Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια αναβάθμιση του υπολογιστή μου και θέλω να βάλω τον Ryzen 5 1600x και θέλω προτάσεις για μιτρικη και ραμ... Επίσης αν η ψηχτρα που έχω της coolermaster hyper 212 evo θα έχω κάποιο πρόβλημα... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα ήθελα μια αναβάθμιση του υπολογιστή μου και θέλω να βάλω τον Ryzen 5 1600x και θέλω προτάσεις για μιτρικη και ραμ... Επίσης αν η ψηχτρα που έχω της coolermaster hyper 212 evo θα έχω κάποιο πρόβλημα... Ευχαριστώ

Πόσα χρήματα δύνασαι να διαθέσεις για μητρική και ram ; Επίσης τον 1600x τον έχεις ήδη ; 

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα έτσι ώστε κατόπιν διατύπωσης των αναγκών σου και των χρημάτων που δύνασαι να δαπανήσεις να λάβεις την καλύτερη δυνατή πρόταση για αναβάθμιση.

2 πραματα ζηταει ο ανθρωπος οχι ολοκληρη συνθεση

• Like 1
Δημοσ.

2 πραματα ζηταει ο ανθρωπος οχι ολοκληρη συνθεση

Το είδα κάπως βιαστικά αυτό που έγραψε ο ts αν και δεν θα έπρενε να δράσω τόσο γρήγορα, συμφωνώ σε αυτό που λες (θα διορθώσω το μήνυμα έτσι ώστε να είναι σχετικό). Ας μας πει λοιπόν πόσα δίνει για board-cpu και ram και κυρίως τι τροφοδοτικό έχει. Επίσης κάτι που τώρα το είδα ο 1600x δεν αξίζει, έρχεται πιο ακριβά και χωρίς καν ψύκτρα, ο 1600 έρχεται με την wraith spire και ανεβαίνει σε κλόκια όσο και ο x, οπότε ο 1600 συμφέρει.

Δημοσ.

Το είδα κάπως βιαστικά αυτό που έγραψε ο ts και συμφωνώ σε αυτό που λες (θα διορθώσω το μήνυμα έτσι ώστε να είναι σχετικό). Ας μας πει λοιπόν τι parts έχει τώρα και μέχρι πόσα δίνει για board-cpu και ram. Επίσης κάτι που τώρα το είδα ο 1600x δεν αξίζει, έρχεται πιο ακριβά και χωρίς καν ψύκτρα, ο 1600 έρχεται με την wraith spire και ανεβαίνει σε κλόκια όσο και ο x, οπότε ο 1600 συμφέρει.

Εχει ψυκτρα απλα πρεπει να παρει το am4 bracket, λογικα επειδη εχει και Χ θα θελει να τον clockarei

Δημοσ.

Εχει ψυκτρα απλα πρεπει να παρει το am4 bracket, λογικα επειδη εχει και Χ θα θελει να τον clockarei

Σωστός αλλά τουλάχιστον να μας πει πόσα δίνει για mobo και ram αλλά και αν έχει ήδη τον 1600x (λογικά πρέπει όπως λες και εσύ να τον έχει ήδη αγοράσει μιας και τον αναφέρει), αναμένουμε απάντηση ! 

Δημοσ.

Μητρικάρα η Strix , Και στην τιμή αυτή Super.

Σε μεγαλύτερες τιμές , σε πιάνει ένα παράπονο που αν την πάριες δεν έχεις X370. 

Αυτό το έχετε δει ?

Ενα από τα μοντέλα της ASUS παρέα με έναν από τους AMD RYZEN σε προνομιακή τιμή. :-D

https://www.mindfactory.de/Highlights/ASUS_AMD_Everspace_Bundle/new/true

post-239659-0-12322100-1497631205_thumb.png

Δημοσ.

Τροφοδοτικό έχω το evga 500watt και επίσης δεν έχω ούτε τον επεξεργαστή...Το μπάτζετ του διαθέτω είναι μαζί 400...Επίσης η κάρτα μου είναι msi r9 380 gaming

Δημοσ.

Προς το παρόν τι επεξεργαστή έχεις και σε περιορίζει ; Θέλω να πω η αναβάθμιση που θα κάνεις τι στόχο θα έχει ; Αν πχ θες gaming και έχεις ήδη ένα καλό cpu κάρτα πρέπει να αλλάξεις και όχι cpu, αν πάλι χρειάζεσαι επεξεργαστική ισχύ θα χρειαστείς κοντά 500 ευρώ για να πας σε λύση 1600 + αξιοπρεπές mobo + 16gb ram (εκτός αν βάλεις 8gb τότε κάνεις δουλειά με 400). Μένει λοιπόν να μας πεις τον προορισμό του συστήματος, έτσι θα βγει άκρη.

Δημοσ.

Μητρικάρα η Strix , Και στην τιμή αυτή Super.

Σε μεγαλύτερες τιμές , σε πιάνει ένα παράπονο που αν την πάριες δεν έχεις X370. 

Την έχω βάλει στο μάτι εδώ και κάτι μέρες, πακετάκι με τον 1700 στα 400ε.

Ξέρουμε όμως τι VRM φοράει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...