Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να τους αφήσεις πίεσε τους τώρα που είναι το ζεστό το θέμα, στην βράση κολλάει το σίδερο λένε στο χωριό μου.

• Like 1
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι ΕΞΑΛΛΟΣ!!!με πηραν τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν οτι θα προχωρησουν ακουσον ακουσον σε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ αλλαγη της motherboard αλλα για την vga που βγαζει ψηφιδωτο δεν μπορουν να κανουν τιποτε!!!η καρτα βγαζει ψηφιδωτα εν τω μεταξυ και αυτοι μου λενε πως τα e mail της asus οπου λενε οτι προκειται για προβλημα κααι πως πρεπει να ελεγθει και να αντικατασταθει-επισκευαστει ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΙΛ ΣΗΝ ΑΣΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ?ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ?ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ .ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ομως να τα βλεπουν και καποια ατομα,που οταν πουλαμε εδω στις αγγελιες του ινσομνια ελαφρως μεταχειρισμενο υλικο απο καταστημα με υπαλληλους και service υπαρκτο και με στοκ, που σου κανουν αλλαγες γρηγορα,κανουν παζαρια και λενε ''η πιο φτηνη τιμη στο Skroutz ειναι τοσο.''

• Like 6
Δημοσ.

Τι θα πει δεν μπορούν να κάνουν τίποτα; Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την στείλουν στην ASUS αφού έχεις πάρεις έγκριση απο εκεί.  Ούτε τα μεταφορικά θέλουν να χρεωθούν; Τόσα χρήματα έδωσες.

• Like 3
Δημοσ.

Τι θα πει δεν μπορούν να κάνουν τίποτα; Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την στείλουν στην ASUS αφού έχεις πάρεις έγκριση απο εκεί. Ούτε τα μεταφορικά θέλουν να χρεωθούν; Τόσα χρήματα έδωσες.

τους ειπα δεν με νοιαζει εδωσα 1100 ευρω και θελω εναν υπολογιστη να δουλευει.μου απανταει δεν εχει κατι ο υπολογιστης(μετα απ ολα αυτα) και του λεω με δουλευεις?θα πληρωνες τοσα λεφτα και θα επερνες αυτον τον υπολογιστη σπιτι σου?εν τω μεταξυ μου ελεγε να πιστοποιησει και να τεκμηριωσει ενδελεχως η ασους το προβλημα.δλδ αυτος που ειναιτεχνικος δεν μπορει και μπορει η ασους απο αποσταση να πει κατι καλυτερο απο το *εαν το κανει και σε αλλο πισι επισκευαστε η αντικαταστησετε την καρτα.* εν τω μεταξυ μου ελεγε πως πρεπει να την στειλει στον προμηθευτη με αλλα λογια ουτε αλλαγες δεν κανουν ως καταστημα.δεν παρεχουν εγγυηση ως καταστημα και μονο αντιπροσωπου πραγμα παρανομο.αν δεν βρω ακρη μεχρι το τελος της εβδομαδας θα κανω καταγγελια.εδωσα τοσα λεφτα.και ναι ποτε δεν καταλαβα στις αγγελιες αυτο που λενε στο σκρουτζ το πιο φθηνο ειναι τοσο.παρ το απο εκει ρε φιλε αφου ειναι ετσι.και μην εχεις ποτε μετα υποστηριξη στην ζωη του.αν χαλασει καν το κοσμικο.
Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε καλύπτει εξάλλου η νομοθεσία, αυτοί ίσως προσπαθούν να ροκανίσουν τον χρόνο υπέρ τούς.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα μεχρι το τελος της εβδομαδας εαν δεν εχει κανονιστει το ζητημα 6α προβω σε καταφγελια γιατι την εγγυηση ειναι υποχρεωμενος να την παρεχει ο πωλητης.οχι ο κατασκευαστης προμηθευτης.επισης ναι θα ζητησω εγγραφη επικοινωνια και δηκωση πχ οτι δεν το αναλαμβανουν αλλα φανταστειτε εαν μου λενε τετοια απο το τηλεφωνο απο το μειλ τι εχω ν ακουσω και πως θα απαντησω?

Φιλε η καρτα εχει δοκιμαστει σε αλλο pc απο σενα η απο αυτους?

απο αυτους.εγω δεν 2χω αλλο πισι που να μπορω να την βαλω.θα την εβαζα στου αδερφου μου αλλα δεν χωραει.αν και για να βγαζει ψηφιδωτα σε καινουρια εγκατατασταση (δλδ δεν θελει φορματ) εχει προβλημα.κα7 στο αλλο πισι τα ιδια θα κανει γιατι το τροφοδοτικο ειναι χλωμο να εχει προβλημα
Δημοσ.

Ναι αλλα θα μπορεις να εχεις την συνομιλια και να δειξεις πως σου απαντησαν. Ειδες και στ αλλο πισι να κανει τα ιδια?? Η δεν ησουν εκει??

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά τί καθόμαστε και συζητάμε, με το τί φταίει η κάρτα γραφικών μητρική και δεν ξερό τι άλλο, αγόρασε το παιδί κάτι που ειναι απλά χωρίς υποσημειώσεις και δεν ξέρω τί άλλο ΧΑΛΑΣΜΈΝΟ, ΠΡΈΠΕΙ να το αλλάξουν ή τα χρήματα τού πείσω τέλεια και παύλα, από την πρώτη μέρα θα τούς έκανα καταγγελία.

Δημοσ.

Γιατι μπορει να μην ειναι χαλασμενη. Του ειπαμε να την ελεγξει και μας ελεγε δεν εχει πισι να δοκιμασει. Και τωρα μας λεει δεν χωραει στο πισι του αδερφου του. Αφου ξερει απο πισι οπως ελεγε σε 1 ωρα θα αλλαζε κουτι και θα την τεσταρε. Αν του λενε δεν εχει τιποτα και την εχει δει μονο στο πισι του μπορει οντως να μην εχει τιποτα. Τελος παντων ας κανει οτι νομιζει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...