razorblade334 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ok παιδια.οσον αφορα το θεμα με τα 2 pc δεν μπορω να παρω την αδεια του αδερφου μου ασε που βρισκεται εκτος αθηνων το σπιτι του και δεν υπαρχει δυνατοτητα.οσων αφορα το αν θα χαλασει κατι οταν ανοιγεις ενα πισι εστω για καθαρισμα ποτε δεν εισαι 100% σιγουρος οτι θα ξαναδουλεψει.ξερετε ποσα τοπικ εχω δει εδω που λενε το ανοιξα για να το καθαρισω ή το ανοιξα να βαλω παστα και δεν ανοιγει?μου εχει τυχει κι εμενα να βγαλω το τροφοδοτικο να βαλω αλλο καινουριο και το pc εκαψε μαδερ.συμβαινουν αυτα.δεν το καθοριζεις εσυ 100%και ειμαι και εναντιον αυτης της λογικης οταν το προτεινουν ανθρωποι εδω στο φορουμ.ειναι λογικο να βαζουμε ενα πιθανον ρλλατωματικο παρτ σε ενα κατα τ αλλα καλο pc?εχω ακουσει που λενε δοκιμασε το τροφοδοτικο πχ ποιος θα πληρωσει την βλαβη που θα προκυψει?στον φιλο σου που θα του καει το μισο συστημα απο το defect τροφοδοτικο τι θα πεις?αυτο λεει να το κανουμε οταν εχουμε 2 πισι που ειναι δικα μας.δικα μας ομως.αλλιως μπορει να βρεθουμε με παραπανω προβληματα απο μια καρτα γραφικων ή κατι αλλο χαλασμενο http://www.insomnia.gr/topic/636766-εγγυηση-gigabyte-prive-shop/ Βασικα φιλε τωρα που πηγα να ψαξω λιγο για την εγγυηση απ το priveshop. 11 σελιδες για καποιον που την ειχε πατησει μια φορα με εγγυηση απ αυτο το μαγαζι και πηγε πηρε ολοκληρο pc built μετα απο 4 μηνες και ξαναανοιξε θεμα για την εγγυηση... δεν ειχα ξανα ποτε θεμα με την εγγυηση του prive.μου ειχαν πει κατι στην αρχη και ειχα δημιουργησει τοπικ αλλα ολα πηγαν καλα και αμεσωςμαλλον κατι δεν θα καταλαβες σωστα.τοτε μου ειπαν αυτο στην αρχη αλλα αλλαξαν την καρτα αμεσως με καλυτερη.και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.φαντασου οτι μου εδωσαν καινουρια μεσα σε 4 μερες και σφραγισμενη..και καλυτερη.
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ok παιδια.οσον αφορα το θεμα με τα 2 pc δεν μπορω να παρω την αδεια του αδερφου μου ασε που βρισκεται εκτος αθηνων το σπιτι του και δεν υπαρχει δυνατοτητα.οσων αφορα το αν θα χαλασει κατι οταν ανοιγεις ενα πισι εστω για καθαρισμα ποτε δεν εισαι 100% σιγουρος οτι θα ξαναδουλεψει.ξερετε ποσα τοπικ εχω δει εδω που λενε το ανοιξα για να το καθαρισω ή το ανοιξα να βαλω παστα και δεν ανοιγει?μου εχει τυχει κι εμενα να βγαλω το τροφοδοτικο να βαλω αλλο καινουριο και το pc εκαψε μαδερ.συμβαινουν αυτα.δεν το καθοριζεις εσυ 100%και ειμαι και εναντιον αυτης της λογικης οταν το προτεινουν ανθρωποι εδω στο φορουμ.ειναι λογικο να βαζουμε ενα πιθανον ρλλατωματικο παρτ σε ενα κατα τ αλλα καλο pc?εχω ακουσει που λενε δοκιμασε το τροφοδοτικο πχ ποιος θα πληρωσει την βλαβη που θα προκυψει?στον φιλο σου που θα του καει το μισο συστημα απο το defect τροφοδοτικο τι θα πεις?αυτο λεει να το κανουμε οταν εχουμε 2 πισι που ειναι δικα μας.δικα μας ομως.αλλιως μπορει να βρεθουμε με παραπανω προβληματα απο μια καρτα γραφικων ή κατι αλλο χαλασμενο Με την λογική σου κάποιοι από εμάς θα ήμασταν άνεργοι αν κάθε φορά που ανοίγαμε τα pc πελατών μας αυτά μας έμεναν στο χέρι κατά την διάγνωση. Είναι λογικό να το φοβάσαι το όλο εγχείρημα αν δεν το κατέχεις. Αλλά μην το συνεχίζεις. Δεν χαλάνε τόσο εύκολα τα πράγματα αν είσαι (λίγο) προσεκτικός. 2
dkmaster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Τα πράγματα νομίζω είναι απλά και δεν καταλαβαίνω γιατί ο TS το τραβάει τόσο. Φοβάσαι να δοκιμάσεις σε άλλο πισί είτε γιατί δεν ξέρεις καλά κάτι που δεν είναι κακό είτε γιατί λες να το δοκιμάσει το μαγαζί εφόσον έχω εγγύηση κάτι που πάλι δεν είναι κακό. Σου κάνουν λοιπόν στραβή με την εγγύηση, ε στο επόμενο μισάωρο έχεις κάνει καταγγελία. Από την στιγμή που δεν κάνεις είναι σα να λες στο μαγαζί γλεντηστε με. 3
razorblade334 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Και που θα το βρω το αλλο πισι αφου δεν το χω?για πειτε μου εξυπνοι?νομιζω με ανθρωπους μιλαω γιατι ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να συννενοηθω λοιπον? Θα ερθει καποιος να μου φερει το πισι του και ειπα οχι? Θα κανω 70χλμ να παω στο πισι του αδερφου μου που και να θελα η καρτα ΔΕΝ χωραει?ρωτησε επισης κανεις τον αδερφο μπυ το Γιαννη και του ειπε το οκ?και τελος επειδη αυτα τα εχω πει πανω απο 3 φορες.ειστε σιγουρα πανω απο 15 ετων?γιατι αυτην την αισθηση σχηματιζω.οτι μιλω με παιδακια.αλλιωςς πως ειναι δυνατον να λεω τα ιδια και τα ιδια αλλα εσεις το βιολι παλι και παλι?
Chrysostomos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Razor,εντελώς φιλικά,αλλά έχεις αρχίσει και χάνεις το δίκιο σου να ξέρεις. Στο έγραψα και πιο πάνω,ότι σαν βοήθεια τα γράφουμε αυτά. Πράγματα δοκιμασμένα και χωρίς απώλειες. Ναι,σου φαίνεται όντως ταλαιπωρία,ειδικά αν δε το κατέχεις το άθλημα,αλλά εν δυνάμει,είναι μια διαδικασία που μπορεί να σε γλυτώσει από πολύ κόπο. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Η κάρτα δεν χωράει στο κουτί, αλλά η μητρική χωράει άνετα επάνω σε ένα τραπέζι. Βαθυστόχαστο - μετά από πολλή σκέψη το είπα. 1
dkmaster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Και που θα το βρω το αλλο πισι αφου δεν το χω?για πειτε μου εξυπνοι?νομιζω με ανθρωπους μιλαω γιατι ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να συννενοηθω λοιπον? Θα ερθει καποιος να μου φερει το πισι του και ειπα οχι? Θα κανω 70χλμ να παω στο πισι του αδερφου μου που και να θελα η καρτα ΔΕΝ χωραει?ρωτησε επισης κανεις τον αδερφο μπυ το Γιαννη και του ειπε το οκ?και τελος επειδη αυτα τα εχω πει πανω απο 3 φορες.ειστε σιγουρα πανω απο 15 ετων?γιατι αυτην την αισθηση σχηματιζω.οτι μιλω με παιδακια.αλλιωςς πως ειναι δυνατον να λεω τα ιδια και τα ιδια αλλα εσεις το βιολι παλι και παλι? Μάλλον δεν κατανοείς αυτά που διαβάζεις. Δε σου είπα ότι εσύ φοβάσαι να δοκιμάσεις. Μιλάμε γενικά, όταν σου χαλάει κάτι ποιες επιλογές έχεις, όχι εσύ όλοι μας. Έχεις την επιλογή Α να δοκιμάσεις σε άλλο πισι, οι λόγοι για να μην το κάνεις είναι να μην έχεις άλλο πισι ή να φοβάσαι ή να μην ξέρεις. Η επιλογή Β είναι να το πας στο μαγαζί που πήρες το προϊόν εφόσον έχεις εγγύηση και να κάνεις χρήση του δικαιώματός σου. Αυτά είναι γενικά και απευθύνονται σε όλους του καταναλωτές όχι σε εσένα αποκλειστικά. Εσύ τώρα ειδικά λοιπόν από τις 2 παραπάνω επιλογές διάλεξες την Β και καλά έκανες λόγω των συνθηκών. Στην Β λοιπόν μπορούν να συμβούν 2 πράγματα, Α να κάνεις χρήση της εγγύησης χωρίς κανένα πρόβλημα, Β να το παίζει τρέλα το μαγαζί. Στην περίπτωση Α πας σπίτι σου χαρούμενος και αράζεις. Στην περίπτωση Β που πέφτεις εσύ, έχεις 1 επιλογή και μόνο, καταγγελία. Από τη στιγμή που δεν το κάνεις τους δίνεις χώρο και χρόνο να σε πατάνε. Μην εξάπτασαι μαζί μας λοιπόν, με το μαγαζί να εξάπτασαι. Ότι έγραψα στην πρώτη παράγραφο αφορά όλους μας, όχι εσένα ούτε τον αδερφό σου τον Γιάννη, ούτε τη θεία μου τη Μαρίκα αποκλειστηκά. Εφόσον είσαι πάνω από 15 χρονών μάθε να αναλύεις σωστά αυτά που διαβάζεις. 3
thanospr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Κι εμεις σου ειπαμε οτι αφου δεν μπορεις να την τεσταρεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ειναι η καρτα. Στο ειπαν 5-6 εδω μεσα αλλα εσυ χωρις να την δοκιμασεις εισαι σιγουρος. Αντε πανε αποδειξε τους το. Στειλε ενα μηνυμα στην asus και ρωτα την αν υπαρχει περιπτωση να φταει και η μητρικη (που ειναι χαλασμενη) κι οτι δεν την εχεις δοκιμασει σ αλλο pc να δεις τι θα σου πουν... Δεν σου ειπε κανεις οτι δεν εχουν υποχρεωση να το φτιαξουν. Απλα αν εισαι σιγουρος θα ναι καλυτερα για σενα και θα μπορεις να τους πιεσεις παραπανω... Και για να καταλαβεις κατι. Εδω ολα τα παιδια που σου απανταν δεν εχουν υποχρεωση να σε βοηθησουν θελουν Ουτε πληρωνονται ουτε τιποτα. αλλα εσυ τα ξερεις ολα και ξες τι πρεπει να κανεις. Ε τοτε τι κανεις εδω μεσα πανε κανε αυτο που πρεπει... Αν νομιζεις οτι ειναι υποχρεωμενο το καταστημα να στην αντικαταστησει παντως δεν θα βρεις το δικιο σου. Αυτη η διαδικασια θα κρατησει 1 μηνα τουλαχιστον...
Iord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ρε παιδιά για να καταλάβω γιατί να την δοκιμάσει αυτός, δηλαδή αν δεν υποψιάζοταν ότι είναι η κάρτα η η μητρική τί έπρεπε να τσεκάρει όλο το pc κομμάτι κομμάτι, δεν παίζει κανέναν ρόλο αν ξερή η όχι και δεν είναι δουλειά τού, αυτοί που το πούλησαν είναι οι υπεύθυνη για την σωστή λειτουργία του και πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τούς. 1
dkmaster Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Το παρακάτω είναι το flow chart του καταναλωτή, είναι πολύ απλά τα πράγματα. 6
HolyMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτα ομως να τα βλεπουν και καποια ατομα,που οταν πουλαμε εδω στις αγγελιες του ινσομνια ελαφρως μεταχειρισμενο υλικο απο καταστημα με υπαλληλους και service υπαρκτο και με στοκ, που σου κανουν αλλαγες γρηγορα,κανουν παζαρια και λενε ''η πιο φτηνη τιμη στο Skroutz ειναι τοσο.'' οτι πιο αστειο κ εκνευριστικο εχω διαβασει στο insomnia! μαλλον για σενα θα ηταν καλυτερα να βαζεις την πιο ακριβη τιμη απο μεγαλο καταστημα για να εχεις ελαχιστη χασουρα!
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 οτι πιο αστειο κ εκνευριστικο εχω διαβασει στο insomnia! μαλλον για σενα θα ηταν καλυτερα να βαζεις την πιο ακριβη τιμη απο μεγαλο καταστημα για να εχεις ελαχιστη χασουρα! Στο παραπανω συμφωνω γιατι πεσαμε τωρα στην περιπτωση καρτας γραφικων και μητρικης που ανεξαρτητως του καταστηματος αγορας ειναι μια χρονοβορα διαδικασια. Ουτως ή αλλως στην Ελλαδα κανενα καταστημα δεν εχει την πιστοποιημενο τεχνικο τμημα για να επισκευασει καρτες γραφικων και μητρικες,γιαυτο και τα προιοντα στελνονται πισω στον κατασκευαστη.
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν είναι έτσι ακριβώς, ξεχνάς τις εταιρείες χονδρικής. Το ότι είναι της μόδας πολλά skroutzομαγαζα να παίρνουν από εξωτερικό δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν. Όσο για την επισκευή αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο από όσο γνωρίζω, μην μπερδέυεις τα refurbished με το "δικό" σου επισκευασμένο. 1
Iord Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τελικά τί έγινε δεν μας είπες, έβγαλες καμία άκρη;
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τελικά τί έγινε δεν μας είπες, έβγαλες καμία άκρη; Βλεπω να φτανουμε τις 20+σελιδες ετσι οπως παει το πραγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις