Προς το περιεχόμενο

Task Manager CPU απο 0% σε 100%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Μπορει να μου πει καποιος αν ειναι φυσιολογικο το παρακατω;

Με θερμοκρασιες CPU νομιζω οτι δεν ειχα προβλημα ποτε.

Οταν ανοιγω τον Task Manager βλεπω στο Performance/CPU: 0%, 1%, 2-3%, ομως βλεπω οτι ειχε φτασει και 100% για πολυ λιγο. Ειναι φυσιολογικο αυτο το 100% που μου κανει;

Με το CPUID HWMonitor (βλεπω MAX) δεν φαινεται να ειχε παει ποτε στο 100%.

Capture1_zpsf28e7fe0.png

Capture2_zpscx9dlgiv.png

Capture3_zpsbs9dtw2o.png

Στην δευτερη εικονα δειχνει τον δισκο (C:) με τα Windows να μου ανεβαζει φουλ θερμοκρασια για να πρωτα 10 λεπτα.

Οχι οτι δεν το κανει και αν τον ζορισω στην συνεχεια, γιατι βλεπω τρωει κατι παγωματα το συστημα οταν τον ζορισω αλλα εχει και χρονια ο δισκος οποτε θελει αλλαγη, αλλα ηθελα παλι να ρωτισω αν ειναι φυσιολογικο για τα πρωτα 10 λεπτα (μολις ανοιξω το PC) να ανεβαζει φουλ ο δισκος.

Δημοσ.

Την στιγμη που ανοιγει το task manager γινεται αυτο μαλλον...κανει προσπαθει για καποιον λογο να το ανοιξει και 100ριζει...Εγω νομιζω σε ολους το κανει λιγο πολυ...ισως να μην πααει 100% σε αλλους αλλα σιγουρα ανεβαινει πολυ στιγμιαια!

• Like 1
Δημοσ.

σε μενα σε windows 10 παει μεχρι το 30% στιγμιαια και κατευθειαν στο 0,5 % μηπως αυτο που λεει ο φιλος και παραπονειται ειναι κατι αλλο?

μηπως εχει θεμα ο δισκος που αναφερει? τα συπτωματα με την λογικη να τα παρεις κατι δειχνουν 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Ειναι στιγμιαιο το 100αρι, και πιστευω και εγω με τα συμπτωματα που εχει ειναι απ τον HDD σκληρο που σερνεται.

Αφου τελευταια οταν ανοιγω το PC, πριν παει στο Logo του Bios σβηνει και κανει δευτερη εκκινηση.

Ασε θα χρειαστω σιγουρα καποια αλλαγη και δεν με περνει με τιποτα τωρα. Μπορει να φταει το τροφοδοτικο που και αυτο εχει χρονια.

Εχω και αλλο προβλημα με ενα σλοτ τις RAM. Μπορει η μιτρικη μου σιγα σιγα να με αφησει.

Εδω ειναι η συζητηση με το προβλημα, αν εχεται χρονο διαβαστε.

http://www.insomnia.gr/topic/644637-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-ram/page-2

Μονο που δεν προχωρισα σε αγορα οπως αναφερω στην συζητηση.

Παντος μου κανει ενα μπιπ κανονικα οταν ανοιγει το PC αλλα γιατι πριν το μπιπ κανει restart (που και που) μονο του δεν ξερω...ευχομαι τροφοτικο η δισκος παρα μητρικη.

Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό :P

attachicon.gifScreenshot_2.png

Και σε σενα το κανει; :P

Πως εμφανισες αυτην την καρτελα με διαχωρισμενα κουτακια;

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Ειναι στιγμιαιο το 100αρι, και πιστευω και εγω με τα συμπτωματα που εχει ειναι απ τον HDD σκληρο που σερνεται.

Αφου τελευταια οταν ανοιγω το PC, πριν παει στο Logo του Bios σβηνει και κανει δευτερη εκκινηση.

Ασε θα χρειαστω σιγουρα καποια αλλαγη και δεν με περνει με τιποτα τωρα. Μπορει να φταει το τροφοδοτικο που και αυτο εχει χρονια.

Εχω και αλλο προβλημα με ενα σλοτ τις RAM. Μπορει η μιτρικη μου σιγα σιγα να με αφησει.

Εδω ειναι η συζητηση με το προβλημα, αν εχεται χρονο διαβαστε.

http://www.insomnia.gr/topic/644637-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-ram/page-2

Μονο που δεν προχωρισα σε αγορα οπως αναφερω στην συζητηση.

Παντος μου κανει ενα μπιπ κανονικα οταν ανοιγει το PC αλλα γιατι πριν το μπιπ κανει restart (που και που) μονο του δεν ξερω...ευχομαι τροφοτικο η δισκος παρα μητρικη.

Και σε σενα το κανει; :P

Πως εμφανισες αυτην την καρτελα με διαχωρισμενα κουτακια;

post-227331-0-55975100-1497690962_thumb.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Από πάντα γινόταν αυτό το στιγμιαίο peak με την εκκίνηση του task manager τουλάχιστον στα 7αρια και μετά, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

Από πάντα γινόταν αυτό το στιγμιαίο peak με την εκκίνηση του task manager τουλάχιστον στα 7αρια και μετά, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ωραια, δεν το ειχα προσεξει τοσα χρονια για αυτο ρωτησα.

Δημοσ.

το ιδιο και σε μενα όταν ανοιγω task manager για καποια δευτερόλεπτα 100% μετα από λιγο normal 15 30 εκει παιζει.

• Like 1
Δημοσ.

το ιδιο και σε μενα όταν ανοιγω task manager για καποια δευτερόλεπτα 100% μετα από λιγο normal 15 30 εκει παιζει.

Για τον σκληρο δισκο προσεξες (στην αρχη) αν ανεβαζει για 4-5 λεπτα 100% και μετα να πεφτει στο κανονικο;

Δημοσ.

οχι μονο η cpu ανεβαινει για καποια δευτερολεπτα και μετα επανερχετε.ο δισκος νορμαλ 15 -35 % και μετα πεφτει τελειως αν μεινει το μηχανημα σε idle μορφη.αν σου ανεβαζει απο τον δισκο δες ποια proccess τρεχουν καi ποσο καταναλωνουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...