SotosL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα , μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να πάρω μια βοήθεια από εδώ μέσα λoiπον έχω το εξής PC System:Windows 10 Pro Cpu:AMD phenom ll X4 965 3,40 Ghz Cpu Cooler: μαμίσια Gpu:MSI R6770 MD1GD5 1GB HDD:1TB TOSHIBA Ram:8,00GB Corsair DDR3 1600 Mhz Case:CASE BITFENIX NOVA MIDI-TOWER - BLACK WINDOW Case Fans:BITFENIX SPECTRE 120MM FAN - BLACK ( 2 Μπροστά Βάζουν 1 πίσω βγάζει) Motherboard:ASUSTeK Computer INC. M5A78L LE Η θερμοκρασίες μου φτάνουν περίπου όταν παίζω Games 85 GPU 75-80 CPU 70 Motherboard δεν ξέρω γιατί αλλά έβαλα το σύστημα μου και στο παλειώ μου κουτί που είναι λίγο πιο μεγάλο και πάλι τίποτα έχω αλλάξει πάστα πρόσφατα πριν 1 εβδομάδα περίπου επίσης άλλαξα την κάρτα πριν 2 μέρες μου την έδωσε ένας φίλος μου επειδή η δική μου έφτανε 95-100 βαθμούς και μου έδωσε και έναν ολόιδιο CPU για να δούμε αν είχε κάτι ο δικός μου.Ευχαριστώ όποιον/α με βοηθήση περιμένω να δω τι έχετε να μου πείτε
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Προσπαθησε οταν γραφεις ενα προβλημα,να εισαι σαφης,για να καταλαβαινουμε και εμεις οι υπολοιποι ωστε να σε βοηθησουμε. Απο αυτα που εγραψες: 1. Με ποιο προγραμμα ειδες τις συγκεκριμενες θερμοκρασιες που αναφερεις? 2.Απο ποτε αρχισες να βλεπεις τοσο μεγαλες θερμοκρασιες? Πριν τι θερμοκρασιες ειχες? 3. Γραφεις οτι αλλαξες καρτα επειδη η δικη σου εφτανε 95 -100 βαθμους. Ποια ηταν αυτη? Ιδια με αυτη που εχεις τωρα η σου εδωσε αλλη ο φιλος σου? Τον δικο σου τον επεξεργαστη τον ελεγξε ο φιλος σου που σου εδωσε τον ολοιδιο? Τι θερμοκρασιες ειχε αυτος? Απαντησε σε αυτα να βγαλουμε ακρη τι ακριβως θελεις να πεις και μετα την αποκρυπτογραφηση βλεπουμε. 4
Alexlooker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 προσωρινα αφαιρεις τον εναν ανεμιστηρα εισαγωγης καλυτερη λυση ενας ανεμιστηρας εξαγωγης 1300-1500rpm μονο (αφαιρεσεις ολους τους εισαγωγης fan) ελπιζω το τροφοδοτικο χαμηλα, να ρουφαει αερα... προσωρινα αφαιρεις τον εναν ανεμιστηρα εισαγωγης καλυτερη λυση ενας ανεμιστηρας εξαγωγης 1300-1500rpm μονο (αφαιρεσεις ολους τους εισαγωγης fan) ελπιζω το τροφοδοτικο χαμηλα, να ρουφαει αερα... για μαμα ψυκτρα, εχεις λογικες θερμοκρασιες.
SotosL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Senior Member 1.Speecy 2,πριν 2 εβδομάδα που είπα να δω τι θερμοκρασίες πιάνω και από τότε έχω προβληματιστεί 3.Geforge GT 630 τελικά για τον επεξεργαστή ήτανε ίδιες ι θερμοκρασίες προσωρινα αφαιρεις τον εναν ανεμιστηρα εισαγωγης καλυτερη λυση ενας ανεμιστηρας εξαγωγης 1300-1500rpm μονο (αφαιρεσεις ολους τους εισαγωγης fan) ελπιζω το τροφοδοτικο χαμηλα, να ρουφαει αερα... για μαμα ψυκτρα, εχεις λογικες θερμοκρπ προσωρινα αφαιρεις τον εναν ανεμιστηρα εισαγωγης καλυτερη λυση ενας ανεμιστηρας εξαγωγης 1300-1500rpm μονο (αφαιρεσεις ολους τους εισαγωγης fan) ελπιζω το τροφοδοτικο χαμηλα, να ρουφαει αερα... για μαμα ψυκτρα, εχεις λογικες θερμοκρασιες. προστοπαρων το έχω ανοιχτο Προσπαθησε οταν γραφεις ενα προβλημα,να εισαι σαφης,για να καταλαβαινουμε και εμεις οι υπολοιποι ωστε να σε βοηθησουμε. Απο αυτα που εγραψες: 1. Με ποιο προγραμμα ειδες τις συγκεκριμενες θερμοκρασιες που αναφερεις? 2.Απο ποτε αρχισες να βλεπεις τοσο μεγαλες θερμοκρασιες? Πριν τι θερμοκρασιες ειχες? 3. Γραφεις οτι αλλαξες καρτα επειδη η δικη σου εφτανε 95 -100 βαθμους. Ποια ηταν αυτη? Ιδια με αυτη που εχεις τωρα η σου εδωσε αλλη ο φιλος σου? Τον δικο σου τον επεξεργαστη τον ελεγξε ο φιλος σου που σου εδωσε τον ολοιδιο? Τι θερμοκρασιες ειχε αυτος? Απαντησε σε αυτα να βγαλουμε ακρη τι ακριβως θελεις να πεις και μετα την αποκρυπτογραφηση βλεπουμε. 1.Speecy 2,πριν 2 εβδομάδα που είπα να δω τι θερμοκρασίες πιάνω και από τότε έχω προβληματιστεί 3.Geforge GT 630 τελικά για τον επεξεργαστή ήτανε ίδιες ι θερμοκρασίες
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 1.Speecy 2,πριν 2 εβδομάδα που είπα να δω τι θερμοκρασίες πιάνω και από τότε έχω προβληματιστεί 3.Geforge GT 630 τελικά για τον επεξεργαστή ήτανε ίδιες ι θερμοκρασίες Λοιπον η μαμισια ψυκτρα δεν ειναι επαρκης και ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ζεσταινεται ειδικα το καλοκαιρι. Το κουτι σου ειναι εμφανισημο,αλλα οι 2 μπροστινοι ανεμιστηρες επειδη ειναι κλειστο το κουτι μπροστα,δεν μπορουν να κανουν καλη δουλεια. Και στην καρτα οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες αλλα οχι πολυ περισσοτερο απο το φυσιολογικο με βαση οτι αυτες τις τελευταιες μερες εχει ζεστη. Εν τω μεταξυ η μητρικη σου ειναι απο τις φτηνες και εχει τα χρονακια της οποτε και εκει οι θερμοκρασιες ειναι αναμενομενες. Πριν σου προτεινω μια βοηθητικη λυση,σκεφτεσαι μηπως να κανεις αναβαθμιση στο αμεσο μελλον? 1
SotosL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Λοιπον η μαμισια ψυκτρα δεν ειναι επαρκης και ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ζεσταινεται ειδικα το καλοκαιρι. Το κουτι σου ειναι εμφανισημο,αλλα οι 2 μπροστινοι ανεμιστηρες επειδη ειναι κλειστο το κουτι μπροστα,δεν μπορουν να κανουν καλη δουλεια. Και στην καρτα οι θερμοκρασιες ειναι υψηλες αλλα οχι πολυ περισσοτερο απο το φυσιολογικο με βαση οτι αυτες τις τελευταιες μερες εχει ζεστη. Εν τω μεταξυ η μητρικη σου ειναι απο τις φτηνες και εχει τα χρονακια της οποτε και εκει οι θερμοκρασιες ειναι αναμενομενες. Πριν σου προτεινω μια βοηθητικη λυση,σκεφτεσαι μηπως να κανεις αναβαθμιση στο αμεσο μελλον? yep
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 yep Τοτε αν ειναι ετσι,πες μου μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για κουτι. Θα ηταν καλο να πουλησεις αυτο εδω στις αγγελιες του ινσομνια και να βαλεις ενα μiκρο ποσο να αγορασεις ενα καινουργιο με καλυτερο cooling. Επισης καλο θα ηταν να αγορασεις μια καλη ψυκτρα που θα μπορεσεις να την χρησιμοποιησεις στο μελλον και με αλλο,καινουργιο επεξεργαστη. Δεν χρειαζεται να δωσεις πολλα χρηματα για αυτα τα δυο,υπαρχουν καλα κουτια σε φτηνες τιμες.
SotosL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Τοτε αν ειναι ετσι,πες μου μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις για κουτι. Θα ηταν καλο να πουλησεις αυτο εδω στις αγγελιες του ινσομνια και να βαλεις ενα μiκρο ποσο να αγορασεις ενα καινουργιο με καλυτερο cooling. Επισης καλο θα ηταν να αγορασεις μια καλη ψυκτρα που θα μπορεσεις να την χρησιμοποιησεις στο μελλον και με αλλο,καινουργιο επεξεργαστη. Δεν χρειαζεται να δωσεις πολλα χρηματα για αυτα τα δυο,υπαρχουν καλα κουτια σε φτηνες τιμες. Εγώ σκέφτομαι αυτό http://www.skroutz.gr/s/6267147/OEM-Gamer-U1.html για CPu cooler δεν ξέρω
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγώ σκέφτομαι αυτό http://www.skroutz.gr/s/6267147/OEM-Gamer-U1.html για CPu cooler δεν ξέρω Ναι αυτο εναι καλο σχεδιαστικα,.εχει και 2 θεσεις για 12αρηδες ανεμιστηρες στην ραχη,στο πανω μερος του ουτιου που θα κανουν πολυ καλη δουλεια να διωχνουν ζεστο αερα εξω απο το κουτι. Για cpu cooler ριχνε ματιες στις αγγελιες για να παρεις και πιο φτηνα,ψαχνεις για ενα με 4 heatpipes χαλκου,σαν το Coolermaster 212. Αυτο στην αγορα κινειται απο 30 - 40 ευρω οποτε εδω στα μεταχειρισμενα μπορει να το βρεις 20 ευρω.
SotosL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Ναι αυτο εναι καλο σχεδιαστικα,.εχει και 2 θεσεις για 12αρηδες ανεμιστηρες στην ραχη,στο πανω μερος του ουτιου που θα κανουν πολυ καλη δουλεια να διωχνουν ζεστο αερα εξω απο το κουτι. Για cpu cooler ριχνε ματιες στις αγγελιες για να παρεις και πιο φτηνα,ψαχνεις για ενα με 4 heatpipes χαλκου,σαν το Coolermaster 212. Αυτο στην αγορα κινειται απο 30 - 40 ευρω οποτε εδω στα μεταχειρισμενα μπορει να το βρεις 20 ευρω. ευχαριστώ και κατι ακόμα πιστευβης μετά από αυτό θα έχω διαφορά καθόλου ? και ι GPU γιατι φτάνει 80-85 θα κρυωσει και αυτή ?
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 ευχαριστώ και κατι ακόμα πιστευβης μετά από αυτό θα έχω διαφορά καθόλου ? και ι GPU γιατι φτάνει 80-85 θα κρυωσει και αυτή ? Σιγουρα θα βελτιωθουν οι θερμοκρασιες σου και το υλικο που θα παρεις (κουτι και ψυκτρα)θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και σε μελλοντικη αναβαθμιση,οποτε δεν εχεις κατι να χασεις.
SotosL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σιγουρα θα βελτιωθουν οι θερμοκρασιες σου και το υλικο που θα παρεις (κουτι και ψυκτρα)θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και σε μελλοντικη αναβαθμιση,οποτε δεν εχεις κατι να χασεις. μου είπε ένας φίλος μου ότι έχει κουτί να μου δόση αλλα δεν θυμάται αν εχει πάνω στο κουτί ανεμιστίρες αυτο που θυμάται είναι ότι έχει 2 μπροστά 1 πίσω και 2 στα πλάγια πάνω δεν θυμάται αν έχει πάνω, νομίζω αφού θα μου βγεί Free και έχει 2 στο πορτάκι ότι είναι Coble εσεί τι λες ?
benign Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 μου είπε ένας φίλος μου ότι έχει κουτί να μου δόση αλλα δεν θυμάται αν εχει πάνω στο κουτί ανεμιστίρες αυτο που θυμάται είναι ότι έχει 2 μπροστά 1 πίσω και 2 στα πλάγια πάνω δεν θυμάται αν έχει πάνω, νομίζω αφού θα μου βγεί Free και έχει 2 στο πορτάκι ότι είναι Coble εσεί τι λες ? Μηπως μπορει να σου πει ποιο ακριβως ειναι για να το δουμε απο το ιντερνετ?
HotShot84 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Συγνωμη εχεις μια GT630 και σου φθανει τοσο? Δεν εχει ανεμιστηρα επανω στην ψυκτρα της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα