vairass Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δώσε αίμα λογικά θα δίνουν 2 μέρες Σε ιδιώτη δεν δίνουν τίποτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Στους 2 μήνες αντιστοιχούν 3 μέρες. Ετσι ακριβως.... 1,66+1,66=3,32 ειναι κατω απο 3,5 και γινεται 3
Insomniac2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ΕΥΔΑΠ? Εκει καθε μερα θα ειναι σαν να εχεις αδεια. Οσο και να λεει το χαρτι, οταν πας εκει που θα πας, θα εχεις ελαστικο προισταμενο και θα σε αφηνει αγραφες αδειες να φευγεις αν χρειαστεις κατι. (Ξερω τι σου λεω, πανω σε αυτο ειμαι ο πιο αρμοδιος να μιλησω.) Μην σε ανησυχει αυτο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ΕΥΔΑΠ? Εκει καθε μερα θα ειναι σαν να εχεις αδεια. Οσο και να λεει το χαρτι, οταν πας εκει που θα πας, θα εχεις ελαστικο προισταμενο και θα σε αφηνει αγραφες αδειες να φευγεις αν χρειαστεις κατι. (Ξερω τι σου λεω, πανω σε αυτο ειμαι ο πιο αρμοδιος να μιλησω.) Μην σε ανησυχει αυτο. Παρα πολλα είναι πιο πολύ θεμα προισταμενου παρα κανονισμου .Όπως στον στρατο. Κι εγω είμαι πολύ ελαστικος και ισως αυτό στο τελος είναι κακο οποτε λαμβανω αλλα μετρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα