panoslol34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπερα,σημερα το βραδυ οπως επαιζα CS GO οπως καθε βραδυ,επεσε το ρευμα για 5 λεπτα και εσβησαν τα παντα αποτομα οπως καθε φορα που πεφτει το ρευμα.Θα ηθελα να μαθω αν ειχε καποια αρνητικη επιδραση στο συστημα μου,μιας και το συστημα μου ειναι 3 μηνων καινουργιο και δεν θελω να νιωθω οτι εστω και λιγο ''εκανε κακο'' καπου. Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ναι αρχικά θα μπορούσε να καταστραφεί κάποιο αρχείο συστήματος των windows και να χρειαστεί επιδιόρθωση. Αυτό που μας ενοχλεί δεν είναι τόσο η πτώση του ρεύματος,αλλα τα καρφιά που ρίχνει πίσω η ΔΕΗ για να σηκώσει ξανά το δίκτυο στιγμιαία,οπότε αν το τροφοδοτικό είναι του κιλού(turbox,deer,nod και συναφή ΜΗ επώνυμα)θα μπορούσε πέρα απο το καει το τροφοδοτικό να κάψει και τίποτα άλλο μαζί του. 2
panoslol34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ναι αρχικά θα μπορούσε να καταστραφεί κάποιο αρχείο συστήματος των windows και να χρειαστεί επιδιόρθωση. Αυτό που μας ενοχλεί δεν είναι τόσο η πτώση του ρεύματος,αλλα τα καρφιά που ρίχνει πίσω η ΔΕΗ για να σηκώσει ξανά το δίκτυο στιγμιαία,οπότε αν το τροφοδοτικό είναι του κιλού(turbox,deer,nod και συναφή ΜΗ επώνυμα)θα μπορούσε πέρα απο το καει το τροφοδοτικό να κάψει και τίποτα άλλο μαζί του. Το τροφοδοτικο ειναι ενα καινουργο Thermaltake Smart SE 530W υπεραρκετο για το συστημα μου.Οποτε αφου το τροφοδοτικο ειναι κομπλε δεν επηρεασε κατι η ξαφνικη πτωση δηλαδη την επιδοση γενικα του υπολογιστη ή ειναι ολα κομπλε; Ευχαριστω
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Οπως στα ειπε ο Χρησταρας! Το προβλημα ειναι βασικα οταν ξανα ερχεται το ρευμα με υψηλοτερη ταση σχεδον παντα. Αρα οταν κοβεται το καλυτερο ειναι να κλεινεις κατευθειαν και το τροφοδοτικο απο πισω ωστε οταν με το καλο ξανα ερθει με φορα που λεμε, το ανοιγεις μετα απο λιγο με την ησυχια σου..
panoslol34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Οπως στα ειπε ο Χρησταρας! Το προβλημα ειναι βασικα οταν ξανα ερχεται το ρευμα με υψηλοτερη ταση σχεδον παντα. Αρα οταν κοβεται το καλυτερο ειναι να κλεινεις κατευθειαν και το τροφοδοτικο απο πισω ωστε οταν με το καλο ξανα ερθει με φορα που λεμε, το ανοιγεις μετα απο λιγο με την ησυχια σου.. Ααα τοτε ειμαι κομπλε φιλε μου γιατι οταν επεσε εκατσα 3 λεπτα απελπισμενος και μετα σηκωθηκα και εκλεισα την τροφοδοσια απο πισω μετα απο 5 λεπτα ηρθε και κομπλε το ξανανοιξα...Αρα ειμαι κομπλε αλανια;; Ευχαριστω για τον χρονο σας
panoslol34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ναι αφου ολα λειτουργουν ως πρεπει εισαι οκ Κομπλε τοτε,αλλα οταν λες ολα λειτουργουν φιλε μου ως πρεπει εννοεις επιφανειακα αν πχ το τροφοδοτικο δουλευει και το συστημα ποσταρει;Η αρνητικη επηρεαση στην αποδοση η μηπως αυτο δεν εχει καμια σχεση;; Ευχαριστω πολυ
web_assasin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ναι αρχικά θα μπορούσε να καταστραφεί κάποιο αρχείο συστήματος των windows και να χρειαστεί επιδιόρθωση. Αυτό που μας ενοχλεί δεν είναι τόσο η πτώση του ρεύματος,αλλα τα καρφιά που ρίχνει πίσω η ΔΕΗ για να σηκώσει ξανά το δίκτυο στιγμιαία,οπότε αν το τροφοδοτικό είναι του κιλού(turbox,deer,nod και συναφή ΜΗ επώνυμα)θα μπορούσε πέρα απο το καει το τροφοδοτικό να κάψει και τίποτα άλλο μαζί του. εχω απορια,μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο πως γινεται αυτο,εστω και μπακαλιστικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα