Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα s7 edge δεν πέρασε ούτε 6μηνο σε ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ κατάσταση έπεσε ΜΙΑ αναθεματισμένη φορά και αυτό ήταν έσπασε...με έχει πιάσει μια στεναχώρια ...
Γνωρίζετε αν αλλάζει μόνο το γυαλί;; η οθόνη-αφή είναι άριστη!!
Γενικά αν σας έχει τύχει ή γνωρίζεται κάτι μπορείτε να το γράψετε, όπως και τι κόστος περίπου θα μου βγει και οποιαδήποτε πληροφορία.
Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από IgnaKing
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα s7 edge δεν πέρασε ούτε 6μηνο σε ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ κατάσταση έπεσε ΜΙΑ αναθεματισμένη φορά και αυτό ήταν έσπασε...με έχει πιάσει μια στεναχώρια ...

Γνωρίζεται αν αλλάζει μόνο το γυαλί;; η οθόνη-αφή είναι άριστη!!

Γενικά αν σας έχει τύχει ή γνωρίζεται κάτι μπορείτε να το γράψετε, όπως και τι κόστος περίπου θα μου βγει και οποιαδήποτε πληροφορία.

Ευχαριστώ!!

Δεν αλλαζει μονο το γυαλι. Παει πακετο μαζι με την οθονη γιατι ειναι κολλημενα. Κοστος αν και δεν ειναι εντελως σιγουρος ειναι περιπου 220€

Δημοσ.

να γνωριζεται απο ποιον δηλαδη?

ωραιος

Δεν αλλαζει μονο το γυαλι. Παει πακετο μαζι με την οθονη γιατι ειναι κολλημενα. Κοστος αν και δεν ειναι εντελως σιγουρος ειναι περιπου 220€

Πωω καταστροφη.. ειναι σιγουρο αυτο; γιατι ειδα κατι βιντεακια στο youtube που αλλαζανε μονο το γυαλι 

Επισης αν παραγγειλω την οθονη απο e-bay και την παω σε κανενα μαστορια λογικα θα μου την αλλαξει να φανταστω ;; 

Δημοσ.

Θα είναι ακριβη η αλλαγή.

Σε συμφέρει; Έπαιξε καινούργιο σφραγισμενο στα 399€ ;)

Ενα μεταχειρισμένο το βρίσκεις ακόμα φθηνότερα πλεον..

Σκέψου το.

Δημοσ.

Προσφατα αλλαξα σε S6 Edge στα 240ε.Για το 7αρι πιστευω θα 'ναι γυρω στα 260.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο ακριβά ρε μάγκες πραγματικά αν είναι να δώσω 260ευρω πουλάω το δικό μου σπασμένο 150 ευρω πάμε στα 310 βάζω και λίγα ακόμα και το παίρνω είτε μεταχειρισμένο είτε καινούργιο..

Θα είναι ακριβη η αλλαγή.

Σε συμφέρει; Έπαιξε καινούργιο σφραγισμενο στα 399€ ;)

Ενα μεταχειρισμένο το βρίσκεις ακόμα φθηνότερα πλεον..

Σκέψου το.

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα φίλε μου!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα αποψη μου ειναι δωσε το για ανταλλακτικα η επισκευη να το κανει καποιος που το θελει,παρε τα χρηματα και συμπληρωσε και παρε ενα καινουργιο σφραγισμενο ;)

επεσε τωρα η τιμη του.

βεβαια αποψη μου και εσυ αποφασιζεις :)

Δημοσ.

κοιτα αποψη μου ειναι δωσε το για ανταλλακτικα η επισκευη να το κανει καποιος που το θελει,παρε τα χρηματα και συμπληρωσε και παρε ενα καινουργιο σφραγισμενο ;)

επεσε τωρα η τιμη του.

βεβαια αποψη μου και εσυ αποφασιζεις :)

Υπαρχει περιπτωση να βρω λες κανα galaxy  π.χ με χαλασμενη πλακετα και να παρω την οθονη του..πραγματικά πολλα λεφτά για μια οθόνη (200-250)....!!!

Δημοσ.

Όντως αλλά αν σκεφτείς ότι η οθόνη με touch κτλπ είναι σχεδόν το μισό κινητό ;)

Και αυτό που είπες είναι καλή σκέψη

Μπορεί να βρεις.

Τσεκαρε τις αγγελίες

Δημοσ.

Μας εχωσε για τα καλα η samsung ακου εκει 200-250 ευρω για οθονη κατσε ρε φιλε αμα ειναι πουλαω το σπασμενο 150 και παω περνω καινουργιο απο τον γερμανο με 400ευρα...

Δημοσ.

Για αυτό καμιά φορά αξίζει η ασφάλεια που πουλάνε οι αλυσίδες... Σπάει το τηλέφωνο και δεν σε απασχολεί καθόλου. Με 50€ που έδωσες στην αρχή έξτρα, δεν σε πιάνει η καρδιά σου όποτε πέφτει.

Δημοσ.

Για αυτό καμιά φορά αξίζει η ασφάλεια που πουλάνε οι αλυσίδες... Σπάει το τηλέφωνο και δεν σε απασχολεί καθόλου. Με 50€ που έδωσες στην αρχή έξτρα, δεν σε πιάνει η καρδιά σου όποτε πέφτει.

Ναι αλλά ακόμα και αυτή η ασφάλεια κρύβει κινδύνους πιστεύω...

Μπορεί να σου πούνε πολλά για να μην το φτιάξουν τσάμπα!

Έχουν τις δικλείδες τους αυτοί να την σκαπουλαρουν πάντα και σπάνια να δινουν αυτό που τάζουν όταν σου πουλανε ασφάλεια κτλπ

Εγώ θα έκανα τέτοια ασφαλεια μόνο αν έλεγε ότι ακόμα και με δική μου υπαιτιότητα να σπάσει να μου την αλλάξουν!

Δημοσ.

Έχουν τις δικλείδες τους αυτοί να την σκαπουλαρουν πάντα και σπάνια να δινουν αυτό που τάζουν όταν σου πουλανε ασφάλεια κτλπ

S6 Edge πάντως το παμπλικ μας την άλλαξε χωρίς να πει κουβέντα.

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα τέτοια ασφαλεια μόνο αν έλεγε ότι ακόμα και με δική μου υπαιτιότητα να σπάσει να μου την αλλάξουν!

Με ποιανού άλλου υπαιτιότητα θα σπάσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...