Iord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αγόρασε τον υπολογιστή κομπλέ απο το συγκεκριμένο κατάστημα αν δεν κάνω λάθος, εφόσον δεν δουλεύει πρέπει να τον επιστρέψει όπως τον πήρε, γιατί μπορεί να τού πούνε ότι ευθύνεται αυτός εφόσον τον άνοιξε. 1
Chrysostomos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Razorblade,μη περιμένεις το τέλος την βδομάδας και τις αρχές της επομένης και πάει λέγοντας. 1+1 κάνουν 2. άσε τα σού 'πα μου'πες και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις. 1100 ευρώ τους έδωσες και σε χορεύουν και στο ταψί;ήμαρτον. 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Γιατι μπορει να μην ειναι χαλασμενη. Του ειπαμε να την ελεγξει και μας ελεγε δεν εχει πισι να δοκιμασει. Και τωρα μας λεει δεν χωραει στο πισι του αδερφου του. Αφου ξερει απο πισι οπως ελεγε σε 1 ωρα θα αλλαζε κουτι και θα την τεσταρε. Αν του λενε δεν εχει τιποτα και την εχει δει μονο στο πισι του μπορει οντως να μην εχει τιποτα. Τελος παντων ας κανει οτι νομιζειτι λες ρε φιλε θα ξηλωσω δυο πισι και 2 μαδερμπορντ για να τεσταρω την καρτα?ειμαι υποχρεωμενος να το κανω αυτο?οχι αυτοι?τον αδερφο μου εσυ ηρθες και τον ρωτησες και σου πε οκ?απορω πραγματικα με το θρασος ορισμενων.κι αν χαλασει κατι επειδη θα ξηλωσω οληκληρη μαδερμπορντ κι απ τα δυο θα τα πληρωσεις εσυ?και δεν μου ειπαν πως δεν εχει τιποτα.προσπαθουν αλλα δεν μπορουν να το αποδειξουν γιατι την δοκιμασαν αυτοι σε αλλο μηχανημα.να γλυτωσουν προσπαθουν και εμαθα γιατι δεν μπορουν να παρεχουν εγγυηση.θα το γραψω πιο κατω 2
thanospr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Φιλε τοτε ας αλλαξουν την μητρικη και μετα βλεπεις αν θα το ξανακανει. Αφου δεν εχεις δει αν ειναι οκ μονο με αλλαγη μητρικης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι και η καρτα χαλασμενη?? Οκ αφου καταλαβες τι γινεται με το καταστημα κανε αυτο που σου ειπαν απ την αρχη.μονο ετσι θα βρεις ακρη. 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Λοιπον παιδια απ οτι εμεθα απο τις αρνητικες αξιολογησεις στο σκρουτζ δεν μπορει να παρεχει εγγυηση το καταστημα καν σαν καταστημα γιατι τα προιοντα τα φερνει ως εισαγωγη απο γερμανια και δεν φαινεται στα χαρτια οτι ειναι αγορασμενα απο ελλαδα ετσι οι εταιρειες δεν αναλαμβανουν την επισκευη τους.οι εταιρειες εδω εννοω.ακομα τα εχω παρει με τον αλλο που μου ελεγε να ξηλωσω τις δυο μαδερμπορντ μια την δικη μου μια του αδερφου μου να αλλαξω κουτι για ενα συστημα που στο φιναλε δεν με νπιαζει εδωσα 1100 ευρω και επρεπε να δουλευει κι αν οχι να εχει εγγυηση.ασε που ο αδερφος μου πειραματα δεν θα δεχοταν να κανει γιατι μπορει να του χαλασει κατι και ΔΕΝ εχει εγγυηση γιατι το πισι του ειναι παλιο.γυρευε που δουλευει ο εξυπνος ο αποπανω που αμα του ειχε τυχει αυτουνου θα τα εβαζε με Θεους και δαιμονες
Chrysostomos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μη τσαντίζεσαι. Τα παιδιά προτείνουν λύσεις που κατα περιόδους τις έχουμε δοκιμάσει όλοι. Αν το μαγαζί είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να προσφέρει εγγύηση,κάνε καταγγελία να τελειώνεις. 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Φιλε τοτε ας αλλαξουν την μητρικη και μετα βλεπεις αν θα το ξανακανει. Αφου δεν εχεις δει αν ειναι οκ μονο με αλλαγη μητρικης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι και η καρτα χαλασμενη?? Οκ αφου καταλαβες τι γινεται με το καταστημα κανε αυτο που σου ειπαν απ την αρχη.μονο ετσι θα βρεις ακρη. αν δεν ηταν η καρτα δεν θα εβγαζε ψηφιδωτα.αυτο ειναι συμπτωμα καρτας.επισης το throttling ειναι παλι συμπτωμα καρτας.κατι ξερω απο πισι
aOUaS88 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Eγω λεω να μαζευτουμε 10-20 ατομα να περασουμε μια βολτα απο το μαγαζι 2
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μη τσαντίζεσαι. Τα παιδιά προτείνουν λύσεις που κατα περιόδους τις έχουμε δοκιμάσει όλοι. Αν το μαγαζί είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να προσφέρει εγγύηση,κάνε καταγγελία να τελειώνεις. οχι δεν μπορει.δεν φαινονται αγορασμενα απο ελλαδα.μου το εχουν πει και οι ιδιοι οτι δεν μπορουν πριν κατι μερες.κι οταν λεω οτι δεν εχω 2ο πισι το εννοω.δεν εχω.ουτε με τον αδερφο μου μενω.απεχει 30χλμ το σπιτι του ουτε και εχω το θαρρος να του πω οτι κοιτα.θα ξεκοιλιασω το πισι σου να δω γιατι δεεν δουλευει σε μενα κατι που θα πρεπε και θελω να δω αν αυτο το χαλασμενο στο δικο σου θα δουλεψει.τρελα πουλαμε?
thanospr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Λοιπον παιδια απ οτι εμεθα απο τις αρνητικες αξιολογησεις στο σκρουτζ δεν μπορει να παρεχει εγγυηση το καταστημα καν σαν καταστημα γιατι τα προιοντα τα φερνει ως εισαγωγη απο γερμανια και δεν φαινεται στα χαρτια οτι ειναι αγορασμενα απο ελλαδα ετσι οι εταιρειες δεν αναλαμβανουν την επισκευη τους.οι εταιρειες εδω εννοω.ακομα τα εχω παρει με τον αλλο που μου ελεγε να ξηλωσω τις δυο μαδερμπορντ μια την δικη μου μια του αδερφου μου να αλλαξω κουτι για ενα συστημα που στο φιναλε δεν με νπιαζει εδωσα 1100 ευρω και επρεπε να δουλευει κι αν οχι να εχει εγγυηση.ασε που ο αδερφος μου πειραματα δεν θα δεχοταν να κανει γιατι μπορει να του χαλασει κατι και ΔΕΝ εχει εγγυηση γιατι το πισι του ειναι παλιο.γυρευε που δουλευει ο εξυπνος ο αποπανω που αμα του ειχε τυχει αυτουνου θα τα εβαζε με Θεους και δαιμονεςΚατ αρχην εσυ ειχες πει οτι ηξερες απο πισι. Αν οντως ηξερες θα ηξερες οτι δεν προκειται να παθει τιποτα ουτε του αδερφου σου ουτε το δικο σου.κι εγω την προηγουμενη βδομαδα εκανα το ιδιο για την παλια μου καρτα.για να δω αν ηταν χαλασμενη.ολα αυτα στα ειπα για να ξεμπερδεψεις πιο γρηγορα εσυ αφου απ αυτα που ελεγες νομιζαμε οτι ηξερες απο pc. Αν γυρισεις μερικες σελιδες πισω θα δεις ενα παιδι να σε ρωταει αυτο ακριβως το πραγμα. Κανε οτι θες.δεν θα βρουμε και τον μπελα μας επειδη προαπαθουμε να σε βοηθησουμε 3
Chrysostomos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 οχι δεν μπορει.δεν φαινονται αγορασμενα απο ελλαδα.μου το εχουν πει και οι ιδιοι οτι δεν μπορουν πριν κατι μερες τότε τι περιμένεις;Ξέρεις ότι δεν μπορούν να στην καλύψουν και περιμένεις τι ακριβώς; Μαγικό ραβδί δεν παίζει δυστυχώς στην πραγματικότητα.
thanospr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ξες κατι και νομιζεις οτι αν αλλαξεις 2 πισι για δομιμες θα χαλασει κατι...οκ δεν απανταω αλλο κανε οτι νομιζεις 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 τότε τι περιμένεις;Ξέρεις ότι δεν μπορούν να στην καλύψουν και περιμένεις τι ακριβώς; Μαγικό ραβδί δεν παίζει δυστυχώς στην πραγματικότητα. οποτε καταγγελια?θα βγει κατι λες? Ρωταω γιατι δεν ξερω και τοσο καλα νομους και τετοια
Chrysostomos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 οποτε καταγγελια?θα βγει κατι λες? Ρωταω γιατι δεν ξερω και τοσο καλα νομους και τετοια δεν το έχω κάνει ποτέ,αλλά τα παιδιά εδώ ξέρουν να σε κατατοπίσουν. Κάτι θα βγει λογικά. Αν όντως είναι ελαττωματική,δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το γιατί δεν στην αλλάζουν. 1
Iord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Φυσικά και θα βγει και αν έχεις και κάποιον γνωστό δικηγόρο να τούς στείλει κανένα ραβασάκι καλλίτερα ακόμη. Πρόβλημα τους το θέμα της εγγυήσεις όχι δικό σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις