Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε πρωτα να τον αναψεις με τιποτα συνδεδεμενο.μονο πληκτρολογιο ξερω γω.και με μια ραμ.αν δεν παιξει παλι,εγω λεω δοκιμασε το deer σιγα,αν παιξει με αυτο παρε καινουριο.δε θελει ομως καμια εξτρα τροφοδοσια η γραφικων σου;εχει το deer?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε πρωτα να τον αναψεις με τιποτα συνδεδεμενο.μονο πληκτρολογιο ξερω γω.και με μια ραμ.αν δεν παιξει παλι,εγω λεω δοκιμασε το deer σιγα,αν παιξει με αυτο παρε καινουριο.δε θελει ομως καμια εξτρα τροφοδοσια η γραφικων σου;εχει το deer?

αν βάλω άλλη κάρτα χωρις τροφοδοσία το pc ανοίγει κανονικά..
Δημοσ.

Ε τροφοδοτικο λεω κι εγω.κανε μωρε μια δοκιμή το deer,απλα να μπεις στο bios.αν δν παιξει βεβαια δεν μπορεις παλι να εισαι σιγουρος για τον φταιχτη.αυτο με το update δεν παιζει,οι drivers που κατεβαινουν ειναι για το λειτουργικο,τα windows,οχι για το λογισμικο του hardware η κατι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Αδερφέ πήγαινέ το σε ένα κατάστημα να δοκιμάσουν ένα τροφοδοτικό της προκοπής την κάρτα που έχεις με ρεύμα.

Δημοσ.

Αδερφέ πήγαινέ το σε ένα κατάστημα να δοκιμάσουν ένα τροφοδοτικό της προκοπής την κάρτα που έχεις με ρεύμα.

μα το δοκίμασε ο τύπος..

Μπλεξιμο σου λέω..τώρα σκέφτομαι μήπως έπαθε κάτι η motherboard..

Περιμένω να με πάρει ο τεχνικός να δω τι θα μου πει..

Δημοσ.

Εσύ έγραψες ότι το μέτρησε ο τύπος. Δεν λέω αυτό όμως. Λέω να δοκιμαστεί άλλο τροφοδοτικό και μάλιστα καλό

• Like 1
Δημοσ.

Ε τροφοδοτικο λεω κι εγω.κανε μωρε μια δοκιμή το deer,απλα να μπεις στο bios.αν δν παιξει βεβαια δεν μπορεις παλι να εισαι σιγουρος για τον φταιχτη.αυτο με το update δεν παιζει,οι drivers που κατεβαινουν ειναι για το λειτουργικο,τα windows,οχι για το λογισμικο του hardware η κατι αντίστοιχο.

με την gtx460 δεν ανοίγει καν η οθόνη κ κάνει 1 long beep & 3 short..οπότε δεν μπορώ να μπω στο bios.

Τι είναι το Deer?

Εσύ έγραψες ότι το μέτρησε ο τύπος. Δεν λέω αυτό όμως. Λέω να δοκιμαστεί άλλο τροφοδοτικό και μάλιστα καλό.

κ εγώ πιστεύω ότι θελω άλλο psu..έχεις να προτείνεις κάτι να έχω υπόψιν?
Δημοσ.

με την gtx460 δεν ανοίγει καν η οθόνη κ κάνει 1 long beep & 3 short..οπότε δεν μπορώ να μπω στο bios.

Τι είναι το Deer?

κ εγώ πιστεύω ότι θελω άλλο psu..έχεις να προτείνεις κάτι να έχω υπόψιν?

αν πας γ αλλο τροφοδοτικο δες το evga 430 sta στα 40 ευρω και αν αλλαξεις καρτα γραφικων βαλε μια rx460 4gb kai θα εισαι πενα ! 

σου βαζω και τα link τροφοδοτικο 

http://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html?from=autocomplete&keyphrase=evga+430w

καρτα γραφικων 

http://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό. Μην εν τέλει δεν είναι αυτό το πρόβλημα και αγοράσεις τζάμπα καινούργιο εκτός και αν αυτό που έχεις είναι και αυτό της πλάκας σαν το deer. Ποιο αρκριβώς chieftec έχεις? Πάνω του θα γράφει το μοντέλο.

Δημοσ.

Ποιο αρκριβώς chieftec έχεις? Πάνω του θα γράφει το μοντέλο.

θα σου πω όταν πάρω το pc.

Δεν θα κάνω καμιά αγορά αν δεν βρω τι φταίει..

Δημοσ.

Τι είναι το Deer?

Δν ειπες εχεις ενσ παλιό τροφοδοτικο; νμζ deer ειδα πως ήταν.δοκίμασε λιγο και με αυτο.

Δημοσ.

έχω ένα παλιό αλλά ένα μέλος εδώ μου είπε να μην το ρισκάρω κ μου κάψει τπτ άλλο..

Έτσι κ αλλιώς τώρα το pc είναι στο μαγαζί..περιμένω τηλ να μου πει αν βρήκε λύση..

Δημοσ.

Με πήρε ο τεχνικός.....λέει ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη.

Το απόγευμα θα πάω να το πάρω.

Αυτά..

Δημοσ.

Πάνε το σε άλλο τεχνικό. Δεν μπορεί να δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό? Απλά είναι τα πράγματα. Αν με ένα άλλο καλό τροφοδοτικό κάνει νούμερα τότε σίγουρα δεν φταίει το τροφοδοτικό. Στην συνέχεια ψάχνουμε τα υπόλοιπα κομμάτια. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς για αποκλείει ένα ένα τα κομμάτια. Θα σε εξυπηρετούσα αλλά μένω επαρχία (καλώς ή κακώς).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...