Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει αν ειναι εφικτο να αλλαξω τα ηχεια σε ενα παλιο Α300 8ετιας που εχουν διαλυθει λογω παλαιοτητας? Υπαρχουν καπως ανταλακτικα η σχετικα σαιτ? Ευχαριστω.  :-D

Δημοσ.

Πριν καιρο που ειχα ρωτησει σε επισημο service δεν υπαρχουν γενικα ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο φορητο λογο παλαιοτητας ! απο εκει και μετα θα βρεις κατι σιγουρα σε μεταχειρισμενο 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο λαπτοπ και εμένα έχουν διαλυθεί τελείως, δεν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά εκτώς αν το βρεις ολόκληρο στις αγγελίες (ή απο εξωτερικό). Θα σου πρότεινα όπως έκανα και εγώ να πάρεις εξωτερικά. Είναι πολύ καλο λαπτοπακι παντως τόσα χρόνια το έχω μόνο ένα καθαρισματάκι από σκόνες εσωτερικά κάθε χρόνο και είναι gg

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο λαπτοπ και εμένα έχουν διαλυθεί τελείως, δεν βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά εκτώς αν το βρεις ολόκληρο στις αγγελίες (ή απο εξωτερικό). Θα σου πρότεινα όπως έκανα και εγώ να πάρεις εξωτερικά. Είναι πολύ καλο λαπτοπακι παντως τόσα χρόνια το έχω μόνο ένα καθαρισματάκι από σκόνες εσωτερικά κάθε χρόνο και είναι gg

χαχα ναι οντως. δεν θελω να το πεταξω με τπτ. επισημως εκλεισα 9 χρονια με μονη αλλαγη δισκο κ λογισμικο. :-)

αλλα για εξωτερικα δεν εχω ιδεα. Συνδεση απλα στην εξοδο για τα ακουστικα? Εχεισ  να μ στειλεις κανα λινκ απο καποιο για να καταλαβω? θενξ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

used φαίνονται στην δεύτερη φωτό

καινούρια δεν θα βρεις μετά από τόσα χρόνια

ρίξε μια ματιά στις αγγελίες του site για κάναν που έχει ανταλλακτικά από τέτοιο μοντέλο για να γλιτώσεις χρήματα

Δημοσ.

Μου πε εσπασε η μεμβρανη?χαρτι?κατι τετοιο

Υπάρχει "πατέντα" με βενζινόκολλα..έχω σώσει με αυτόν τον τρόπο ηχεία(laptop) που έχουν σπάσει περιμετρικά 

• Like 1
Δημοσ.

Με βενζινόκολλα δεν κάνει απόσβεση λόγω ελαστικότητας;

Θα το δοκιμάσω όπως και να έχει για να δω τα αποτελέσματα.

Με ξυλόκολλα φαντάζομαι θα χάνει το μπάσο λόγω σκληρότητας από την άλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...