georgepppo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Θα συνεχίσουν για πολύ να κυκλοφορούν δίσκους 128gb και 256gb ; Χωρητικότητες εποχών 2003 και βγάλε . Τότε όμως ήταν και ικανοποιητικές, γιατί η εγκατάσταση ενός game ήταν 3gb το πολύ , όχι 60gb man σου έχω μια λύση που θα τρίβεις τα μάτια σου, πλήρωσε για τα περισσότερα gb τόσο απλό. αν εσύ θες να φορτώσεις όλα τα program files στον ssd πλήρωσε το αντίτιμο και σταμάτα τις παπαγιες για τους φτηνούς ssd που βάζει ο κοσμάκης για το λειτουργικό και 5 πραγματάκια να τρέχουν σφαίρα. επίσης άλλη άπαιχτη λύση είναι να βάλεις ένα κουτάκι με κάτι plates που στροφάρουν και μαγνητίζονται, αυτό λέγεται σκληρός δίσκος και έχεις terrabyte με κάτω απο 100 ευρώ. 3 χρόνια πριν, όταν η Micron είχε επιλέξει να κάνει κάτι παρόμοιο, πέσανε όλοι να τη φάνε, παρόλο που είχε μνήμες MLC. Εν έτη 2017 η Plextor (Liteon rebranded) το λανσάρει σαν πρωτοτυπία για "οικονομικούς SSD"? Ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω. 62 ευρώ για 128άρη low budget SSD είναι εξωφρενικό ποσό. Πάνω από 40 δε θα έπρεπε να πωλείται ένας τέτοιος, διαφορετικά δεν είναι οικονομικός... o 128 μόνος του δεν καλύπτει για μένα, θες και έναν σκληρό για αποθήκη που δεν σε νοιάζει κιόλας να διαβάζει με 500mb/s για ταινίες,φωτογραφίες ,μουσικές και σαβούρα. στα 80κάτι νομίζω ξεκινάνε οι 240gb άρα ο 128 είναι λίγο off εκ των πραγμάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Αρκετά οικονομική πρόταση γεμάτη θετικές προεκτάσεις για τον μέσο χρήστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1122@ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 τοσο εχουν οι ssd στις περισσοτερες εταιρειες ποια οικονομικη λυση λενε αυτοι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μυρίζει διαφημιστικό ........ Μας δώσατε την χαρά κύριοι του insomnia και μας την πήρατε πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μιας και μιλαμε για οικονομικους ssd, πως και καποια κινεζικη εταιρια δεν εχει βγαλει καποιο πραγματικα οικονομικο μοντελο.(σε κινεζομαγαζα) πχ 128GB 25-30ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 o μονος λογος που κοιταζω για 128GB ειναι... οτι δεν βρισκω πια 64GB που να αξιζουν.Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου δεν ειναι ουτε gamers ουτε φωτογραφοι. Για υπολογιστες γραφειων, καταστηματων και λαπτοπ για σερφαρισμα/office τα 64-128GB ειναι υπεραρκετα. Τωρα αν καποιος θελει να αποθηκευει σε SSD τις τσοντες, τα πειρατικα παιχνιδια/ταινιες/μουσικη θα πρεπει να πληρωσει. Αλλιως τα κραταει σε μηχανικους δισκους ή απλα τα αποκταει νομιμα και δεν ειναι απαραιτητη η τοπικη αποθηκευση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ναι ρε παιδιά, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Και εγώ στο netbook μου έχω έναν αρχαίο ocz agility 60 gb, το χρησιμοποιώ μόνο για σερφάρισμα και τερματικό εργασίας, με linux mint, και τα αρχεία μου να βρίσκονται σε άλλο pc, file server. Μόνο τα 15 gb χρησιμοποιώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 man σου έχω μια λύση που θα τρίβεις τα μάτια σου, πλήρωσε για τα περισσότερα gb τόσο απλό. αν εσύ θες να φορτώσεις όλα τα program files στον ssd πλήρωσε το αντίτιμο και σταμάτα τις παπαγιες για τους φτηνούς ssd που βάζει ο κοσμάκης για το λειτουργικό και 5 πραγματάκια να τρέχουν σφαίρα. επίσης άλλη άπαιχτη λύση είναι να βάλεις ένα κουτάκι με κάτι plates που στροφάρουν και μαγνητίζονται, αυτό λέγεται σκληρός δίσκος και έχεις terrabyte με κάτω απο 100 ευρώ. χαχα ελα ντε δλδ τι θελουν μερικοι ουτε γω μπορω να καταλαβω. Υπαρχουν και οι hybrid σαν μεση λυση με μικρο ακομα cache η αληθεια ειναι , 8-10 gb αλλα βελτιωνει αρκετα τους χρονους φορτωσης ειδικα για τα αρχεια που χρησιμοποιουνται συνεχεια και τα τοποθετει ο δισκος αυτοματα σαν high priority. Ο baracuda που κοιτουσα πριν λιγες μερες στα 7200rpm και 8gb ssd cache σε 1 terrabyte χωρητικοτητα κοστιζε 80 κατι ευρω! Οι τυποι θελουν να φορτωνουν και τα αρχεια notepad απο τον ssd μαλλον, δεν υπαρχει σωτηρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 χαχα ελα ντε δλδ τι θελουν μερικοι ουτε γω μπορω να καταλαβω. Υπαρχουν και οι hybrid σαν μεση λυση με μικρο ακομα cache η αληθεια ειναι , 8-10 gb αλλα βελτιωνει αρκετα τους χρονους φορτωσης ειδικα για τα αρχεια που χρησιμοποιουνται συνεχεια και τα τοποθετει ο δισκος αυτοματα σαν high priority. Ο baracuda που κοιτουσα πριν λιγες μερες στα 7200rpm και 8gb ssd cache σε 1 terrabyte χωρητικοτητα κοστιζε 80 κατι ευρω! Οι τυποι θελουν να φορτωνουν και τα αρχεια notepad απο τον ssd μαλλον, δεν υπαρχει σωτηρια! o 128gb ssd είναι χρήσιμος σε κάποιον που έχει ένα pc με σκληρό, που θα περάσει το λειτουργικό και ένα office μέσα να τρέχουν σφαίρα και όλα μέλι γάλα και έχεις και 60gb ελεύθερα στον ssd , αν είσαι απαιτητικός χρήστης πχ εγώ δουλεύω inventor,3ds max,ps,premier που είναι απο την φύση τους βαριά προγράμματα και το Loading/workflow είναι πολύ βαρύ εκ των πραγμάτων (όχι για το Ps τόσο), θέλω να τα έχω σε ssd για να μην κάνει δέκα μέρες το πρόγραμμα να δουλέψει, εγώ πλήρωσα 105 ευρώ για hyper x 240gb, το θέλω για δουλειά=> θέλω επιδόσεις=> πλήρωσα κάτι παραπάνω , o άλλος που δουλεύει 5 πραγματάκια η είναι gamer μπορεί με 60 ευρώ να βάλει ένα 128άρι. και ο ssd για gaming θες τουλάχιστον 500gb κακά τα ψέματα όταν τα περισσότερα παιχνίδια πλέον έχουν programmfiles 30+ gb,αλλά αν δεν θες να ξυλωθείς απλά περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα στο loading. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα