Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω το winrar για τα συμπιεσμενα αρχεια. Το θεμα ειναι οτι το τελευταιο καιρο οταν παω να κανω drag and drop ενα αρχειο απο το winrar πχ στην επιφανεια εργασιας μου κανει unzip ολο το temporary files του.

Εψαξα καποιες λυσεις και βρηκα κατι μετα δικαιωματα εγγραφης, το οποιο πιανει για λιγο και μετα παλι τα ιδια.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

ρυθμιζεις μεσα απο το Winrar που θες να ειναι το temp folder του για ολα τα αρχεια που αποσυμπιεζεις. τσεκαρε να δεις που το εχεις βαλει.

Δημοσ.

Αν επιλέξεις το αρχείο και πας Αποσυμπίεση σε και επιλέξεις το desktop αντί να κάνεις drag-n-drop τι κάνει;

Μήπως το αρχείο είναι συμπιεσμένο με την επιλογή create solid archive (δημιουργία συμπαγούς αρχείου); Σε αυτήν την περίπτωση το winrar πρώτα αποσυμπιέζει όλα τα αρχεία που προηγούνται μέχρι να φτάσουν σε αυτό που θέλεις.

Αυτό που είπες με τα δικαιώματα εγγραφής δεν το κατάλαβα. ΤΙ ακριβώς κάνεις; Δώσε λινκ αν το βρήκες από κάποιον οδηγό.

Δημοσ.

ρυθμιζεις μεσα απο το Winrar που θες να ειναι το temp folder του για ολα τα αρχεια που αποσυμπιεζεις. τσεκαρε να δεις που το εχεις βαλει.

C:\Users\   Username  \AppData\Local\Temp\ το path. Με αλλαγη της τοποθεσιας δεν ξερω τι διαφορα θα εχει. Εγω παω να κατεβασω αρχειο απο το σελιδα, κανω ανοιγμα με winrar οπως εκανα παντα και μετα drag and drop στην πχ επιφανεια εργασιας , στην οποια δε τωρα που κανει unzip και τα temporary.

Αν επιλέξεις το αρχείο και πας Αποσυμπίεση σε και επιλέξεις το desktop αντί να κάνεις drag-n-drop τι κάνει;

Μήπως το αρχείο είναι συμπιεσμένο με την επιλογή create solid archive (δημιουργία συμπαγούς αρχείου); Σε αυτήν την περίπτωση το winrar πρώτα αποσυμπιέζει όλα τα αρχεία που προηγούνται μέχρι να φτάσουν σε αυτό που θέλεις.

Αυτό που είπες με τα δικαιώματα εγγραφής δεν το κατάλαβα. ΤΙ ακριβώς κάνεις; Δώσε λινκ αν το βρήκες από κάποιον οδηγό.

Εαν πχ διαλεξω το αρχειο και δεξι κλικ κανω αποσυμπιεση στην επιφανεια ολα οκ.

Link για αυτο που δοκιμασα  αλλα δεν επιασε τελικα http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/729556-WinRAR-extracting-entire-temp-directory-with-drag-and-drop

Αυτο με το solid δεν ξερω τι παιζει απλως οτι γινεται σε ολα τα αρχεια που εχω δοκιμασει

Υγ Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Ωραία. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες με τα δικαιώματα.

Είπες επίσης ότι τα αλλάζεις, φαντάζομαι ότι διορθώνεται το πρόβλημα και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Δηλαδή αλλάζουν πάλι τα δικαιώματα του  temp πάλι από μόνα τους; Δηλαδή αν πας στον φάκελο temp και τον αλλάξεις σε everyone θα αποσυμπιέζει για λίγο κανονικά το winrar και μετά θα χαθούν πάλι τα δικαιώματα του φάκελου; Με το 7zip δοκίμασες αν κάνει το ίδιο;

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε ή είναι κάποιος ιός ή το antivirus σου αλλάζει τα δικαιώματα στον φάκελο για κάποιο λόγο.

Ποιο av έχεις και ποια windows; Κάνε έναν έλεγχο με το malwbytes και το av μήπως και είναι μόλυνση.

Δημοσ.

Καλησπερα, σε ευχαριστω για την απαντηση. Οχι Τα δικαιωματα μενουν ιδια-βεβαια εγω πειραζω του admin για το everyone δεν με αφηνει (βγαζει μυνημα προσβασης και μετα κατι περι ασυνεπειας αρχειων). Καλου κακου ετρεξα malware και kaspersky ολα κομπλε ( ειχα καποια adware) αλλα μεχρι εκει. Δοκιμασα με 7zip ολα οκ.

Δεν μπορω να καταλβω πως στα καλα καθουμενα παιζει αυτο

Δημοσ.

Στο δικό μου σύστημα ο temp έχει τρεις χρήστες με πλήρη δικαιώματα. Τον system, τον administrator και τον χρήστη μου που είναι κι αυτός admin.

Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες->ασφάλεια και πάτα κάτω που λέει Για προχωρημένους. ΤΙ έχει πάνω που λέει Κάτοχος;

Από κάτω είναι έτσι (ο χρήστης που έχω είναι λογαριασμός microsoft γι αυτό και το @hotmail.com στον χρήστη)...

acUl09.jpg

Δημοσ.

Λοιπον πληρη ελεγχο μου βγαζει και στον user και  στον admin, αλλα στον κατοχο εχει μονο τον admin με επιλογη κατω για να παει στον user που θεωρητικα ειμαι εγω (?)  { εαν και ενα μονο προφιλ εχω στο συστημα}

Δημοσ.

Αν δεν έχεις άλλο χρήστη τότε ο user είναι ο χρήστης σου.

Πάρε την κυριότητα του φακέλου με τον παρακάτω οδηγό.

https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/

Δε χρειάζεται να κάτσεις να μπλέξεις με την registry, στο τέλος της σελίδα έχει λινκ με ένα zip που περιέχει το reg αρχείο.

Δημοσ.

Οντως, επιασε λοιπον. Παρολαυτα ακομα τρελενομαι γτ και πως εγινε....δεν μπορω να το καταλαβω.

Η αληθεια ειναι απλως μπορουσα να χροισημοποιω το 7zip αλλα για το γαμωτο, δεν το αφηνα...

Καταλαβες μηπως τι παιζει? Πως πειραζονται τα δικαιωματα

Thanks και παλι παντως για την τρελη βοηθεια. Το εκτιμω

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε.

Το iso των windows ήταν καθαρό από την ms ή κανένα πειραγμένο από torrent; Στη 2η περίπτωση ίσως να έστηνε με default τον administrator και να έπαιρνε όλα τα δικαιώματα αυτός και μετά να έκανες εσύ τον user.

Τι να πούμε τώρα!

Δημοσ.

Οντως με τορρεντ πρεπει να ηταν. Απλως δεν εγινε μετα απο κανα φορματ η καμια μεγαλη αλλαγη κλπ για αυτο εντυπωσιαζομαι.

Anyway thanks once again

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...