Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Λεω να βάλω τα δεκάρια, έχω αγοράσει κλειδί απο μια φτηνή σελίδα και λέω να το βάλω. αλλα βγήκε το creators update. Βρήκε κάποιο iso που να το έχει πάνω;

2)αξίζει να το βάλω το creators update;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατέβασε το iso με ενσωματωμένο το creators update από την ms  Αξίζει να το βάλεις διότι διορθώθηκαν κάποια προβλήματα που υπήρχαν με κάποιες γραμματοσειρές και πιθανότατα και κάποια άλλα.

Δημοσ.

Κατέβασε το iso με ενσωματωμένο το creators update από την ms  Αξίζει να το βάλεις διότι διορθώθηκαν κάποια προβλήματα που υπήρχαν με κάποιες γραμματοσειρές και πιθανότατα και κάποια άλλα.

Πολύ σωστά!! Κατέβασε το εργαλείο που προτείνει, βάλε αν θέλεις USB stick να στο ετοιμάσει για boot και εγκατάσταση των windows 10. Προσοχή στην έκδοση (Home ή Pro) Μπορείς φυσικά να κατεβάσεις  και τις δύο εκδόσεις και να επιλέξεις την επιθυμητή κατά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

Γενικά, από το site της ms κατεβάζεις πάντα την τελευταία έκδοση μέσω της χρήσης του εργαλείου που δίνει. Θα το καταλάβεις και από το μέγεθος του iso.

Δημοσ.

εχω προσπαθησει να το κατεβασω με το tool Της MS αλλα στο τελος μου  λεει failed ... για αγνωστη αιτια!

Υπαρχει καπου αλλου το iso με το creators update ?

Δημοσ.

Μονο το iso εχει εδω. Δεν βλεπω εργαλειο. Το κρυβει το εργαλειο η microsoft?

Επισκέπτης
Δημοσ.

^ Αυτό είναι το εργαλείο για το κατέβασμα των 10ριων.

Δημοσ.

Με το εργαλείο της heidoc θα πάρεις απευθείας λινκ από το iso για να το κατεβάσεις.

Ή αλλιώς άνοιξε το λινκ με τον edge και πάτα f12. Άλλαξε την προεπιλογή στη λειτουργία από Microsoft Edge σε apple safari (ipad) και χωρίς να κλείσεις τα εργαλεία προγραμματισμού ακολούθα τις οδηγίες στην κεντρική σελίδα από πάνω. Θα σου δώσει στο τέλος ένα λινκ για το iso. Την N έκδοση και την single language αγνόησε τες.

QtwEFX.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...