petran91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Στο s7 edge και τα ακριβά κινητά η ασφάλιση είμαι κατά 80% σίγουρος ότι κοστίζει 80 ευρώ, και όχι 50. Just saying.
nikos903 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αν η αφή (δηλαδή το digitizer) δεν έχει πάθει ζημιά όπως λες τότε μπορείς να αλλάξεις και μόνο το γυαλί, το θέμα είναι να βρεις μαγαζί που να το αναλάβει (και σε λογική τιμή)... Είναι λίγο παράξενο το edge λογικά στο ξεκόλλημα, όχι οτι δεν γίνεται βέβαια. Πάρε αμπάριζα τα μαγαζιά με επισκευές κινητών και ρώτα πόσο θέλουν για αλλαγή γυαλιού μόνο, αν δεν έχουν πάρε εσύ απο έξω και πήγαινε τους το... Ps: Για τιμή αναφοράς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν (αν και μου φαίνονται πολλά αλλά....).
Chrysostomos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Στο s7 edge και τα ακριβά κινητά η ασφάλιση είμαι κατά 80% σίγουρος ότι κοστίζει 80 ευρώ, και όχι 50. Just saying. από 22 ευρω στο ιντερνετ. Αξιζει, αλλα προυποθετει πως αξιζει και η τιμη αγορας της συσκευης απο την αλυσιδα, γιατι αν ειναι να δωσω 200 ευρω παραπανω απο τιμη Σκρουτζ (τυχαιο νουμερο) + 50 ευρω για την ασφαλιση, τοτε το παιρνω απο Σκρουτζ και αν σπασει την αλλαζω. Εννοειτα βεβαια πως αν το αγορασεις απο την αλυσιδα, το 50ρικο δεν ειναι τρελο ποσο για αυτο που προσφερει. Μπορείς να κάνεις ασφάλεια και ας έχει γίνει και από αλλού η αγορά. Αρκεί να είναι μέσα στο μήνα.
IgnaKing Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ευτυχως να λεω που δουλευει η αφη και δεν εχει θεματα η οθονη εσωτερικα γιατι αυτην την στιγμη δεν περισευουν 250 ευρα (αρκετα σοβαρο ποσο) και να το πουλησω και να παρω 150ευρω το θεωρω κριμα οποτε περιμενω ετσι πως ειμαι (αν και το λυπαμαι) και μεσα στον καιρο θα ρωτησω και κανενα μαγαζι ΑΝ ΑΝ μπορει να αλλαξει μονο το γυαλι αν και δυσκολα..
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 από 22 ευρω στο ιντερνετ. Μπορείς να κάνεις ασφάλεια και ας έχει γίνει και από αλλού η αγορά. Αρκεί να είναι μέσα στο μήνα. Aυτο ειναι σουπερ
Chrysostomos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Aυτο ειναι σουπερ και εγώ σήμερα τα έμαθα από γειτονικό φόρουμ εφυγα από βδομάδα να το ασφαλίσω.
IgnaKing Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 και εγώ σήμερα τα έμαθα από γειτονικό φόρουμ εφυγα από βδομάδα να το ασφαλίσω. Μπορεις να μου στειλεις σε μηνυμα να δω τι ακριβως ειναι;;
Chrysostomos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μπορεις να μου στειλεις σε μηνυμα να δω τι ακριβως ειναι;; θα σε στεναχωρήσω,αλλά,όντας ήδη σπασμένο,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. το λινκ είναι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα