Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 γγια φαντασου να παραγγειλεις εσυ συστημα 1100 ευρω και να μην μπορεις να ακουσεις ουτε μουσικη στο youtube.τον κοσμο θα ειχες ξεσηκωσει. Οταν γραφτηκα στο forum ειχα ανοιξει θεμα για αγορα υπολογιστη στα 1100ευρω ακριβως οπως εσυ. Ξερεις ποια ηταν η διαφορα τοτε?Οτι ειχα ψαξει το καταστημα αγορας για να αγοραζα το εν λογω συστημα και ολως τυχαιως οι περισσοτεροι απο σκρουτζομαγαζο μου ειχαν πει για το msystems,το οποιο βεβαια σε αρκετα πραγματα δεν εχει και τις χαμηλοτερες τιμες. Προφανως και σε αγορα μεγαλης αξιας προιοντων με ενδιαφερει και το καταστημα αγορας. την μαγκια σας οχι απ το πληκτρολογιο.χολη να σταζετε απο κοντα αλλα απο κοντα κανενας δεν μου λεει τετοιες μπαρουφες.παναγια ολοι Επισης η αχαριστια πολυ κακο πραγμα. Ναι εχεις δικιο εγω πουλησα μαγκια γιαυτο και στο πρωτο σχολιο εγραψα αυτο. Τωρα αφου βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει θεμα απο καποιο απο τα παραπανω και οτι το προβλημα ειναι αποκλειστικα της μητρικης και της καρτας γραφικων τα πας και τα δυο στο καταστημα για να ξεκινησει η διαδικασια rma και να σταλθουν στην Asus. Λογικα παντως θα εμφανιστει και σε αυτους στα ποσα τρεχει η καρτα. οσων αφορα το αλλο θρρντ που ειχα φτιαξει πριν 1 χρονο γιατι να μην προτεινω ενα καταστημα που οταν μου παρουσιασε ενα μικρο θεμα ο ανεμιστηρας μου αλλαξε αμεσως καρτα 350 ευρω με καινουρια? Και το eshop ή το ebw που εχουν κακη φημη στο θεμα εγγυησεων,εχουν εξυπηρετισει μια χαρα και αρκετο κοσμο ομως αλλα παρολα αυτα δεν ηταν ολοι το ιδιο τυχεροι. Γιαυτο και υπαρχει η ερευνα αγορας. εσυ κι ο αλλος ο εξυπνος εχετε πολλες απαιτησεις και οντως.να μυριζα τα νυχια μου οτι στο μελλον δεν θα ειναι αξιοπιστο μαγαζι? https://www.skroutz.gr/m/9/PriveShop?impression=negative#shop-reviews Ο αλλος περιμενει 2μηνες για να τον ειδοποιησουν για 1 σκληρο δισκο να παει να παρει. Και φυσικα οι περισσοτεροι αναφερουν οτι απο ενημερωση αστα να πανε. Υπαρχουν και μερικες περιπτωσεις που αναφερουν το θεμα εξυπηρετισης Οχι οτι ακομα και για τις μεγαλυτερες αλυσιδες δεν εχουμε διαβασει και εκει διαφορες αρνητικες,αλλα οχι και τοσο ακραια πραγματα οπως ελλειψη ενημερωσης παραγγελιας. 2
thanospr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Φιλε πρεπει να καταλαβεις οτι δεν σου φταει κανενας απο δω μεσα.Ο καθενας ειπε την αποψη του για το τι πρεπει να κανεις. Αλλα εσυ το μονο που κανεις ειναι να φωναζεις σε οποιον λεει κατι που δεν σ αρεσει. Εσυ λες οτι ξες απο pc μου λες οτι μπορει να παθει κατι αν αλλαξεις 2 motherboard κι εδω λες στο παιδι να αλλαξει παστα στον επεξεργαστη που εχει 7 ποστ δεν εχει πει οτι ξερει απο pc και το προβλημμα του ειναι με την καρτα γραφικων αλλα αλλαξε την μπορει να θελει.... Αν χαλασει εσυ θα του το πληρωσεις??? Απ την στιγμη που δεν θες να ρωτησεις κατι για την καρτα και ξες τι εχει να πας να φωναξεις στο καταστημα που φταει οχι εμας 2
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εσυ λες οτι ξες απο pc μου λες οτι μπορει να παθει κατι αν αλλαξεις 2 motherboard κι εδω λες στο παιδι να αλλαξει παστα στον επεξεργαστη που εχει 7 ποστ δεν εχει πει οτι ξερει απο pc και το προβλημμα του ειναι με την καρτα γραφικων αλλα αλλαξε την μπορει να θελει.... Αν χαλασει εσυ θα του το πληρωσεις??? Ειναι γνωστο οτι αν αλλαξεις την παστα του επεξεργαστη θα πεσουν οι θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων :lol: Πωπω κατι διαμαντακια που διαβαζουμε παλι σε αυτο το θεμα,τελειως χρυσωρυχειο Αν οντως κανει καμια ζημια στον επεξεργαστη ο αλλος που δεν ξερει μετα κλασσικα ''μην ειδατε τον Παναγη''. Αλλα κατα τα αλλα εμεις ειμαστε που γραφουμε τα δικα μας πισω απο το πληκτρολογιο.... 1
dkmaster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Razor στο άλλο σου θέμα ο ίδιος λες στην αρχή ότι σου είπαν πώς δεν έχεις εγγύηση για την κάρτα από αυτούς, και αφού ψάχτηκες για καταγγελίες τελικά στην άλλαξαν και ένα μήνα μετά πρότεινες το μαγαζί στο άλλο το παιδί. Ποια νύχια να μυρίσεις λοιπόν; Το ότι πρέπει να τους απειλήσεις για να κάνουν το καθήκον τους για τις εγγυήσεις το θεωρείς καλό και το προτείνεις; Δεν ξέρεις από υπολογιστές και αυτό φαίνεται και δεν είναι κακό. Σου δώσαμε συμβουλές και όρμηξες να μας φας. 2
Iord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως αρκετοί εδώ μέσα δεν βλέπουν το πρόβλημα και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν άλλα στέκονται σε επιμέρους θέματα όπως γιατί πρότεινε το συγκεκριμένο κατάστημα και γιατί δεν ξερή να το διόρθωση μόνος τού κτλ, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι χαμηλού όπως μας έχει τονίσει εισοδήματος και δεν έχη την οικονομική άνεση για επιπλέον έξοδα πανό σε αυτό, πιστεύω πως άνοιξε το θεμα για συμβουλές και ίσος για στήριξη. Εγώ την άποψη μού την έχω γράψει, από την πρώτη στιγμή θα έκανα καταγγελία, άν δεν θέλει ας πάρει τον υπολογιστή όπως είναι ( όχι μεμονωμένα την κάρτα) και να τούς τον πάει και να τον ελέγξουν μπροστά του. 1
dkmaster Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 lord αν όχι όλοι οι περισσότεροι δώσαμε ακριβώς συμβουλές. Είπαμε αν μπορεί να κάνει έλεγχο μόνος του για να εξασφαλίσει αν είναι το πρόβλημα στο τάδε εξάρτημα και μας είπε δε γίνεται πολύ σωστά. Πήγε στο μαγαζί και το μαγαζί έκανε τον κινέζο. Του είπαμε για καταγγελία και το ανέβαλε από μέρα σε μέρα αλλά συνέχιζε να ρωτάει τι μπορεί να κάνει. Σε αυτή την περίπτωση τι άλλο μπορούμε να πούμε από το να επαναλαμβάνουμε τα προηγούμενα; Επίσης φυσικά θα μείνουμε στο ότι πρότεινε το συγκεκριμένο κατάστημα όπως ο TS ζήτησε τα ρέστα από τον συμφορουμίτη που του πρότεινε να ελέγξει με άλλον υπολογιστή, έτσι και ο φίλος στον οποίο προτάθηκε το κατάστημα θα ζητήσει τα ρέστα που του πρότεινε ένα μαγαζί στο οποίο ξαναείχε θέμα. Κανείς δεν του είπε να ξοδέψει σεντ, οπότε δεν βλέπω που κολλάει το εισόδημα. Όταν λοιπόν τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και το άτομο που έχει ανοίξει το θέμα για να ζητήσει γνώμες, δεν ακολουθεί τίποτα από όσα του λέμε, τότε νομίζω δεν έχει λόγο ύπαρξης το θέμα. 1
