Jimmys_The_Technological Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σπέρα. Έχω ένα Huawei P8 Lite, εδώ και δύο μήνες, και κολλάει αρκετά. Πιστεύω τόσο lag σε κινητό με 2GB RAM είναι υπερβολικό. Έχει περίπου 50% ελεύθερο χώρο (8GB), άρα δεν τίθεται θέμα μπουκώματος... Τι προτίνετε να κάνω;
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σπέρα. Έχω ένα Huawei P8 Lite, εδώ και δύο μήνες, και κολλάει αρκετά. Πιστεύω τόσο lag σε κινητό με 2GB RAM είναι υπερβολικό. Έχει περίπου 50% ελεύθερο χώρο (8GB), άρα δεν τίθεται θέμα μπουκώματος... Τι προτίνετε να κάνω; Προσευχη... Τι τι να κανεις ρε φιλε...παρε αλλο, ειναι για πεταμα αυτα τα κινητα αν τους βαλεις εφαρμογες...ετυχε να το εχω πριν 3 μηνες για 2 ημερες...σπυρια εβγαλα!!!
saruman123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καντού ένα factory reset αφού πρώτα κάνεις ένα backup να δεις αν στρώσει. Προσευχη... Τι τι να κανεις ρε φιλε...παρε αλλο, ειναι για πεταμα αυτα τα κινητα αν τους βαλεις εφαρμογες...ετυχε να το εχω πριν 3 μηνες για 2 ημερες...σπυρια εβγαλα!!! Είσαι κακό παιδί .......
ChimairaX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σπέρα. Έχω ένα Huawei P8 Lite, εδώ και δύο μήνες, και κολλάει αρκετά. Πιστεύω τόσο lag σε κινητό με 2GB RAM είναι υπερβολικό. Έχει περίπου 50% ελεύθερο χώρο (8GB), άρα δεν τίθεται θέμα μπουκώματος... Τι προτίνετε να κάνω; Να σβήσεις το messenger και τo facebook για αρχή και να κατεβάσεις το fb lite. Αν δεν έχεις αυτά τα 2, τότε να κάνεις αυτό που λέει παραπάνω ο άρχοντας (των δαχτυλιδιών). Το κόλλημα το προκαλούν εφαρμογές που τρέχουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείουμε κάποια εφαρμογή να κάνει κακή χρήση των πόρων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα