ss13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Άνοιξα τον εξωτερικό δίσκο , όλες οι φωτογραφίες εμφανίζονται κανονικά εκτός από έναν φάκελο που όταν μπαίνω για να τις ανοίξω οι φωτογραφίες εμφανίζονται αχνές και το μήνυμα που παίρνω : Windows photo viewer can't open this file because the file appears to be damage , corrupted or is too large. όταν προσπαθώ να τις ανοίξω είναι αυτό , έχω κάνει Copy - Paste για δοκιμή μια φωτογραφία από τον εξωτερικό στο Desktop αλλά το ίδιο και εκεί , πριν μπω στις φωτογραφίες στον φάκελο φαίνονται πως έχει κάποιες φωτογραφίες μέσα αλλά μόλις μπαίνω είναι με αχνά γράμματα , πριν 10 μέρες οι φωτογραφίες έμφανιζόντουσαν κανονικά , τι να κάνω ;
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ωχ. Ελπίζω να μην έπεσες θύμα κανενός cryptoware. Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες τι σου λέει; Έχει πληροφορίες όπως ανάλυση και βάθος bit;
ss13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου βγάζει κανονικά περιγραφή , στο κεντρικό φάκελο ( photos2 ) και στην φωτογραφία ( photos1 ) , απλά μόλις πατάω άνοιγμα που εμφανίζει το μήνυμα που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα μου , είδα τώρα πως στα ονόματα των φωτογραφιών να υπάρχει αυτό ._aspa002 ενώ πριν ήταν έτσι aspa002 , έχει προστεθεί αυτό δηλαδή ._ , τι λες να είναι ; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από ss13
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 4KB φωτογραφία; Τι στο καλό είναι, μικρογραφία; Δες και στη καρτέλα Λεπτομέρειες τι λέει. π.χ. Μήπως οι φωτογραφίες σου έγιναν κρυφές; Εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος από τις επιλογές φακέλων και δες μήπως έχει και άλλα πράγματα που δεν φαίνονται.
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 micos000 , τελικά ήταν αντιγραφές από αρχεία των φωτογραφιών που είχα κάνει , πηγαίνοντας με τον κένσορα κάτω στις φωτογραφίες είδα πως εμφανίζονται κανονικά οι φωτογραφίες ( χωρίς το σύμβολο που είχαν πριν δηλαδή ) , οπότε είμαι εντάξει , ευχαριστώ για την βοήθεια
micos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Οι μικρογραφίες πρέπει να ήταν που δημιουργεί η φωτογραφική για να προβάλει γρήγορα τις εικόνες.
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Οι μικρογραφίες πρέπει να ήταν που δημιουργεί η φωτογραφική για να προβάλει γρήγορα τις εικόνες. Δεν ξέρω αλλά το θέμα είναι πως είναι αρχείο πολύ καιρό τώρα ( εννοώ πως έχω τις φωτογραφίες πολύ καιρό στο εξωτερικό δίσκο ) τώρα όμως εμφανίστηκαν έτσι , περίεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα