Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μεταξύ 1600 και 7500 υπάρχει μεγάλη διαφορά;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα καθαρά για τα minimun/recommended system specs που δίνουν οι developers. Σε καμία περίπτωση δεν είπα ή υπονόησα να βάλει λιγότερο από 8GB, απλώς είναι από τα πρώτα πράγματα που θυσιάζεις για κάτι καλύτερο σε άλλο part.

@radiohead

Καλά κάνεις και δεν προτείνεις την 1060 3GB :P

...Τελικά νομίζω το μεγαλύτερο Value θα το πιάσει ο φίλος με έναν AMD Ryzen R5 1500X και με μια GTX 1050 Ti 
τώρα για τις μνήμες καλύτερα 16 GB αλλά αν δεν βγαίνει οικονομικά ξεκινάς με μια 8άρα και μετα πας για άλλη μια..

-Δυστυχώς το βίντεο που βρήκα είναι στα ρώσικα  :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε μαγκες, μια χαρα ειναι η 1060 3gb, ιδιως οταν βρισκεται σε χαμηλοτερη τιμη απο την 570. Ειναι απειροελαχιστα τα παιχνιδια που δεν μπορει να τρεξει σε τερμα textures η 1060 λογω Vram και μπορει η 570. Παιζει να ειναι 2, αντε 3 το πολυ. Rotr / Resident Evil, και ποιο αλλο? 

Επειδη την εχω, στα περισσοτερα παιχνιδια κοβω settings για να πιασω 60 λογω ταυχυτητας και οχι λογω Vram. Η ταχυτητα της 1060 θα ειναι προβλημα πολυ προτου ειναι η Vram. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού χωράει ssd 240gb r51600 1060 6gb γιατί το συζητάμε ακομη;

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μεταξύ 1600 και 7500 υπάρχει μεγάλη διαφορά;

Στα παιχνίδια ελάχιστη. Σε επεξεργαστικη δύναμη μεγάλη.
Δημοσ.

-πιστεύω πως το καλύτερο Value σε αυτά τα λεφτά είναι: AMD Ryzen R5 1500X & nVidia GeForce GTX 1050 Ti (4GB) (..ώστε με τα λεφτά που μένουν πας και σε σκληρούς δίσκους και μνήμες και μητρική και κουτί και τροφοδοτικό..)

Δημοσ.

Νομίζω καταλήγουμε εδώ:

..Άλλαξε τον μηχανικό σκληρό δίσκο με
Western Digital Blue 2TB, SATA 6Gb/s (WD20EZRZ)
ή με έναν
Seagate BarraCuda 2TB, 3.5", SATA 6Gb/s (ST2000DM006)
  • Like 1
Δημοσ.

16Gb οπωσδήποτε. Αν ζηλέψει και θέλει να παίξει κανα Battlefield 1 με 8 δεν τραβάει. Αρχίζουν τα lag spikes κλπ ξερατο. Και μην πείτε, α 8 λεει στα minimum, εχω κανει δοκιμές και τιποτα να μη τρεχει απο πισω μονο το παιχνίδι δεν φτάνει, μπουκωνει και μετα το 3ο round αρχίζουν τα κοψιματα, κολλήματα και ολα τα "καλα".

*περισσότερα

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/41430/battlefield-1-fps-drops/p49

Γενικά καλύτερα να είναι από την αρχή οσο πιο ολοκληρωμένο το σύστημα γίνεται. Δείτε και μεταχειρισμένα στη τελική μήπως γλιτώσετε κάνα €€ ( καρτα / μνημες )

Επίσης θα κοιτούσα σε πιο αξιόπιστη εταιρεία στο θέμα καρτα γραφικων. Λόγω εγγύησης αλλά και καλύτερης ψύξης.

Προσωπικά θα επέλεγα 1- EVGA , 2- MSI, 3- ZOTAC

• Like 2
Δημοσ.

-Team Red Solo:

AMD Ryzen R5 1600 - AMD Radeon RX 570 (4GB) / B350 / 16 GB RAM (3000ΜΗz) ~ (3200MHz) / Μ.2 SSD - HDD
AMD Ryzen R7 1700 - AMD Radeon RX 580 (8GB) / X370 / 32 GB RAM (3000ΜΗz) ~ (3200MHz) / Μ.2 SSD - HDD

-Team Blue/Green:

Intel Core i7 7700k - nVidia GeForce GTX 1070 (8GB) / Z270 /  32 GB RAM (3000ΜΗz) ~ (3200MHz) / Μ.2 SSD - HDD

..κάτι τέτοιο ;) :)

Με budget 800 ευρω βαζεις κατι καρτες γραφικων 500 ευρω και επεξεργαστες 300+ ???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω καταλήγουμε εδώ:

Αν τα πάρεις όπως σου πρότεινα από diktyoxyz ναι. Αν πας σε άλλο κατάστημα πες ποιο γιατι δεν έχουν όλοι την ίδια ποικιλία και πιθανόν στα ίδια λεφτά να έχουν καλύτερες επιλογές. Βάλε για αρχή 8gb και αν βρει κάπου δυσκολία είναι το μόνο εύκολο να προσθέσει αφου μαζέψει προσεχώς. Πιο αξιόπιστη εταιρία στη ram η στο κατάστημα εννοείς νησιωτη;
Δημοσ.

16Gb οπωσδήποτε. Αν ζηλέψει και θέλει να παίξει κανα Battlefield 1 με 8 δεν τραβάει. Αρχίζουν τα lag spikes κλπ ξερατο. Και μην πείτε, α 8 λεει στα minimum, εχω κανει δοκιμές και τιποτα να μη τρεχει απο πισω μονο το παιχνίδι δεν φτάνει, μπουκωνει και μετα το 3ο round αρχίζουν τα κοψιματα, κολλήματα και ολα τα "καλα".

*περισσότερα

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/41430/battlefield-1-fps-drops/p49

Γενικά καλύτερα να είναι από την αρχή οσο πιο ολοκληρωμένο το σύστημα γίνεται. Δείτε και μεταχειρισμένα στη τελική μήπως γλιτώσετε κάνα €€ ( καρτα / μνημες )

Επίσης θα κοιτούσα σε πιο αξιόπιστη εταιρεία στο θέμα καρτα γραφικων. Λόγω εγγύησης αλλά και καλύτερης ψύξης.

Προσωπικά θα επέλεγα 1- EVGA , 2- MSI, 3- ZOTAC

Μεχρι να βγει κανα Update και να παιζει στα 8GB αξιοπρεπεστατα

Δημοσ.

Με budget 800 ευρω βαζεις κατι καρτες γραφικων 500 ευρω και επεξεργαστες 300+ ???

-Έχεις δίκιο τώρα που το κοιτάω νομίζω πως ο καλύτερος Budget Οικονομικός Συνδυασμός είναι αυτός εδώ:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η σύνθεση που σου έβαλα και η κάρτα γραφικών είναι vfm και futureproof στα λεφτά που ζήτησες. Αυτά και καλές αγορές.

Δημοσ.

-Έχεις δίκιο τώρα που το κοιτάω νομίζω πως ο καλύτερος Budget Οικονομικός Συνδυασμός είναι αυτός εδώ:

Η παιρνεις εναν Hybrid της Seagate

Δημοσ.

Η παιρνεις εναν Hybrid της Seagate

-Ωραίος.

Αλλά μου κάνει λίγο ψέμα η φάση Hybrid καλύτερα Pure SSD/M2.NVMe/M2.SSD/ μαζί με εναν HDD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...