Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια σύνδεση adsl2 forthnet η οποία τόσο καιρό λειτουργούσε σχεδόν απροβληματιστα με συγχρονισμό στα 14mbps.

Έχει 2-3 μέρες τώρα πέφτει στα 10 μετά στο 1.7 πάει στα 6 κι αν είμαι τυχερός θα μείνει στα 10. Το box του ΟΤΕ είναι σε κακό χάλι, μισοανοιγμενο οπότε ψιλιαζομαι ότι παίζει εκεί θέμα και δε θέλω να βάλω χέρι.

Εγώ απ τη μεριά μου δοκίμασα νέα πρίζα, το modem απευθείας στο καλώδιο όσο πιο κοντά γίνεται στο box αλλά τα ίδια. Μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη για τα στατιστικά της γραμμής;

post-41704-0-39651600-1497705590_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια σύνδεση adsl2 forthnet η οποία τόσο καιρό λειτουργούσε σχεδόν απροβληματιστα με συγχρονισμό στα 14mbps.

Έχει 2-3 μέρες τώρα πέφτει στα 10 μετά στο 1.7 πάει στα 6 κι αν είμαι τυχερός θα μείνει στα 10. Το box του ΟΤΕ είναι σε κακό χάλι, μισοανοιγμενο οπότε ψιλιαζομαι ότι παίζει εκεί θέμα και δε θέλω να βάλω χέρι.

Εγώ απ τη μεριά μου δοκίμασα νέα πρίζα, το modem απευθείας στο καλώδιο όσο πιο κοντά γίνεται στο box αλλά τα ίδια. Μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη για τα στατιστικά της γραμμής;

Εχεις πρόβλημα στην γραμμή σου αλλά μεχρι να βρεις άκρη με τα τηλέφωνα κλπ, ο ηλιος θα λάμψει, η θερμοκρασία θα ανέβει και μαζι της θα ανεβει και η ταχυτητα σου στο adsl, υπομονή λοιπόν

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι η forthnet ήρθε την Τρίτη (Σάββατο δήλωσα βλάβη) και δεν διαπίστωσαν πρόβλημα στο χώρο μου ούτε στο μεταλλικό box του ΟΤΕ. Πήγε στο Α/Κ του ΟΤΕ ο τεχνικός και δεύτερη μέρα σήμερα παίζω σταθερά στα 17 (από 12 που είχα Max πριν).

Πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που το χειρίστηκε το θέμα το τεχνικό τους τμήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...