razorblade334 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 ειναι φυσιολογικο αυτο με τους ανεμιστηρες! μην το αναφερεις καν οτι ειναι προβλημα. οχι δεν ειναι φυσιολογικο να γυριζει μια ο ενας μια ο αλλος μια οι δυο μια οι δυο αλλοι μια αναβουν για ενα δευτερολεπτο και καλεινουν γι αλλο ενα μετα το ιδιο με την ιδια θερμοκρασια παντα ολα αυτα.μαλιστα ανακαλυψα πως εχουν κι αλλοι το προβλημα αυτο και παιζει το ρολο του στο throttling που κανει η καρτα αφου δεν ψυχεται οπως ειναι ορισμενο την στιγμη που πρεπει. παιδι εδω στο φορουμ με την ιδια καρτα το επιβεβαιωσε κιολας. για να καταλάβεις δεν εννοω οτι τα φαν κλεινουν ή ανοιγουν αν ζεσταθει σε ορισμενη θερμοκρασια οπως αλλωστε κανουν ολες οι συγχρονες καρτες γιατι αυτο καταλαβες.εγω ειπα οτι τα φανς δουλευουν ανεξαρτητα κι αλλοπροσαλλα,.αλλα λεω και γραφω αλλα καταλαβαινετε ορισμενοι. τουλαχιστον διαβαστε τα μηνυματα στο topic εαν βαριεστε μην γραφετε καν Να ρωτήσω και εγώ κάτι ? Εχετε εγκατεστημένο κάποιο utility το οποίο μέσα από τα win κάνει ρυθμίσεις στο bios? Το χρησιμοποιήσατε για να κάνετε κάποια ρύθμιση ? BIOS update έχετε κάνει ? Παίζει κανένα firmware νεότερο για την κάρτα ? Από θερμοκρασίες το cpu πως τα πηγαίνει ? Υπάρχει κάποια PCI/PCI-E κάρτα εγκατεστημένη πέρα της κάρτας γραφικών στο pc ? O σκληρός είναι ελεγμένος για σφάλματα ? Με άλλα ηχεία έχετε δοκιμάσει μήπως η είσοδος είναι βραχυκυκλωμένη ? Φίλος με μια ASROCK 870 EXTREME 3 είχε 1 χρόνο το ίδιο πρόβλημα ... Κάθησα να δω μια μέρα γιατί το κάνει και παρατήρησα πως είχε έναν αντάπτορα που από 2 mini jack εισόδους έδινε σε μια ... = βραχυκύκλωμα στην έξοδο της κάρτας ήχου .... Βάζετε αντάπτορα από HDMI σε DVI για την οθόνη που να παίρνει ήχο από τα γραφικά (κάρτα γραφικών)? Αν ναι είναι aftermarket ? Κανένα memtest έχετε τρέξει για τα στιγμιαία παγώματα ? Παίζει να είναι και από εκεί. λοιπον.firmware δεν παιζει. αλλη pci καρτα δεν υπαρχει ο σκληρος ειναι ελεγμενος εχω δοκιμασει και με αλλα οχι βαζω dvi σε dvi εχω τρεξει mem test ολα καλα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Βρηκαμε τελικα τι φταει η ακομα? Το μπουρδελ@ κρατος που εχουμε φταιει και ο καθενας κανει οτι του γουσταρει γι αυτο δεν βρισκεις ακρη σε οτιδηποτε κι αν σου τυχει... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν νομιζω να εγραψε καποιος καπου οτι το πιστωτικο ειναι νομιμο αλλα δεν φτασαμε κιολας στην περιπτωση του ts να μιλαμε για πιστωτικο ή οχι. Ακομα ειμαστε στην διαδικασια του να σταλθουν τα προιοντα στην εταιρεια πισω προς επισκευη. Σαφώς, δεν λέω τι θα κάνει ή δεν θα κάνει το παιδί. Σχολιάζω γενικά στη συζήτηση περί εγγυήσεων και δικαιωμάτων καταναλωτή.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Σαφώς, δεν λέω τι θα κάνει ή δεν θα κάνει το παιδί. Σχολιάζω γενικά στη συζήτηση περί εγγυήσεων και δικαιωμάτων καταναλωτή.Απλα εισαι ο μοναδικος που ακομα δεν δείχνει να καταλαβαίνει οτι το doa δεν είναι υποχρεωτικο καθως και το οτι οι 14 μερες αφορουν περιπτωσεις που το προϊόν δε σου άρεσε. Αν σου τυχει εσενα ποτε κατι τετοιο και θες να απαιτήσεις τετοια δικαιώματα θα ηθελα πολυ να σε δω να το κάνεις λεγοντας σε κανα δικαστηριο οτι επειδη ο εμπορος "μπορει" να μου δωσει doa ειναι ταυτοχρονα και υποχρεωμένος να το κανει. Και το γεγονός οτι απλά σε κάθε ποστ σου ξεφουρνιζεις κάτι καινούριο που δεν αφορά σε καμία περίπτωση την αρχική συζήτηση αλλά πετάς το μακρύ και το κοντό σου λες και αρνηθηκαμε εμεις κατι τετοιο, με κανει να πιστευω οτι ξερεις πολυ καλα οτι εισαι λαθος αλλα αντι να πεις οκ εκανα λαθος ψαχνεις να βρεις καποια ισως επομενη λαθος απάντηση σε κατι αλλο περι εγγυήσεων για να μας το τρίψεις στη μουρη και καλά. Καλή συνέχεια.
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ωραια ας παει πρωτα το παιδι απο εβδομαδας να δει τι γινεται με το μηχανημα και βλεπουμε .
razorblade334 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 θα παω αυριο. πιστευω πως η καρτα ειναι υπευθυνη και για την δυσλειτουργια του ηχου.ακομα κι οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube το βιντεο παγωνει κι οσο και να το ειχε φορτωσει ο player το ξαναφορτωνει απο την αρχη χωρις να αλλαξει αναλυση η κατι τετοιο που να δικαιολογει την επαναληψη της φορτωσης.αν ξαναγορασω τιποτε απο ανωνυμο μαγαζακι να μου τρυπησετε την μυτη. περιμενω και μηνυμα απο την asus γιατι μαλλον πιο ευκολα θα βγαλω ακρη με αυτους παρα με το πριβε 1
thanospr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αφου ειπες οτι το κανει και χωρις την καρτα αυτο με τον ηχο. Εγω νομιζω πιο πιθανο ειναι να φταει η μητρικη παρα η καρτα... Και με το προφιλ της asus ειδα και σε μενα να σβηνει μονο ενα φανακι και τα αλλα να δουλευουν. σ εμενα πρεπει να μην το κανει γιατι εφταιξα custom fan profile. Επειδη μου το ειπες και το ειδα λιγο ετυχε και σε μενα σε ελαφρυ gaming... Σε idle δεν φτανει ουτε 45 γι αυτο δεν ανοιγει κανενα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Απλα εισαι ο μοναδικος που ακομα δεν δείχνει να καταλαβαίνει οτι το doa δεν είναι υποχρεωτικο καθως και το οτι οι 14 μερες αφορουν περιπτωσεις που το προϊόν δε σου άρεσε. Αν σου τυχει εσενα ποτε κατι τετοιο και θες να απαιτήσεις τετοια δικαιώματα θα ηθελα πολυ να σε δω να το κάνεις λεγοντας σε κανα δικαστηριο οτι επειδη ο εμπορος "μπορει" να μου δωσει doa ειναι ταυτοχρονα και υποχρεωμένος να το κανει. Και το γεγονός οτι απλά σε κάθε ποστ σου ξεφουρνιζεις κάτι καινούριο που δεν αφορά σε καμία περίπτωση την αρχική συζήτηση αλλά πετάς το μακρύ και το κοντό σου λες και αρνηθηκαμε εμεις κατι τετοιο, με κανει να πιστευω οτι ξερεις πολυ καλα οτι εισαι λαθος αλλα αντι να πεις οκ εκανα λαθος ψαχνεις να βρεις καποια ισως επομενη λαθος απάντηση σε κατι αλλο περι εγγυήσεων για να μας το τρίψεις στη μουρη και καλά. Καλή συνέχεια. ΟΚ είμαι λάθος και εχεις δίκιο σε όλα. Happy now?
razorblade334 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μην τσακωνεστε ρε παιδια.τουλαχιστον συμφωνουμε πτι η κατασταση στην ελλαδα ειναι απαραδεκτη.τα φανακια μπορει να ειναι κομπλε αλλα το throttling οχι
HolyMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μην τσακωνεστε ρε παιδια.τουλαχιστον συμφωνουμε πτι η κατασταση στην ελλαδα ειναι απαραδεκτη.τα φανακια μπορει να ειναι κομπλε αλλα το throttling οχι εχει αρχισει να μου μπαινει η υποψια οτι δεν εχεις ιδεα απο υπολογιστες κ τι κανεις! μια ετσι μια γιουβετσι εισαι
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ρε μπας και ειναι θεμα τροφοδοτικου η΄/και ρευματος και γι αυτο κολλαει και υπολειτουργουν πολλα πραγματα μαζι? Σε αλλη πριζα το εβαλες το μηχανημα? Ψιλοτουφεκια αυτο που σου λεω τωρα αλλα η΄ σε αυτους οντως δυλευει καλα αρα κατι φταιει στο σπιτι σου, η΄ αυτοι σε δουλευουν καλα! Ενα απο τα 2! Στο ξανα ειπα παντως κοιτα να εισαι εκει κι εσυ μπροστα οταν το δοκιμασουν ωστε να τους δειξεις τι προβληματα παρουσιαζει φιλε μου
Iord Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Για μένα υπεύθυνη είναι η μητρική για όλη αυτή την δυσλειτουργία, δοκίμασε αν είναι δυνατόν να τα βάλεις όλα σε κάποια άλλη. Όσο αναφορά το θέμα με την επιστροφή το θεωρώ αδιανόητο να μην τα περνούμε πείσω εφόσον δεν είναι λειτουργικά. Όπως και να έχει εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χάσεις τα χρήματα σου. 1
razorblade334 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ρε μπας και ειναι θεμα τροφοδοτικου η΄/και ρευματος και γι αυτο κολλαει και υπολειτουργουν πολλα πραγματα μαζι? Σε αλλη πριζα το εβαλες το μηχανημα? Ψιλοτουφεκια αυτο που σου λεω τωρα αλλα η΄ σε αυτους οντως δυλευει καλα αρα κατι φταιει στο σπιτι σου, η΄ αυτοι σε δουλευουν καλα! Ενα απο τα 2! Στο ξανα ειπα παντως κοιτα να εισαι εκει κι εσυ μπροστα οταν το δοκιμασουν ωστε να τους δειξεις τι προβληματα παρουσιαζει φιλε μου τους το εκανε και στο μαγαζι οποτε δεν φταιει η μπριζα.το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλη εκδοση ειναι το corsair rm650x τωρα εαν δουλευει σωστα δεν το ξερω.ρε λες να δοκιμασω και σε αλλη μπριζα?ποτε δεν ξερεις.στο λαμπακι του πολυμπριζου αυτο της γειωσεις αναβει αχνα.θα το βαλω κι αλλου και θα δω
razorblade334 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Με πηραν σημερα τηλεφωνο μετα τα e mail που τους εστειλα και με ενημερωσαν πως θα αλλαξουν την μητρικη.ελπιζω να λυθουν τα προβληματα.τελος καλο ολα καλα.τους ειπα και για την καρτα αλλα δεν εδειξαν διαθεση για αλλαγη της.μακαρι να εγκειται στην μητρικη το προβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις