Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εδώ και λίγες μέρες σε καινούργιο pc με clean install Windows 10 όλα τα παιχνίδια που είναι παλιά δηλαδή δεν υποστηρίζουν directΧ 12 μου έβγαζαν πάντα το σφάλμα oxcooooo7b.

Δοκίμασα τα πάντα που είδα στο διαδυκτιο δηλαδή να περάσω ξανά direct x visual studio κλπ κλπ τίποτα.

Τελικά δεν ξέρω πως μου ήρθε και δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση των παιχνιδιών (bayonetta, dragon age inquition, Divinity original sin) σε safe mode και έπιασε.

Τελικά μήπως είναι καλύτερη η εγκατάσταση σε ασφαλής λειτουργία ?

Δημοσ.

Ιδιότητες -> Συμβατότητα -> Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας και δοκίμασε XP ή 7 ;)

Αυτό το έχω κάνει όπως όλα όσα υπάρχουν στο διαδυκτιο το μόνο που πιάνει είναι η εγκατάσταση σε safe mode πως το εξηγείς ?

Δημοσ.

Αυτό το έχω κάνει όπως όλα όσα υπάρχουν στο διαδυκτιο το μόνο που πιάνει είναι η εγκατάσταση σε safe mode πως το εξηγείς ?

επειδη βλεπω υπαρχει καποιο θεμα σοβαρο ,κανε μια νεα εγκατασταση των windows ,αφησε να κανει ολες τις ενημερωσεις /επανεκκινησεις που απαιτουνται

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10.

προτιμοτερο ειναι να μην εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και να βαλεις το δισκακι η τα δισκακια μητρικης γραφικων και εγκατασταση αυτων,μετα συνδεσε το καλωδιο κανε τις ενημερωσεις

Δημοσ.

Μετά που θα κάνεις την εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία, παίζει το παιχνίδι σε κανονική λειτουργία;

Πάντως στα 10άρια (creators) που έχω από καθαρό φορμάτ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Και παίζω συνήθως μόνο παλιά παιχνίδια.

Αυτά τα παιχνίδια τα έχεις σε iso, dvd ή σαν αρχεία σε φάκελο;

Η εγκατάσταση είναι σαν τα αυθεντικά setup ή είναι τίποτα rg mechanic ή αρχεία αποσυμπίεσης;

Δημοσ.

Μετά που θα κάνεις την εγκατάσταση σε ασφαλή λειτουργία, παίζει το παιχνίδι σε κανονική λειτουργία;

Πάντως στα 10άρια (creators) που έχω από καθαρό φορμάτ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Και παίζω συνήθως μόνο παλιά παιχνίδια.

Αυτά τα παιχνίδια τα έχεις σε iso, dvd ή σαν αρχεία σε φάκελο;

Η εγκατάσταση είναι σαν τα αυθεντικά setup ή είναι τίποτα rg mechanic ή αρχεία αποσυμπίεσης;

ναι παιζουν κανονικα χωρις να εχω θεμα, είναι σε φακελο κτεβασμενα σε διαφορες διανομες πχ cpy .

Εγω τα περασα δυο φορες και παλι τα ιδια αλλα εχω την 1703 δεν μου εχει ερθει ακομα η creators

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...