razorblade334 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 κατι ακομα που παρατηρησα τωρα. τα ανεμιστηρακια της καρτας γραφικων σε idle ποτε δουλευει το ενα ποτε τα δυο και το τριτο το δεξι ειναι την περισσοτερη ωρα σε λειτουργια. σταματαει κι αυτο μετα ξεκινανε ολα μαζι και μετα σταματαει το μεσαιο σε λιγο και το αριστερο κι ενω το δεξι γυριζει ακομα.ειναι φυσιολογικο αυτο? ρωταω γιατι δεν ξερω
Fulgore Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 κατι ακομα που παρατηρησα τωρα. τα ανεμιστηρακια της καρτας γραφικων σε idle ποτε δουλευει το ενα ποτε τα δυο και το τριτο το δεξι ειναι την περισσοτερη ωρα σε λειτουργια. σταματαει κι αυτο μετα ξεκινανε ολα μαζι και μετα σταματαει το μεσαιο σε λιγο και το αριστερο κι ενω το δεξι γυριζει ακομα.ειναι φυσιολογικο αυτο? ρωταω γιατι δεν ξερω Ξερω οτι γενικα οι νεοτερες καρτες γραφικων σε idle εχουν λειτουργια μεσα που μονο οταν χτυπησουν συγκεκριμενες θερμοκρασιες δουλευουν ολα τα fans και σε παραπανω στροφες. Δεν ξερω βεβαια σε καθε εταιρεια πως λειτουργει η καθε τους καρτα,αλλα και παλι ουτως ή αλλως η καρτα εχει αλλο προβλημα εσυ μπορεις να αναφερεις να τσεκαρουν και τα fans αν λειτουργουν σωστα εκτος των αλλων. Κατι αλλο εμεις σαν forum δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε,ειναι πολυ συγκεκρικεμη η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις. Και σε περιπτωση που οντως αρχισουν τα κουλα και αρνηθουν να τα στειλουν αφου και οι ιδιοι αναγνωριζουν το προβλημα,τοτε η ΓΓΚ ή ο συνηγορος θα σου λυσουν τα χερια. 1
razorblade334 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 δηλαδη μπορει να ειναι και φυσιολογικο να δουλευει ποτε ο ενας ποτε οι δυο ποτε οι δυο αλλοι και ποτε και οι τρεις>?
thanospr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Οχι σε μενα ολα μαζι ανοιγουν στην θερμοκρασια που εχει το gpu tweak 2 της asus.και για τα fan header που μπορει να συνδεσεις 2 εχει αλλη ρυθμιση θερμοκρασιας.εμενα οσες μερες την εχω στα παιχνιδια τα ρολογια ειναι 1860Mhz πυρηνας και 8008Mhz οι μνημες. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν μου ακουγεται για φυσιολογικο αλλα δεν ειχα ποτε μου καρτα γραφικων Asus με 3 fans για να μπορω να εχω προσωπικη αποψη αρα δεν γνωριζω 100%.
thanospr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πρεπει πρωτα να δεις οτι φταει η gpu και δεν ειναι ολα θεμα μητρικης.
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου ,θα σου προτεινω κατι,αλλα αν το κανεις ειναι δικη σου ευθυνη. Επειδη το να εισαι χωρις pc καλοκαιριατικα και ενω εχεις πληρωσει ενα σεβαστο ποσο και ουτε προλαβες να το χαρεις ,ειναι πολυ δυσκολο να το αντεξει ενας τεχνολαγνος και μπορει να περιμενεις και ενα μηνα και παραπανω,κανε το εξης : Αγορασε μια φτηνη μητρικη(απο αλλο καταστημα ) συμβατη με τον επεξεργαστη σου, ισα ισα για να εχεις υπολογιστη και συνδεσε τα ολα επανω για να εχεις το προσθετο ωφελος του να τσεκαρεις και την καρτα γραφικων αν δουλευει με την φτηνη μητρικη. Εξαλλου ανεφερες οτι ξερεις να στηνεις pc. Αν ολα δουλευουν καλα,τοτε ξερεις τον ενοχο,ειναι η μητρικη και οταν γυρισει η καινουργια απο το εξωτερικο με το rma, πουλας την πιο φτηνη, εδω στις αγγελιες του ινσομνια και εχεις μια μικρη χασουρα,τι να κανουμε,συμβαινουν ατυχιες και στα καλυτερα παιδια. Αν παλι σου κανει τα ιδια και δεις οτι φταιει η καρτα γραφικων, τοτε στελνεις μονο εκεινη για rma και βαζεις την φτηνη για πωληση Για μενα αυτο να κανεις. (Ασε που υποψιαζομαι οτι φταιει η μητρικη σου απο αυτα που διαβασα. Ειναι πολυ πιο σπανιο να φταιει η καρτα γραφικων και ακομη πιο σπανιο να φταινε και τα δυο.) 2
razorblade334 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Οκ παιδια.θα δω απο δευτερα τι θα κανω. Οχι σε μενα ολα μαζι ανοιγουν στην θερμοκρασια που εχει το gpu tweak 2 της asus.και για τα fan header που μπορει να συνδεσεις 2 εχει αλλη ρυθμιση θερμοκρασιας.εμενα οσες μερες την εχω στα παιχνιδια τα ρολογια ειναι 1860Mhz πυρηνας και 8008Mhz οι μνημες.Θανο μου μπορεις να δεις εαν το κανει σε idle?γιατι κυριως εκει μου το κανει αν κι οχι αποκλειστικα
thanospr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ανοιγουν οταν παει πανω απο 55 βαθμους η καρτα και κλεινουν οταν πεσει κατω απο 50.δεν εχω παρατηρησει να ανοιγει κανενα οταν ειμαι κατω απο 55. σε idle εχω 38 με 42 βαθμους...
~Palpatin~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τι σύμβαση και πράσινα άλογα λες; Ισχύουν νόμοι που καταργούν τις συμβάσεις που μπορεί να κάνει ο κάθε τυχάρπαστος.Δηλαδη αν σου έγραφαν ότι δε σου αναγνωρίζουν εγγύηση και εσύ το υπέγραφες, νομίζεις ότι νομικά δε θα έβρισκες το δίκιο σου; Υπάρχουν νόμοι για να σε προστατεύουν από τέτοια λαμόγια.Εσυ νομικός έπρεπε να γίνεις.Χαραμιζεσαι. Για να το λέει ο δικηγόρος (εσύ) μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Το ρητό που λέει την υπογραφή και το ... προσεχε που τα βάζεις δεν στην είπε ποτέ κανείς;
just getting started Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τσέκαρε καλου κακου αν το σύστημα αρχείων του δίσκου σου ειναι ntfs (στις ιδιότητες δίσκου) Μάλλον δν έχει να κάνει με αυτό αλλα θυμάμαι πριν 2-3 χρονια όταν έστησα το πσ μου έτρωγε τετοια τυχαία σκαλωματα ανα δευτερολεπτα και μόλις το άλλαξα όλα κομπλέ. Και στην τελική σκέψου και το φορματ πριν στείλεις πραμματα για ρμα και μείνεις χωρίς πσ για κάνα μηνα
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλα ενταξυ ο καθενας στον κοσμο του κυριολεκτικα. Εβαλα τους ορους χρησης του καταστηματος αγορας και μου λες οτι δεν εχουν νομικη ισχυ? Καμια απολύτως νομική ισχύ δεν έχουν. Δεν μπορεί οι όροι χρήσης του οποιουδήποτε καταστήματος να υπερισχύουν των νόμων.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καμια απολύτως νομική ισχύ δεν έχουν. Δεν μπορεί οι όροι χρήσης του οποιουδήποτε καταστήματος να υπερισχύουν των νόμων. Πάμε ξανά. Καμία νομοθεσία δεν αναφέρεται σε υποχρεωτικό DOA. Οι 14 μέρες από ηλεκτρονικό κατάστημα κλπ κλπ που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ, αφορά μη ελαττωματικά προϊόντα. Υποχρέωση έχει το κατάστημα να παρέχει κατά τα 2 πρώτα χρόνια της εγγύησης χρέη διαμεσολαβητή μεταξύ πελάτη και εταιρίας. Δεν αρνήθηκε το κατάστημα να το κάνει άρα δεν καταλαβαίνω γιατί ο τόσος χαμός περί ψεμάτων και ότι δε θέλει να τιμήσει εγγύηση κλπ. Το ότι ο τεχνικός τους δεν βλέπει το πρόβλημα (ίσως και άθελα του στην τελική) δε σημαίνει ότι σου αρνήθηκαν την εγγύηση. Πήγαινε εσύ και δείξε τους το πρόβλημα αφού μπορείς να το αναπαραστήσεις ενώ ο τεχνικός δεν μπορεί. Τέλος, όσον αφορά τα προβλήματα να πω την άποψη μου. Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν την εγκατάσταση των windows που σου έκαναν εκεί. Κάνε φορμάτ πρώτα με επίσημο .iso από microsoft και φρέσκους drivers από τον κάθε κατασκευαστή του hardware σου. Όπως επίσης το γεγονός ότι το πρόβλημα το έχεις και σε ήχο τόσο και σε εικόνα, δε μου κάνει για πρόβλημα κάρτας γραφικών απαραίτητα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Πάμε ξανά. Καμία νομοθεσία δεν αναφέρεται σε υποχρεωτικό DOA. Οι 14 μέρες από ηλεκτρονικό κατάστημα κλπ κλπ που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ, αφορά μη ελαττωματικά προϊόντα. http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm Επειδή μάλλον ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι διαβάζεις Επιστροφή εντός 14 ημερών (μόνο για αγορές εκτός καταστήματος) Δες τι γράφει : Πρέπει να επιστρέψετε τα αχρησιμοποίητα εμπορεύματα εντός 14 ημερών αφότου ενημερώσετε σχετικά τον έμπορο. Από την στιγμή που τα έχει χρησιμοποιήσει επιστροφή γίνεται γιατί είναι ελλατοματικα και εκεί δυστηχως πάει για επισκευή ή αντικατάσταση ανάλογα το θα πει η αντιπροσωπεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις