Προς το περιεχόμενο

Anno 1503 - The new world

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Molis to phra. Ti gnomh exete? Edniaferon deixnei me thn proth matia pou tou riksa.

Epishs, eida oti exoun bgei 2 expansions. To Anno 1503 - Treasures Monsters and Pirates, kai to Anno 1602. Gi auta ti gnomh exete?

Y.G. Na shmeioso oti eimai trellos fan tou Age of Empires 2 (to theoro akseperasto) kai tou Warcraft 3 (theiko). Epishs brhka poly endiaferonta ta ypoloipa (Age of Mythology, Rise of Nations, Cossacks, k.t.l.). Me bash auta ta dedomena, ti elpides yparxoun na mou aresei to Anno kai ta expansion tou? :shock: :shock: :?:

Δημοσ.

Αν και δεν έχω παίξει το παιχνίδι, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από συναδέλφους μου στο περιοδικό... Μια διευκρίνιση μόνο: Το Anno 1602, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι expansion, αλλά παλαιότερο παιχνίδι...

Δημοσ.
Μια διευκρίνιση μόνο: Το Anno 1602, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι expansion, αλλά παλαιότερο παιχνίδι...

Πράγματι. Χθες το ανακάλυψα αυτό κοιτώντας σε διάφορα φόρουμ για το παιχνίδι αυτό. Είναι πράγματι δύσκολο αλλά αξίζει να παιδευτεί κανείς μαζί του μέχρι να το μάθει γιατί μετά γίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...