Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα φταιω που θελω να αγορασω ενα πισι να τρεχει καλα τα παιχνιδια.μαθε λοιπον πως ειχα καρκινο στο σικωτι και τωρα θα κανω κολονοσκοπιση γιατι κατι δεν παει καλα με το εντερο.θελω λοιπον αν μου μενει χρονος γιατι δεν το ξερω να τον περασω κανοντας αυτο που αγαπω.παιζοντας.οσων αφορα για το αφτερμπερνερ επειδη καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να κατσεις να διαβασεις τοσες σελιδες εχω μετρησει με αυτο και οι χρονισμοι εχουν το ιδιο προβλημα.οσων αφορα τωρα το προφιλ ενεργειας πεφτει την ωρα της δρασης στα 900 π.χ. κι οχι σε μενου με την ασους να λεει πως εστω και σ2 αυτο το προφιλ ενεργειας θα επρεπε να πεφτει εστω στο base clock το οποιο ειναι 1557mhz. Σε μενου δικαιολογειται.στην δραση οχι.γι αυτο το πιστοποιησε ως προβλημα ασχετα με το αν η καρτα δεν ειναι στις υψηλες επιδοσεις.τα καρε δεν παιζουν ρολο και το v sync γιατι αγωνιζομαι να τα φτασω τα 60 και παλι δεν μπορω.το mass effect παιζει στα 45 και με απιστευτο stutterng οποτε καταλαβαινεις πως η καρτα δεν τερματιζει για να πεις οτι "κοβει"

Εσυ πιο πάνω αναφέρεις ότι πατάς το πλήκτρο τον Windows για να δεις χρονισμούς αν πας επιφάνεια εργασίας λογικό είναι να είναι σαν καρδιογραφημα το γράφημα της συχνότητας πυρήνα

Το πρώτο κομμάτι δεν το σχολιάσω καν σου είπαμε τι πρέπει να κάνεις για να βεβαιωθείς αν είναι πρόβλημα της κάρτας η όχι μας αγνοήσες, η προσωπική ιστορία του καθένα δεν μας αφορά, υπάρχουν άλλοι που είναι σε χειρότερες καταστάσεις αλλά δεν κάθονται να γράφουν για την ασθένεια τους για να τους "λυπηθουν"

• Like 5
Δημοσ.

Εσυ πιο πάνω αναφέρεις ότι πατάς το πλήκτρο τον Windows για να δεις χρονισμούς αν πας επιφάνεια εργασίας λογικό είναι να είναι σαν καρδιογραφημα το γράφημα της συχνότητας πυρήνα

Το πρώτο κομμάτι δεν το σχολιάσω καν σου είπαμε τι πρέπει να κάνεις για να βεβαιωθείς αν είναι πρόβλημα της κάρτας η όχι μας αγνοήσες, η προσωπική ιστορία του καθένα δεν μας αφορά, υπάρχουν άλλοι που είναι σε χειρότερες καταστάσεις αλλά δεν κάθονται να γράφουν για την ασθένεια τους για να τους "λυπηθουν"

οχι δεν το κανει μονο με alt και tab η με το κουμπι των windows.το κανει συνεχεια.οσο για το να με λυπηθουν δεν εχω τετοια αναγκη εξω επεσες κι εφοσον δεν ησουν και διγουρος τι το ειπες ψυχολογος το παιζεις?το ανεφερα γιατι εχω αγανακτησει.επισης το χειροτερο ποιο ειναι?να μην εχεις κεφαλι ας πουμε?α ρε κακομοιρη
Δημοσ.

Ρε συ TS δεν μπορείς να κάνεις μια ψύχραιμη εκτίμηση των πραγμάτων;

Δηλαδή μπαίνεις εδώ μέσα με τα νεύρα σου κρόσια και αρχίζεις να φωνάζεις;

Διάβασα 15 σελίδες θέμα δεν έβγαλα άκρη τι πρόβλημα έχεις...

Ούτε τι φταίει, ούτε τι θέματα έχεις κι αν είναι όντως δοκιμασμένα.

Πάνε σ' έναν τεχνικό που εμπιστεύεσαι, αφού κατα πως φαίνεται δεν το χεις με τους υπολογιστές, να σου πει τι πρόβλημα υπάρχει, κι αφού έχεις την διάγνωση πάνε ας το στο μαγαζί που το πήρες και μην δεχτείς τίποτε διαφορετικό από αυτό που σου είπε ο τεχνικός.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...