Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα το ακουλουθο συστημα πριν 5 μερες απο το prive shop.

i5 7600k

gigabyte gaz270 hd3p

asus gtx 1060 strix

corsair rmx 650

το συστημα κανει παγωματα-κολλαει και δεν μπορω να ακουσω ουτε μουσικη στο youtube ουτε να παιξω παιχνιδια.επισης το κυκλωμα του ηχου εαν βαλεις τους drivers του κανει αποσυνδεσεις και συνδεσεις συνεχεια πετωντας σε εξω απο το παιχνιδι αν δε δεν βαλεις τους οδηγους κι αφησεις των windows χανεται ο ηχος και πρεπει να κανεις επαναφορτωση.

η καρτα γραφικων τωρα. τρεχει μες το παιχνιδι στα 700mhz ανεβαινει για ενα δευτερολεπτο και μετα παλι throtting πανω κατω πανω κατω.stuttering του θανατα και να πω οτι πεφτει εστω στο base clock να το καταλαβω αλλα να παιζεις mass effect andromeda με μεσο ορο τα 900mhz ουτε gt 520 να ειχα.

πηγα λοιπον τον υπολογιστη για ελεγχο την τριτη μερα της αγορας  και τα ξεφτερια για να με αποθαρρυνουν μου ειπαν οτι ακουσον ακουσον!! η asus δεν εχει και δεν αναγνωριζει DOA ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1 ΜΗΝΑ!!! κι οτι επισης κι ο κατασκευαστης θα βρει την καρτα κομπλε και θα περιμενω τσαμπα.εγω εχω μιλησει εν τω μεταξυ με την asus και μου εχουν πει οτι αυτη δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα της καρτας,

για τον ηχο τωρα. μου ειπαν(εδω ειναι το γελιο) οτι βρηκαν μια αναφορα απο το 2012!!! οτι ετσι κανει αποσυνδεσεις ο driver της realtek (τοτε δεν υπηρχαν ουτε τα windows 10) κι οτι ειναι φυσιολογικο.να κλεισω λεει τις ειδοποιηξσεις να μην το κανει. οτι δεν μπορω να ακουσω ενα τραγουδι τι τους νοιαζει? οτι παγωνει το πισι γιατι γυρευε τι παλι τι τους νοιαζει. εν τω μεταξυ εγω αυτο το κυκλωμα της realtek το ειχα παλι σε μητρικη asus και δεν εκανε κανεν απολυτως προβλημα.

τι να κανω τωρα? να πω οτι εχασα 1100 ευρω?ανεργος ειμαι και ειναι χλωμο να βρω παλι λεφτα για αλλο υπολογιστη τα επομενα 5 χρονια. πως μπορω να βρω δικιο και αληθεια? η asus και η gigabyte δεν αναγνωριζουν DOA? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε αρνητική κριτική στο κατάστημα, περίμενε 1-2 μέρες και ξανά γράψε εδώ. 

Μάλλον να κάνεις copy paste το mail που θα σου στείλουν και θα σου ζητάνε συγγνώμη και πως θα κάνουν οτι μπορούν για να λυθεί το πρόβλημα. 

(Έτυχε με μένα με το συγκεκριμένο κατάστημα πριν από λίγο καιρό) 

• Like 1
Δημοσ.

Α έχει ξεφύγει η κατάσταση μου φαίνεται... Είναι υποχρεωμένοι για DOA. Δεν είναι στο χέρι τους. Επί τόπου κάνεις επίσημη καταγγελία στην Γραμματεία του καταναλωτή. Πρόταση μου είναι να στείλεις τα προίντα απευθείας στην Asus και στην Gigabyte να σου κάνουν DOA αυτοί και όσο για το μαγαζί καταγγελίες παντού. Ντροπή τους αν ισχύουν αυτά...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται λίγο απίθανο να πέτυχες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε χαλασμένη μητρική ΚΑΙ κάρτα γραφικών μαζί.

- Το υπόλοιπο σύστημα, που δεν αναφέρεις, το είχες από παλιά ή απλώς δεν το έγραψες ;

- Το στήσιμο του h/w και τα windows εσύ τα έκανες ;

- Δοκίμασες με ένα linux live usb να μπουτάρεις και αν δείς πώς συμπεριφέρεται ;

- Δοκίμασες χωρίς την κάρτα γραφικών να δείς πώς συμπεριφέρεται ;

• Like 5
Δημοσ.

Καταρχας να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα γιατι βλεπω και γραφεται οτι να ναι παλι κυριως απο πλευρας συμφορουμιτων.

Το DOA ειναι καθαρα και μονο του καταστηματος αγορας.

Κοινως ειναι αποκλειστικα αναλογα με το καθε καταστημα αλυσιδα.Υπαρχουν καταστηματα που δινουν 5 μερες DOA,αλλα που δινουν 7 και αλλα που δεν δινουν καθολου.

Με θλιβει ιδιατερα που υπαρχει τεραστια αγνοια απο τον κοσμο οταν παει να κανει αγορες απο καταστημα που δεν γνωριζει.

Για αναφερετε μου σας παρακαλω οι παραπανω που το λετε και με σιγουρια που γραφεται για DOA απο την Asus και Gigabyte(περαν του οτι ειναι εγγυηση που παρεχεται μονο απο τον πωλητη).

Προς τον ts τωρα.Οταν εκανε την αποφαση να αγορασει τα πραγματα απο το εν λογω καταστημα μπηκες αγαπητε στον κοπο να διαβασεις τους ορους χρησης του καταστηματος?

https://www.priveshop.gr/info/tos

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ ΚΤΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.

Αρα με λιγα λογια το καταστημα δεν παρεχει DOA στα προιοντα του.

Είναι υποχρεωμένοι για DOA. Δεν είναι στο χέρι τους. Επί τόπου κάνεις επίσημη καταγγελία στην Γραμματεία του καταναλωτή. Πρόταση μου είναι να στείλεις τα προίντα απευθείας στην Asus και στην Gigabyte να σου κάνουν DOA αυτοί και όσο για το μαγαζί καταγγελίες παντού.

Μπορεις να μας ενημερωσεις και εμας τους υπολοιπους απο που και ως που ενα καταστημα ειναι υποχρεωμενο να παρεχει DOA που δεν ειναι και στο χερι του κιολας?

Επισης μπορεις να μας πεις

1)Αν δεχεται η Asus και η Gigabyte rma προιοντων

2)Απο που προκυπτει οτι παρεχουν doa σε προιοντα που δεν εχουν καν αγοραστει απευθειας απο αυτους?

Ειμαι σιγουρος οτι στα παραπανω κλασσικα δεν προκειται να βρεις τιποτα για να τα επιβεβαιωσεις.

Η παραπληροφοριση στο μεγαλειο της.

αγορασα το ακουλουθο συστημα πριν 5 μερες απο το prive shop.

i5 7600k

gigabyte gaz270 hd3p

asus gtx 1060 strix

corsair rmx 650

ανεργος ειμαι και ειναι χλωμο να βρω παλι λεφτα για αλλο υπολογιστη τα επομενα 5 χρονια.

Παντως βλεπω δεν εκανες καθολου ερευνα αγορας ουτε στους ορους χρησης του καταστηματος που αγορασες και τα προιοντα που πηρες βλεπω τα εχει πανακριβα το εν λογω μαγαζι(αρα ουτε στις τιμες ψιλο εψαξες).Κοινως 365ευρω η 1060 και 140ευρω το rmx πχ

Τελος παντων παμε τωρα στο ζουμι της υποθεσης.

Αφου βεβαιωθεις οτι η εγκατασταση windows/drivers/ρυθμισεων μητρικης ειναι σωστοι παμε στα προιοντα αυτα καθαυτα.

Βλεπω εχει αναφερθει και απο αλλους κατι παρομοιο

https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=Mz1EWYrpLonEXpy6sdgO&gws_rd=ssl#q=gtx+1060+low+mhz

Τωρα αφου βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει θεμα απο καποιο απο τα παραπανω και οτι το προβλημα ειναι αποκλειστικα της μητρικης και της καρτας γραφικων τα πας και τα δυο στο καταστημα για να ξεκινησει η διαδικασια rma και να σταλθουν στην Asus.

Λογικα παντως θα εμφανιστει και σε αυτους στα ποσα τρεχει η καρτα.

Ισχυει παντως οτι η ολη διαδικασια με τις καρτες γραφικων παιρνει αρκετο χρονο οπως σου ειπαν,βεβαια μετα απο το περας 15-20ημερων(δεν θυμαμαι ακριβως ποσο)το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να σου δωσει καρτα προσωρινη για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου(βεβαια αυτη μπορει να ειναι και καμια φθηνη των 80ευρω δεν το υποχρεωνει καποιος το καταστημα τι καρτα θα δωσει).

• Like 7
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται λίγο απίθανο να πέτυχες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε χαλασμένη μητρική ΚΑΙ κάρτα γραφικών μαζί.

- Το υπόλοιπο σύστημα, που δεν αναφέρεις, το είχες από παλιά ή απλώς δεν το έγραψες ;

- Το στήσιμο του h/w και τα windows εσύ τα έκανες ;

- Δοκίμασες με ένα linux live usb να μπουτάρεις και αν δείς πώς συμπεριφέρεται ;

- Δοκίμασες χωρίς την κάρτα γραφικών να δείς πώς συμπεριφέρεται ;

1ον δεν ειναι απιθανο.δεν ξερεις απο που ψωνιζουν και αν κανει conflict η καρτα π.χ. στο συστημα και οδηγοι σε παγωματα.οποτε μην οδηγουμαστε σε συμπερασματα χωρις να εχουμε γνωση. το συστημα το εφτιαξαν ολο αυτοι και το υπολοιπο ειναι ενας wd caviar blue και 8 gb corsair ram ddr4 2133 value.τιποτε δεν ειχα απο παλια εκτος απο το πληκτρολογιο. το συστημα δεν δουλευει σωστα απο την πρωτη ωρα που το πηρα και δεν ευθυνομαι επ ουδενι γι αυτο.

Καταρχας να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα γιατι βλεπω και γραφεται οτι να ναι παλι κυριως απο πλευρας συμφορουμιτων.

Το DOA ειναι καθαρα και μονο του καταστηματος αγορας.

Κοινως ειναι αποκλειστικα αναλογα με το καθε καταστημα αλυσιδα.Υπαρχουν καταστηματα που δινουν 5 μερες DOA,αλλα που δινουν 7 και αλλα που δεν δινουν καθολου.

Με θλιβει ιδιατερα που υπαρχει τεραστια αγνοια απο τον κοσμο οταν παει να κανει αγορες απο καταστημα που δεν γνωριζει.

Για αναφερετε μου σας παρακαλω οι παραπανω που το λετε και με σιγουρια που γραφεται για DOA απο την Asus και Gigabyte(περαν του οτι ειναι εγγυηση που παρεχεται μονο απο τον πωλητη).

Προς τον ts τωρα.Οταν εκανε την αποφαση να αγορασει τα πραγματα απο το εν λογω καταστημα μπηκες αγαπητε στον κοπο να διαβασεις τους ορους χρησης του καταστηματος?

https://www.priveshop.gr/info/tos

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ ΚΤΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.

Αρα με λιγα λογια το καταστημα δεν παρεχει DOA στα προιοντα του.

Μπορεις να μας ενημερωσεις και εμας τους υπολοιπους απο που και ως που ενα καταστημα ειναι υποχρεωμενο να παρεχει DOA που δεν ειναι και στο χερι του κιολας?

Επισης μπορεις να μας πεις

1)Αν δεχεται η Asus και η Gigabyte rma προιοντων

2)Απο που προκυπτει οτι παρεχουν doa σε προιοντα που δεν εχουν καν αγοραστει απευθειας απο αυτους?

Ειμαι σιγουρος οτι στα παραπανω κλασσικα δεν προκειται να βρεις τιποτα για να τα επιβεβαιωσεις.

Η παραπληροφοριση στο μεγαλειο της.

Παντως βλεπω δεν εκανες καθολου ερευνα αγορας ουτε στους ορους χρησης του καταστηματος που αγορασες και τα προιοντα που πηρες βλεπω τα εχει πανακριβα το εν λογω μαγαζι(αρα ουτε στις τιμες ψιλο εψαξες).Κοινως 365ευρω η 1060 και 140ευρω το rmx πχ

Τελος παντων παμε τωρα στο ζουμι της υποθεσης.

Αφου βεβαιωθεις οτι η εγκατασταση windows/drivers/ρυθμισεων μητρικης ειναι σωστοι παμε στα προιοντα αυτα καθαυτα.

Βλεπω εχει αναφερθει και απο αλλους κατι παρομοιο

https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=Mz1EWYrpLonEXpy6sdgO&gws_rd=ssl#q=gtx+1060+low+mhz

Τωρα αφου βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει θεμα απο καποιο απο τα παραπανω και οτι το προβλημα ειναι αποκλειστικα της μητρικης και της καρτας γραφικων τα πας και τα δυο στο καταστημα για να ξεκινησει η διαδικασια rma και να σταλθουν στην Asus.

Λογικα παντως θα εμφανιστει και σε αυτους στα ποσα τρεχει η καρτα.

Ισχυει παντως οτι η ολη διαδικασια με τις καρτες γραφικων παιρνει αρκετο χρονο οπως σου ειπαν,βεβαια μετα απο το περας 15-20ημερων(δεν θυμαμαι ακριβως ποσο)το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να σου δωσει καρτα προσωρινη για να μπορεις να κανεις την δουλεια σου(βεβαια αυτη μπορει να ειναι και καμια φθηνη των 80ευρω δεν το υποχρεωνει καποιος το καταστημα τι καρτα θα δωσει).

διαλεξα το συγκεκριμενο μαγαζι επειδη μενω κοντα και δευτερον υπαρχει ευρωπαικη νομοθεσια για τα προιοντα που δεν δουλευουν σωστα απο την πρωτη μερα και κανενα καταστημα οτι και να ανακοινωνει στην σελιδα του δεν μπορει να τα παρακαμψει.μιλαμε για την ευρωπαικη νομοθεσια. κι εγω να γραψω ορτι θελω καμμια σημασια δεν εχει.

Βάλε αρνητική κριτική στο κατάστημα, περίμενε 1-2 μέρες και ξανά γράψε εδώ. 

Μάλλον να κάνεις copy paste το mail που θα σου στείλουν και θα σου ζητάνε συγγνώμη και πως θα κάνουν οτι μπορούν για να λυθεί το πρόβλημα. 

(Έτυχε με μένα με το συγκεκριμένο κατάστημα πριν από λίγο καιρό) 

μπορεις να μου αναφερεις τι και πως? θα με βοηθησει πολυ να ξερεις.γιατι εαν δεν βρω ακρη θα την κανω την καταγγελια.ο νομος λεει οτι το προιον πρεπει να εχει τις προδιαγραφες που υποσχεται αλλιως μπορεις να παρεις και τα λεφτα σου πισω.οτι και να λεει ο fulgore ειναι ο ευρωπαικος νομος ετσι

Δημοσ.

κανενα καταστημα οτι και να ανακοινωνει στην σελιδα του δεν μπορει να τα παρακαμψει.μιλαμε για την ευρωπαικη νομοθεσια.

Μπορεις να μας ανεβασεις και μας τον ευρωπαικο αυτο νομο που λεει για το DOA?Το οποιο φυσικα ειναι αρχικα του Dead on Arrival,κοινως να μην λειτουργει καν το εν λογω προιον οχι να εχει προβλημα.

Επισης θα ηθελα παρακαλω πολυ και το παραπανω που αναφερω

η asus και η gigabyte δεν αναγνωριζουν DOA? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

Γιατι με αερολογιες δουλεια δεν γινεται.

Η ευρωπαικη νομοθεσια απο οσο ξερω αναφερει μονο για τα τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση που πρεπει να παρεχονται στα προιοντα που πωλουνται εντος Ευρωπης κατι που φυσικα απο τα παραπανω δεν ειδα να σου ειπε οχι το καταστημα.

Οκ η απαντηση του για την καρτα γραφικων οτι θα επιστραφει πισω προφανως και ηταν λαθος,αλλα στο αλλο που ειπε μια χαρα δικιο εχει.

Δημοσ.

Κάθισε ο άλλος και μου παρέθεσε μια ανακοίνωση-προκύρηξη από ένα κατάστημα η οποία δεν έχει νομική ισχύ πουθενά. Και λέει οτι εγώ παραπληροφορω... Πάλι

TS Δίαβασε αυτό 

http://www.capital.gr/oikonomia/1436966/pos-tha-apozimiotheite-an-agorasate-elattomatiko-proion

Είναι μια καλή περίληψη τι ισχύει με βάση τον αστικό κώδικα και το ευρωπαϊκό δίκαιο ή .... βασίσου σε αυτό που σου λέει ο άλλος για τους όρους μιας ιστιοσελίδας που δεν έχουν καμία νομική ισχύ.  

Επίσης

http://www.georgasnet.gr/dikaiomata-katanaloti.html

Είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να αναλάβει τη διαδικασία

• Like 4
Δημοσ.

Κάθισε ο άλλος και μου παρέθεσε μια ανακοίνωση-προκύρηξη από ένα κατάστημα το οποίο δεν έχει νομική ισχύ πουθενα.

Καλα ενταξυ ο καθενας στον κοσμο του κυριολεκτικα. Εβαλα τους ορους χρησης του καταστηματος αγορας και μου λες οτι δεν εχουν νομικη ισχυ?

εγραψα εγω καπου το αντιθετο και δεν το ξερω?Διαβαζετε καθολου τι γραφει ο αλλος ή γραφετε οτι σας ερθει στο κεφαλι?

Αν πχ οντως ειναι προβλημα της καρτας γραφικων και το καταστημα αρνηθει να την στειλει σε αυτην τοτε εκει αλλαζει το πραγμα και παμε αλλου.

Εξακολουθω παντως απο τα παραπανω να μην βρισκω που αναγραφεται οτι τα καταστημα ειναι υποχρεωμενα(και για ποσες μερες ισχυει κιολας)το DOA.

Δημοσ.

μπορεις να μου αναφερεις τι και πως? θα με βοηθησει πολυ να ξερεις.γιατι εαν δεν βρω ακρη θα την κανω την καταγγελια.ο νομος λεει οτι το προιον πρεπει να εχει τις προδιαγραφες που υποσχεται αλλιως μπορεις να παρεις και τα λεφτα σου πισω.οτι και να λεει ο fulgore ειναι ο ευρωπαικος νομος ετσι

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα σου πω πως το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει τα πάντα για να γλιτώσει κακές κρητικές, μέχρι που σου στέλνει κάποιο "δώρο" με σκοπό να σβήσεις την κρητική. Αυτό λέει πολλά. 

Μίλα με asus και gigabyte όπως σου έγραψαν πάνω και στείλτα εκεί απευθείας. Δεν θα χρεωθείς την αποστολή νομίζω. 

Δημοσ.

Μίλα με asus και gigabyte όπως σου έγραψαν πάνω και στείλτα εκεί απευθείας. Δεν θα χρεωθείς την αποστολή νομίζω. 

Εισαι σιγουρος οτι Asus και gigabyte δεχονται απευθειας προιοντα που δεν εχουν αγοραστει κατευθειαν απο αυτες προς rma αφου εχουν αγοραστει απο πωλητη?

Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα σου πω πως το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει τα πάντα για να γλιτώσει κακές κρητικές,

Αυτο δεν το γνωριζω να πω την αληθεια(βασικα δεν εχω αγορασει τιποτα απο το εν λογω καταστημα),αλλα το εχω δει γενικα οτι τα σκρουτζομαγαζα κοιταζουν παρα πολυ τις αρνητικες κριτικες,αφου το skroytz ειναι η μονη πηγη διαφημισης που εχουν εναντι του ανταγωνισμου. Δεν προκειται σχεδον ποτε να δουμε καποιο μικρο σκρουτζομαγαζο σε διαφημιση στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Καλα ενταξυ ο καθενας στον κοσμο του κυριολεκτικα. Εβαλα τους ορους χρησης του καταστηματος αγορας και μου λες οτι δεν εχουν νομικη ισχυ?

Όχι  δεν έχει νομική ισχύ μια τέτοια σκουπιδο-ανακοίνωση οι όροι της οποίας δεν υπογράφηκαν από κανέναν συμβαλλόμενο. Ακόμα και αυτό να είχε γίνει υπερέχει το ευρωπαικό δίκαιο και ο Αστικός Κώδικας τα οποία ρητά αναφέρουν τα δικαιώματα ενός καταναλωτή σε περίπτωση που ΟΝΤΩΣ το προιόν είναι ελαττωματικό. 

• Like 7
Δημοσ.

Όχι  δεν έχει νομική ισχύ μια τέτοια σκουπιδο-ανακοίνωση οι όροι της οποίας δεν υπογράφηκαν από κανέναν συμβαλλόμενο. Ακόμα και αυτό να είχε γίνει υπερέχει το ευρωπαικό δίκαιο και ο Αστικός Κώδικας τα οποία ρητά αναφέρουν τα δικαιώματα ενός καταναλωτή σε περίπτωση που ΟΝΤΩΣ το προιόν είναι ελαττωματικό.

Αυτοι ειναι οι οροι χρησης του καταστηματος που ο αλλος οταν παει και υπογραφει τους αποδεχεται. Προφανως και δεν καταπατουν κανενα κωδικα ή Ευρωπαικο δικαιο απο την στιγμη που αναγραφει οτι ισχυουν οι εγγυησεις των κατασκευαστων οπως ειναι και το σωστο/λογικο.

Αρα δεν μπορω να καταλαβω σε τι αναφερεσαι και γιατι επιμενεις κιολας.

Ουτε αλλωστε ειδα το καταστημα να αρνηθηκε το rma.

Ειδικα στην περιπτωση που υπαρχει και επικοινωνια με την Asus,ο ts οφειλει να παει απο το καταστημα και να δωσει την καρτα να την στειλουν στην Asus.

Ξαναδιαβασε τι εγραψε ο αλλος.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1 ΜΗΝΑ!!!

ειδες πουθενα να αρνουνται να στειλουν την καρτα ή να του λενε να την στειλει αυτον?Αν ισχυε αυτο τοτε ναι θα αλλαζαν καποια πραγματα.

Εγω ζητησα link για αυτο εδω και link που να λεει οτι ειναι υποχρεωμενοι ολοι οι πωλητες να παρεχουν doa και για ποσες μερες δεν πηρα.

Είναι υποχρεωμένοι για DOA. Δεν είναι στο χέρι τους. 

Asus και στην Gigabyte να σου κάνουν DOA αυτοί και όσο για το μαγαζί καταγγελίες παντού. Ντροπή τους αν ισχύουν αυτά...

Επισης ζητησα και link που Asus και Gigabyte δεχονται τα προιοντα που δεν εχουν αγοραστει απο αυτους για rma και παρεχουν και Doa και παλι link δεν πηρα.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη κατι τετοιες καταστασεις ειναι "ου μπλεξεις", ο,τι ειναι να κανεις κανε το οσο πιο γρηγορα γινεται παντως.. Ζορισε τους, ριξε καντιλια δεν ξερω τι αλλα ειναι ντροπη  για κατακαινουργιο μηχανημα απο την πρωτη ωρα να εχει προβλημα και αυτοι να σου το παιζουν Κινεζοι.

Εγω μαλλον θα τους το πηγαινα πισω κατευθειαν και θα τους εδινα ενα μικρο περιθωριο να μου το επιστρεψουν πληρως λειτουργικο αλλιως η΄τα λεφτα μου πισω  η΄θα τους επαιρνε ο διαολος! Συγκεντρωσε στοιχεια, να φαινεται το προβλημα  κτλ κτλ κτλ και δειξτους οτι εισαι τοσο τρελαμμενος που μεχρι και μηνυση θα τους κανεις κι εφοσον τους δειξεις οτι τους εχεις απο παντου πιασμενους, παιξε τους οπως πρεπει..

• Like 3
Δημοσ.

Κάθισε ο άλλος και μου παρέθεσε μια ανακοίνωση-προκύρηξη από ένα κατάστημα η οποία δεν έχει νομική ισχύ πουθενά. Και λέει οτι εγώ παραπληροφορω... Πάλι

TS Δίαβασε αυτό 

http://www.capital.gr/oikonomia/1436966/pos-tha-apozimiotheite-an-agorasate-elattomatiko-proion

Είναι μια καλή περίληψη τι ισχύει με βάση τον αστικό κώδικα και το ευρωπαϊκό δίκαιο ή .... βασίσου σε αυτό που σου λέει ο άλλος για τους όρους μιας ιστιοσελίδας που δεν έχουν καμία νομική ισχύ.  

Επίσης

http://www.georgasnet.gr/dikaiomata-katanaloti.html

ευχαριστω petranthe.να και καποιος που βοηθαει αληθινα με κατανοηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...