PisTolakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Αγόρασα πρόσφατα την αναγραφόμενη μητρική κάρτα και όντας κάτοχος των logitech z506 5.1 προσπάθησα να τα συνδέσω. Ακολούθησα τη συνδεσμολογία που μου υποδείκνυε το manual για 6κάναλο ήχο. Από εδώ και πέρα αντιμετωπίζω πρόβλημα. Ενώ το πρόγραμμα της realtek και αυτό των windows στη δοκιμή " παίζουν" όλα τα ηχεία, σε οποιαδήποτε άλλη εργασία λειτουργούν μόνο τα 2 από τα 5 (+ το γούφερ). Σας παραθέτω το interface της μητρικής και τη συνδεσμολογία στο manual. Έχω συνδέσει το κόκκινο και τα 2 πάνω φισάκια.
~Palpatin~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το περίεργο τι είναι; Εφόσον αυτό που αναπαράγεις είναι δικαναλο!!!
PisTolakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το περίεργο τι είναι; Εφόσον αυτό που αναπαράγεις είναι δικαναλο!! Οτιδήποτε παίζει στον υπολογιστή είναι δικάναλο; Ακόμα και τα παιχνίδια; Τότε πώς μπορώ να ακούσω εξακάναλο ήχο σε αυτά τα ηχεία; Αν έχω καταλάβει καλά, έπειτα από πολύ ψάξιμο, είναι ότι ο chrome δεν μπορεί να αναπαράγει 5.1 ήχο από το youtube. Αλλά δοκίμασα να αναπαράγω μουσική από youtube με τον Mozilla και τα κατάφερε μια χαρά.
~Palpatin~ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Βρήκες 5.1 videos; Θηρίο!!! Όσο για παιχνίδια ελάχιστα είναι 5.1
aneurysm Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ο mozila και ο chrome, δεν υποστηριζουν πολυκαναλο.. απλα κανουν ενα stereo surround και ακους απο ολα τα ηχεια. Το τι ακους ειναι αλλο θεμα ομως..
dark vader Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 πολλά παιχνίδια έχουν 5.1 ήχο ,ψαξε στης ρύθμισης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα