υπόθεση, παίζει να μπορέσω να πάω +100 τι λέει το lenovo zuk edge;

Καλά δεν το θέλω και άμεσος απλός έλεγα όσο περισσότερο μένω με το lg τόσο αυξάνοντας οι πιθανότητες να το σπάσω γιατί έλεγα να το πουλούσα 40-50€

Δημοσ.

Μην τρελενεσαι με τα specs, αυτο που εχεις ηδη ειναι τρομερα σαπιο, οποιοδηποτε παρεις μεσσαιας κατηγοριας θα σε αφησει ικανοποιημενο(θα ναι 3-4 φορες ταχυτερο).

Εκανα αντιστοιχη μεταβαση απο redmi 1s (ιδια specs με το lg g2 mini) στο redmi note 3 pro.

Χαωτικη διαφορα, εχω 100+ καρτελες στον chrome και δεν μου χει κρασαρει ποτε, απο αυτο κατεβαζω και απο αυτο κανω cast στην tv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...