Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο. Δυσκολεύομαι πολύ στο τι εξοπλισμό θα χρειαστώ καθώς και ποια θα είναι η συνδεσμολογία αυτού του εξοπλισμού. Έχει κάποιος γνώση πάνω στο αντικείμενο? Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι πολύ χρήσιμο το άρθρο του PCSTEPS. Το έχω διαβάσει. Απλά εγώ ενδιαφέρομαι να το κάνω επαγγελματικο με καλή ποιότητα και χωρίς όριο ακροατών.

Δημοσ.

Το web και το όριο σε ενα ραδιόφωνο είναι ίσως το τελευταίο και το πιο εύκολο, θέλεις στούντιο μηχανήματα ηχου, μικτες, μικρόφωνα, αδειες για να παίζεις τα κομμάτια, εφορίες κλπ, με κοστος πολλών χιλιάδων ευρω.

Πες τι εξοπλισμό εχεις και επανω σε τι είναι οι γνώσεις σου για να βοηθήσουμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το web και το όριο σε ενα ραδιόφωνο είναι ίσως το τελευταίο και το πιο εύκολο, θέλεις στούντιο μηχανήματα ηχου, μικτες, μικρόφωνα, αδειες για να παίζεις τα κομμάτια, εφορίες κλπ, με κοστος πολλών χιλιάδων ευρω.

Πες τι εξοπλισμό εχεις και επανω σε τι είναι οι γνώσεις σου για να βοηθήσουμε.

Έχω 2 καλούς Η/Υ και 4 οθόνες. και έχω κανονίσει σε από τον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα την ενοικιάση ενός μικρού χώρου.

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Η μόνη επαφή που έχω με το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι μία δοκιμή που είχα κάνει παλιά στο listen2myradio με το Sam broadcast. Μόνο που εγώ τώρα θέλω να κάνω έναν σταθμό που να έχει καλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Το κονσεπτ μου έχει να κάνει με συντεύξεις κυριώς και μουσικές επιλογές. Επίσης στην σελίδα από την οποία θα με βρίσκει ο κόσμος θα ανεβάζω δικά μου άρθρα κλπ. Αυτα εν ολίγης.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε μου έβγαλες άκρη με το ραδιόφωνο σου? Με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως! Αν ναι στείλε μου τουλάχιστον το link σου! Σε ευχαριστώ! 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Γνωρίζετε τι χρειάζεται για να είναι κάποιος νομικά κατοχυρωμένος για τη δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφώνου; Διάβασα ότι απαραίτητη προϋπόθεση παλιότερα ήταν η άδεια από την ΑΕΠΙ. Εξακολουθεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

Με ενδιαφέρει το ραδιόφωνο να παίζει 24/7 ξένα ροκ τραγούδια. Χωρίς διαφημίσεις και κέρδη.
Επίσης, δε με ενδιαφέρει (τεχνικά) να αξιοποιήσω κάποια έτοιμη υπηρεσία που προσφέρει κάτι τέτοιο αλλά θέλω να στήσω ο ίδιος τα απαραίτητα εργαλεία (π.χ. Shoutcast ή Icecast κλπ) σε κάποιο πακετό φιλοξενίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...