Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μας είπες ότι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ δεν διάβασες τίποτα!!!

Σύμβαση είναι, αν εσύ τους όρους δεν τους δίνεις σημασία αυτό είναι άλλο θέμα.

"Κάποιος κάπου κάποτε το έκανε και σε εμένα αλλά εγώ είμουν μάγκας και πήρα καινούργια." Εμπεριστατωμένη απάντηση όλο νόημα.

Τραμπούκος και έτσι;

Τι σύμβαση και πράσινα άλογα λες; Ισχύουν νόμοι που καταργούν τις συμβάσεις που μπορεί να κάνει ο κάθε τυχάρπαστος.Δηλαδη αν σου έγραφαν ότι δε σου αναγνωρίζουν εγγύηση και εσύ το υπέγραφες, νομίζεις ότι νομικά δε θα έβρισκες το δίκιο σου; Υπάρχουν νόμοι για να σε προστατεύουν από τέτοια λαμόγια.Εσυ νομικός έπρεπε να γίνεις.Χαραμιζεσαι.
  • Like 5
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γινετε να ανοιξει το Pc αν εχουν στραβωσει πινς ??Εγω Ξερω πως δν bootarei  καν κ υπαρχει περιπτωση απο την βραχυκυκλςμα να σου καψει κ τπτ..

Εχω ομως ενα παλιο pc που λειπουν 2-3 πινς κ δουλευει..

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δν ειδα να του αρνιουνται εγγυηση. εγινε ελεγχος κ δεν βρηκαν καποιο προβλημα. αν γινεται μπορει να ζητησει ελεγχο μπροστα του οχι να κανει αρνητικες για να του αλλαξουν τα κομματια..

τι να σκεφτω? οτι κραζεις ενα καταστημα επειδη δεν βρηκαν καποιο προβλημα κ πας εκβιαστικα με τις αρνητικες ωστε να σου αλλαξουν τα κομματια? ζητα ελεγχο μπροστα σου κ αν τελικα βρουν προβλημα κ δεν σε καλυψουν τοτε κραξε κ κανε αρνητικες.

τι παει να πει οτι κομπλε δεν βρηκαν καποιο προβλημα?? επειδη το ειπαν αυτοι δουλευει σωστα το πισι?εσυ η μας δουλευεις η δουλευεις εκει η σε παρομοιο καταστημα.πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.εχεις καταλαβει οτι σε συτημα των 1100 ευρω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?το τι ειπαν αυτοι τι με νοιαζει εμενα την στιγμη που δεν μπορω να κανω την δουλεια μου?μην ξαναγραψεις εδω σε παρακαλω γιατι δεν γραφεις για καλο.αν σου χαλασει ο υπολογιστης και τον πας πισω και σου πουν οχι κομπλε ειναι φιλαρακι τι θα πεις.α ναι εχετε δικιο.απο ποια πλευρα τα βλεπεις τα πραγματα πραγματικα απορω. καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι.γυρευε σε ποσους εχεις πει τα ιδια και προσπαθεις να στηριξεις ενα ανυποστατο πραγμα.γιατι γνωμη δεν ειναι.αλλα αν τυχαινε σε εσενα θα ειχες κανει ανω κατω τον κοσμο.

Γινετε να ανοιξει το Pc αν εχουν στραβωσει πινς ??Εγω Ξερω πως δν bootarei  καν κ υπαρχει περιπτωση απο την βραχυκυκλςμα να σου καψει κ τπτ..

Εχω ομως ενα παλιο pc που λειπουν 2-3 πινς κ δουλευει..

αυτο ειναι υποθεση

Τα Win, δικά σου αγορασμένα ή δικά "τους"?

Από περιέργεια.

Πριν βάλεις νέους οδηγούς, απεγκατέστησες/καθάρισες τους παλιούς?

ναι τους απεγκατεστησα

Δημοσ.

αυτο ειναι υποθεση

Σε μενα τουλαχιστον π ειχε τυχει να στραβωσα εγω ενα πιν, ειτε να ηταν ετσι, δν ξερω θα σε γελασω οταν πηγα να ανοιξω το pc απλα δν εκανε τπτ ηταν νεκρο κ οταν το πηγα στο μαγαζι μου εδειξε το πιν π στην ουσια δν ξερω πως κ γτ ειχε στραβωσει μου ειπε οτι τυχερος εισαι π δν ανοιγε γτ μπορει να γινοταν βραχυκυκλωμα κ να καιγε κ τπτ αλλο..

• Like 1
Δημοσ.

Σε μενα τουλαχιστον π ειχε τυχει να στραβωσα εγω ενα πιν, ειτε να ηταν ετσι, δν ξερω θα σε γελασω οταν πηγα να ανοιξω το pc απλα δν εκανε τπτ ηταν νεκρο κ οταν το πηγα στο μαγαζι μου εδειξε το πιν π στην ουσια δν ξερω πως κ γτ ειχε στραβωσει μου ειπε οτι τυχερος εισαι π δν ανοιγε γτ μπορει να γινοταν βραχυκυκλωμα κ να καιγε κ τπτ αλλο..

οχι αλλο ενοοω.ειναι υποθεση οτι μπορει να ειναι στραβωμενο καποιο πιν

• Like 1
Δημοσ.

τι παει να πει οτι κομπλε δεν βρηκαν καποιο προβλημα?? επειδη το ειπαν αυτοι δουλευει σωστα το πισι?εσυ η μας δουλευεις η δουλευεις εκει η σε παρομοιο καταστημα.πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.εχεις καταλαβει οτι σε συτημα των 1100 ευρω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?το τι ειπαν αυτοι τι με νοιαζει εμενα την στιγμη που δεν μπορω να κανω την δουλεια μου?μην ξαναγραψεις εδω σε παρακαλω γιατι δεν γραφεις για καλο.αν σου χαλασει ο υπολογιστης και τον πας πισω και σου πουν οχι κομπλε ειναι φιλαρακι τι θα πεις.α ναι εχετε δικιο.απο ποια πλευρα τα βλεπεις τα πραγματα πραγματικα απορω. καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι.γυρευε σε ποσους εχεις πει τα ιδια και προσπαθεις να στηριξεις ενα ανυποστατο πραγμα.γιατι γνωμη δεν ειναι.αλλα αν τυχαινε σε εσενα θα ειχες κανει ανω κατω τον κοσμο.

πρωτα πρωτα χαλαρωσε δεν ειμαι εναντιον σου και δευτερον εισαι σε φορουμ που ακουγονται ολες οι αποψεις! ειμαι της γνωμης πρωτα δες πως θα καταληξει κ μετα κανε οσες αρνητικες θες! δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο.

Δημοσ.

Ρε συ το pc to εχεις τωρα εσυ σπιτι??

Μπορει να ειναι κ χαζο αυτο π θα πω..

Δν εχεις καναν δικο σου κοντα με pc να τεσταρεις τα πραματα σε αλλου pc ενα,ενα..Να δεις την gpu σε αλλο pc τις ραμ τον ssd-hdd μπας κ βγαλεις κ ακρη μονος σ..

Δημοσ.

Η΄ να ερθει τεχνικος δικος τους  στο σπιτι σου και να του δειξεις τα προβληματα ακριβως, η΄ να τους το πας και να το συνδεσετε στο σερβις τους παρεα και να τους δειξεις ακριβως ποιο ειναι το προβλημα! Δεν νομιζω να μην μπορεις να μπεις κι εσυ εκει για να το δειτε μαζι! Δεν ειναι ιερο εκκλησιας κι εσυ γυναικα ωστε να απαγορευεται να μπεις ουτε η Νασα για να θες ειδικη στολη!

Πως ειναι δυνατον αυτοι να μην βλεπουν προβλημα κι εσυ να βλεπεις?Θα μας τρελανουν? Το κουτι κοιταζουν μονο απ εξω για γρατσουνιες? :confused:

Δημοσ.

i5 7600k

gigabyte gaz270 hd3p

asus gtx 1060 strix

corsair rmx 650

Εγω απο οσο γνωριζω κανενα καταστημα δεν στηνει μηχανημα αν δεν εχουν αγοραστει ολα τα κομματια απο αυτο ή εκτος αν το κανει να ειναι με καποια επιπλεον χρεωση.

Τωρα για τα υπολοιπα το εχω πει απειρες φορες.Το δυνατοτερο οπλο που εχουμε σαν πελατες ειναι η ερευνα αγορας.

Ο αλλος στο αλλο θεμα πηγε και αγορασε ακριβη καρτα απο το γνωστο EBW επειδη ηταν το φθηνοτερο του σκρουτζ χωρις να δινει σημασια που το κραζουν στις αξιολογησεις.

Ο αλλος αγοραζει απο το eshop ενω γνωριζει οτι ειναι θεμα τυχης αν θα του κατσει στραβη και στην ουσια αυτο περιμενει κιολας(μιλαμε για εταιρεια που ειχε χτυπησει χρεωκοπια πριν κατι χρονια),και αν του κατσει μετα η στραβη θα το κραζει κιολας ενω το γνωριζει.

Δεν γινεται δουλεια ετσι.

Βεβαια οπως εχει αναφερθει και πιο παλια,απο εταιρειες με σοβαρο after sales support οπως Dell,logitech,Corsair,evga,coolermaster,kingston κλπ απο οπου και να αγορασεις εισαι κομπλε απο την ιδια την εταιρεια.

Εγω προσωπικα δεν αγοραζω απο τα φθηνοτερα σκρουτζομαγαζα για τον πολυ απλο λογο οτι σημερα λειτουργουν,αυριο ομως δεν το ξερει κανεις αυτο(οπως εγινε με το polystope πχ)

Τωρα αν τα παραπανω ειναι θεμα τροφοδοτικου πχ τοτε η corsair σε αυτα δεν μασαει και θα ξεμπερδεψει στο αψε σβησε(αν και δεν παιζει κατι τετοιο). Στις καρτες γραφικων και μητρικες ειναι λιγο πιο μπερδεμενα τα πραγματα και παιρνει γενικα παραπανω χρονο απο ολες τις εταιρειες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού το συναρμολόγησαν αυτοί και δεν δουλεύει δεν έπρεπε να το πάρει πίσω ,να το άφηνε εκεί μέχρι να φτιαχτεί.

Δημοσ.

Η΄ να ερθει τεχνικος δικος τους  στο σπιτι σου και να του δειξεις τα προβληματα ακριβως, η΄ να τους το πας και να το συνδεσετε στο σερβις τους παρεα και να τους δειξεις ακριβως ποιο ειναι το προβλημα! Δεν νομιζω να μην μπορεις να μπεις κι εσυ εκει για να το δειτε μαζι! Δεν ειναι ιερο εκκλησιας κι εσυ γυναικα ωστε να απαγορευεται να μπεις ουτε η Νασα για να θες ειδικη στολη!

Πως ειναι δυνατον αυτοι να μην βλεπουν προβλημα κι εσυ να βλεπεις?Θα μας τρελανουν? Το κουτι κοιταζουν μονο απ εξω για γρατσουνιες? :confused:

για το προβλημα του ηχου δικαιολογηθηκαν λεγοντας οτι διαβασαν μια δημοσιευση του 2012 στο ιντερνετ για τους drivers της realtek οτι δημιουργουν αποσυνδεσεις.βεβαια ο ηχος εξαφανιζζεται ακομα κι αν δεν βαλεις drivers και αφησεις των windows.

εν τω μεταξυ το κυκλωμα αυτο της realtek το 802 το ειχα και στην asus h170m-plus και δεν ειχα κανενα προβλημα. για τις διακοπες συστηματος δεν εγινε λογος.δεν μου ειπαν κατι σαν δικαιολογια περα απο το "ειναι φυσιολογικο" ειναι φυσιολογικο δλδ να παγωνει το συστημα(να μην πεφτει ουτε το fps counter να παγωνει κι αυτο μαζι ολο) και μετα να ξεκολλαει.να σταματαει κι ο ηχος κι  ολα.

λες και ειναι νεκρη στιγμη.

επισης για τον χρονισμο της καρτας μου ειπαν το εξης: καν την oc και δεν πεφτει.πραμα που ουτε αυτο ισχυει.μου ειπαν ακομα οτι θελουν εναν μηνα να την στειλουν την ασους αλλα να μην το κανω γιατι προφανως θα αποφανθει οτι δεν εχει προβλημα.( εν τω μεταξυ αν δειτε το γραφημα που εχω ανεβασει παιζω mass effect andromeda με 700mhz πανω στην μαχη οχι στο μενου.)για να μην πω για το latency και το stuttering 400ms μετα απο ολα αυτα εγω τι να κανω.να δωω το πισι ενω το πηρα καινουριο πριν 5 μερες και να περιμενω εναν μηνα μπορει και αδικα??

τα προβληματα τα ετοπιζουν απλα δεν τα θεωρουν προβληματα οποτε και να μπω στο σερβις τι θα αλλαξει???μηπως να του πατησω ενα φορματ γιατι ο φιλαρακος μου δεν  θα δεχτει με τιποτε να κανω αλχημειες στο πισι του.του το εστησα εγω αλλα το προσεχει πολυ

Δημοσ.

Ακομα και να μην τους εμφανιστηκε το προβλημα που εσυ βιωνεις,οταν εκαναν ελεγχο,κανενας που εχει εστω και λιγο ασχοληθει παραπανω με pc,ποσο μαλλον επαγγελματιας,δεν σου λεει οτι ειναι φυσιολογικο να κρασαρει ο driver της καρτας ηχου και μαλιστα επικαλουμενος ενα ακυρο αρθρο πριν 5 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

τα προβληματα τα ετοπιζουν απλα δεν τα θεωρουν προβληματα

μηπως να του πατησω ενα φορματ γιατι ο φιλαρακος μου δεν  θα δεχτει με τιποτε να κανω αλχημειες στο πισι του.

του το εστησα εγω αλλα το προσεχει πολυ

Αρα το pc δεν ειναι δικο σου αλλα φιλου σου και δεν το συναρμολογησε το καταστημα αλλα εσυ απο τα τελευταια που γραφτηκαν.

Οπως και να εχει απο την στιγμη που τα προβληματα που λες σε μητρικη και καρτα γραφικων τα εντοπιζουν τους λες να τα στειλουν στις αντιστοιχες εταιρειες να τα επισκευασουν γιατι δεν προβλεπεται να λειτουργουν ετσι.

• Like 2
Δημοσ.

Αρα το pc δεν ειναι δικο σου αλλα φιλου σου και δεν το συναρμολογησε το καταστημα αλλα εσυ απο τα τελευταια που γραφτηκαν.

Οπως και να εχει απο την στιγμη που τα προβληματα που λες σε μητρικη και καρτα γραφικων τα εντοπιζουν τους λες να τα στειλουν στις αντιστοιχες εταιρειες να τα επισκευασουν γιατι δεν προβλεπεται να λειτουργουν ετσι.

καμμια σχεση.πως σου ηρθε αυτο?εγω αυτο που ειπα ειναι οτι δεν μπορω να δοκιμασω τα παρτς σε αλλο πισι φιλου μου γιατι μπορει να του το εστησα εγω αλλα το προσεχει.μαλλον δεν ημουν αρκετα σαφης. επισης ολα εχουν αγοραστει απο εκει fulgore

Δημοσ.

καμμια σχεση.πως σου ηρθε αυτο?εγω αυτο που ειπα ειναι οτι δεν μπορω να δοκιμασω τα παρτς σε αλλο πισι φιλου μου γιατι μπορει να του το εστησα εγω αλλα το προσεχει.μαλλον δεν ημουν αρκετα σαφης. επισης ολα εχουν αγοραστει απο εκει fulgore

Ωραια και παλι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο .

Αγορασες μια καρτα γραφικων και μια μητρικη τα οποια δεν λειτουργουν οπως πρεπει,κατι που επιβεβαιωνει και το ιδιο το καταστημα.

Τα δινεις στο καταστημα και αυτο με την σειρα του αναλαμβανει να τα στειλει στις εταιρειες πισω για επισκευη. Αν σου αρχισουν τα σουξου μουξου,τοτε ξεκινας τις διαδικασιες με ΓΓΚ και συνηγορο(αν θες τους το λες κιολας μπας και τους πιασει το φιλοτιμο)και ολα θα εχουν αισιο τελος.

Δεν υπαρχει λογος ουτε να αγχωνεσαι,ουτε τιποτα αν δεν εχεις κανει εσυ καποια ζημια(αφου το συναρμολογησαν αυτοι εισαι καλυμενος και σε αυτο)και εχεις και τις αποδειξεις/εγγυησεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...