Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιξα τον εξωτερικό δίσκο , όλες οι φωτογραφίες εμφανίζονται κανονικά εκτός από έναν φάκελο που όταν μπαίνω για να τις ανοίξω οι φωτογραφίες εμφανίζονται αχνές και το μήνυμα που παίρνω :

Windows photo viewer can't open this file because the file appears to be damage , corrupted or is too large.

όταν προσπαθώ να τις ανοίξω είναι αυτό , έχω κάνει Copy - Paste για δοκιμή μια φωτογραφία από τον εξωτερικό στο Desktop αλλά το ίδιο και εκεί , πριν μπω στις φωτογραφίες στον φάκελο φαίνονται πως έχει κάποιες φωτογραφίες μέσα αλλά μόλις μπαίνω είναι με αχνά γράμματα , πριν 10 μέρες οι φωτογραφίες έμφανιζόντουσαν κανονικά , τι να κάνω ; :eek:

Δημοσ.

Ωχ. Ελπίζω να μην έπεσες θύμα κανενός cryptoware.

Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες τι σου λέει; Έχει πληροφορίες όπως ανάλυση και βάθος bit;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου βγάζει κανονικά περιγραφή , στο κεντρικό φάκελο ( photos2 )  και στην φωτογραφία ( photos1 ) , απλά μόλις πατάω άνοιγμα που εμφανίζει το μήνυμα που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα μου , είδα τώρα πως στα ονόματα των φωτογραφιών να υπάρχει αυτό ._aspa002  ενώ πριν ήταν έτσι aspa002 , έχει προστεθεί αυτό δηλαδή ._  , τι λες να είναι ; B)

post-151794-0-40095000-1497871205_thumb.jpg

post-151794-0-97632800-1497871218_thumb.jpg

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ.

4KB φωτογραφία; Τι στο καλό είναι, μικρογραφία;

Δες και στη καρτέλα Λεπτομέρειες τι λέει. π.χ.

GpYNcn.jpg

Μήπως οι φωτογραφίες σου έγιναν κρυφές; Εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος από τις επιλογές φακέλων και δες μήπως έχει και άλλα πράγματα που δεν φαίνονται.

Δημοσ.

micos000 , τελικά ήταν αντιγραφές από αρχεία των φωτογραφιών που είχα κάνει , πηγαίνοντας με τον κένσορα κάτω στις φωτογραφίες είδα πως εμφανίζονται κανονικά οι φωτογραφίες ( χωρίς το σύμβολο που είχαν πριν δηλαδή ) , οπότε είμαι εντάξει , ευχαριστώ για την βοήθεια B)

Δημοσ.

Οι μικρογραφίες πρέπει να ήταν που δημιουργεί η φωτογραφική για να προβάλει γρήγορα τις εικόνες.

Δεν ξέρω αλλά το θέμα είναι πως είναι αρχείο πολύ καιρό τώρα ( εννοώ πως έχω τις φωτογραφίες πολύ καιρό στο εξωτερικό δίσκο ) τώρα όμως εμφανίστηκαν έτσι , περίεργο B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...