Iord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Απλός πιστεύω πως δεν στεκόμαστε στην ουσία του θέματος, λάθος εκτίμηση κάνουμε όλοι πολλές φορές, αναφέρομαι σε αυτούς που τον κρίνουν γιατί πρότεινε το συγκεκριμένο κατάστημα σε άλλον.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ακόμα βέβαια δεν βλέπω απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις, μήπως παίζεις με vsync on? Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια? Αν για να δεις χρονισμό πυρήνα είσαι όλη την ώρα με alt+tab δεν θα δεις πότε σταθερό χρονισμό, Κατέβασε το msi afterburner και ενεργοποίησε in game on screen display (osd) και βλέπε τους χρονισμούς της κάρτας 4
HotShot84 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 ok. μιλησα και παλι με το καταστημα και επιμενουν(εχουν και screenshot )οτι σε αυτους δεν το κανει το throttling. οταν λεω throttling εννοω οτι μεσα στο παιχνιδι πεφτει η ταχυτητα του πυρηνα στα 900mhz και ανεβαινει παλι ενω δεν ειμαι σε καποιο μενου μες στο παιχνιδι (αλλιως θα λεγαμε για power managment )αλλα πανω στην δραση πεφτει 700-900 και ανεβαινει παλι πανω κατω πανω κατω.θα βαλω screenshot για να σας δειξω αν και εχω βαλει στην πρωτη σελιδα. δες το απο εκι αν θες κι αν κατι δεν καταλαβες θα βαλω παλι. αυτο παλι πως γινεται να μην τους το κανει οπως λεει? εχω δοκιμασει κι αλλη μπριζα και πριν ειχα πισι παλι δεν ειχα προβλημα να πω οτι φταιει το ρευμα.η καποιο περιφερειακο βρηκα γιατι δεν τους το κανει.σε λειτουργια παραθυρου κι ενω δεν παιζεις αλλα το εχεις αφησει ουτε σε μενα κανει ετσι throttling .ετσι ειχαν τραβηξει κι αυτοι το screenshot . οποτε το θεμα μετατρεπεται σε asus gtx 1060 bug.γιατι δεν βλεπω αλλο λογο απο το να κανει η καρτα throttling σε fullscreen Την εβαλες σε μεγιστες επιδοσεις στην διαχειριση ρευματος?
Iord Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ακόμα βέβαια δεν βλέπω απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις, μήπως παίζεις με vsync on? Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια? Αν για να δεις χρονισμό πυρήνα είσαι όλη την ώρα με alt+tab δεν θα δεις πότε σταθερό χρονισμό, Κατέβασε το msi afterburner και ενεργοποίησε in game on screen display (osd) και βλέπε τους χρονισμούς της κάρτας Σαν αρχική ερώτηση ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα βγάλει άκρη με το Θέμα τής εγγυήσεις, μετα προέκυψαν όλα τα υπόλοιπα.Παντός είναι ενα από τα πιο εύστοχα σχόλιά το δικό σού και ίσος από τα πιο Χρήσιμα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αναφέρομαι στο δεύτερο σκέλος.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως αρκετοί εδώ μέσα δεν βλέπουν το πρόβλημα και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν άλλα στέκονται σε επιμέρους θέματα όπως γιατί πρότεινε το συγκεκριμένο κατάστημα και γιατί δεν ξερή να το διόρθωση μόνος τού κτλ, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι χαμηλού όπως μας έχει τονίσει εισοδήματος και δεν έχη την οικονομική άνεση για επιπλέον έξοδα πανό σε αυτό, πιστεύω πως άνοιξε το θεμα για συμβουλές και ίσος για στήριξη. Σε διορθωνουμε γιατι κανεις λαθος αλλα μια χαρα το ειδαμε το προβλημα και προτειναμε και τι ειναι το σωστο και λογικο για την μητρικη και καρτα γραφικων. Τι παραπανω να κανουμε δηλαδη σαν forum?Να παμε απο το καταστημα να τα κανουμε γυαλια καρφια σαν hooligans? Επισης για το εισοδημα μηπως ξεχνας οτι μιλαμε για Ελληνικα δεδομενα Ελλαδας 2017?Το ποσοστο που εχει υψηλο εισοδημα ειναι μονοψηφιο,αρα στην πλειοψηφια ανοικει. Τελος να με συγχωρεις αλλα οποιος δεν εχει την οικονομικη ανεση γενικα δεν αγοραζει 1100ευρω gaming pc,εχει αλλες σοβαροτερες υποχρεωσεις οπως εφορια,λογαριασμους,φαγητο,νερο,θερμανση και παει λεγοντας. Μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε,και μιλαω φυσικα γενικα παντα(κατι που ισχυει και σε αλλα ακριβα προιοντα οπως τα ακριβα κινητα ναυαρχιδες των 700+ευρω). 2
Iord Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Σε διορθωνουμε γιατι κανεις λαθος αλλα μια χαρα το ειδαμε το προβλημα και προτειναμε και τι ειναι το σωστο και λογικο για την μητρικη και καρτα γραφικων. Τι παραπανω να κανουμε δηλαδη σαν forum?Να παμε απο το καταστημα να τα κανουμε γυαλια καρφια σαν hooligans? Επισης για το εισοδημα μηπως ξεχνας οτι μιλαμε για Ελληνικα δεδομενα Ελλαδας 2017?Το ποσοστο που εχει υψηλο εισοδημα ειναι μονοψηφιο,αρα στην πλειοψηφια ανοικει. Τελος να με συγχωρεις αλλα οποιος δεν εχει την οικονομικη ανεση γενικα δεν αγοραζει 1100ευρω gaming pc,εχει αλλες σοβαροτερες υποχρεωσεις οπως εφορια,λογαριασμους,φαγητο,νερο,θερμανση και παει λεγοντας. Μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε,και μιλαω φυσικα γενικα παντα(κατι που ισχυει και σε αλλα ακριβα προιοντα οπως τα ακριβα κινητα ναυαρχιδες των 700+ευρω). Γενικά είμαι λίγο εκτός Ελληνικής πραγματικότητας, λοιπό πολλά χρονιά 12 για την ακρίβεια άλλα πιστεύω πώς σαν λαός έχουμε την φήμη τής παρορμήσεις.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Γενικά είμαι λίγο εκτός Ελληνικής πραγματικότητας, λοιπό πολλά χρονιά 12 για την ακρίβεια άλλα πιστεύω πώς σαν λαός έχουμε την φήμη τής παρορμήσεις. Ναι αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα αυτο
razorblade334 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Τωρα φταιω που θελω να αγορασω ενα πισι να τρεχει καλα τα παιχνιδια.μαθε λοιπον πως ειχα καρκινο στο σικωτι και τωρα θα κανω κολονοσκοπιση γιατι κατι δεν παει καλα με το εντερο.θελω λοιπον αν μου μενει χρονος γιατι δεν το ξερω να τον περασω κανοντας αυτο που αγαπω.παιζοντας.οσων αφορα για το αφτερμπερνερ επειδη καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να κατσεις να διαβασεις τοσες σελιδες εχω μετρησει με αυτο και οι χρονισμοι εχουν το ιδιο προβλημα.οσων αφορα τωρα το προφιλ ενεργειας πεφτει την ωρα της δρασης στα 900 π.χ. κι οχι σε μενου με την ασους να λεει πως εστω και σ2 αυτο το προφιλ ενεργειας θα επρεπε να πεφτει εστω στο base clock το οποιο ειναι 1557mhz. Σε μενου δικαιολογειται.στην δραση οχι.γι αυτο το πιστοποιησε ως προβλημα ασχετα με το αν η καρτα δεν ειναι στις υψηλες επιδοσεις.τα καρε δεν παιζουν ρολο και το v sync γιατι αγωνιζομαι να τα φτασω τα 60 και παλι δεν μπορω.το mass effect παιζει στα 45 και με απιστευτο stutterng οποτε καταλαβαινεις πως η καρτα δεν τερματιζει για να πεις οτι "κοβει"
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Καλά, δίκιο έχεις να γκρινιάζεις, ειδικά "φορτωμένος" από το κατάστημα, αλλά too much information bro. Καλά αποτελέσματα να έχεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις